|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: White Roads
Βρε Βαγγελη καθε φορα που βλεπω δικο σου θεμα...................φοβαμαι να μπω να το δω
Διαπιστωνω πως ειμαι εγκλωβισμενος στο δικο μου καβουκι-κλουβι και δεν μπορω να χαρω τις ομορφιες που μας δειχνεις τωρα τον χειμωνα.. ΑΛΛΑ σου υποσχομαι πως οταν ανοιξει ο καιρος (και σταματησει να ειναι χαλασμενο το χιουνταηβαζοντας μπαταρια)θα επισκεφτω σιγουρα ξανα τα μερη που μας δειχνεις.........ισως και μαζι που ξερεις....εεεεεεεεεε????????????? :sm5::sm5:ΑΨΟΓΕΣ οι φωτο ντυμενες στα ασπρα |
|
|||
|
|||
Πάμε δυνατά οι Βόρειοι
Ωραίος ο Εβαν |
|
|||
|
|||
Πανεμορφα μερη, οταν η φυση εχει κεφια πρεπει να τα απολαμβανουμε.
Μπραβο φιλε Χάρη, μπορουμε κιεμεις οι νοτιοι να δουμε ασπρη μερα Ελατη Αρκαδιας χθες |
|
|||
|
|||
τι ειπες τωρα!!!!!!!!!! τι ομορφιες!
βασιλακι βλεπω το απολαμβανεις !(για να σου μεινει η κυριακη ελευθερη) Last edited by allen; 08-01-2012 at 23:20. |
|
|||
|
|||
Εξακολούθησε να μας στέλνεις αλλού με τις εικόνες σου...
|
|
|||
|
|||
Η κάθε εποχή του χρόνου έχει να μας προσφέρει
κάτι ξεχωριστό, όμορφο, μοναδικό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να το ζω. Προσπαθώ να το μεταφέρω μέσα από τις ερασιτεχνικές μου γνώσεις. Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για τα καλά σας λόγια. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
μπραβο βαγγελη!
παντα ομορφα μερη τα κανεις να φαινονται ακομη ομορφοτερα! |
|
|||
|
|||
Συμφωνω με το Νακο,καθε φορα σκεφτομαι τι θα αντικρυσω παλι,ποσο καλυτερο μπορει να ειναι απο το προηγουμενο?Χαιρομαι που εισαι στο φορουμ μας Βαγγελη και καθε φορα με διαψευδεις.
|
|
|||
|
|||
Την επομενη Βορειων/Νοτιων ΕΚΕΙ την θελω με εσενα ...συντονιστη!
( οχι σαν κατι αλλους/Ες Καλοκαιρινους/Ες...) Τα λεμε... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
R1200 GSA TRIPLE WHITE | IOTH1X | Χιούμορ | 23 | 06-10-2011 23:56 |
white power στο 800gs | geod | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 30-08-2011 21:19 |
Alpine White | SAMURAI | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 17 | 19-06-2011 12:39 |
BMW White Flash | christosms | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 08-08-2010 17:37 |
Λαμπες PIAA H7 Xtreme White Plus | georgekostas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 30-11-2009 17:29 |