|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μου έπεσε
τρομερη ζημια......
περαστικα φιλε....... |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Απ΄ ότι κατάλαβα το υλικό δεν κολλάει, πάω για Λεοντόκαρδο και ραντεβού με doctor Θανάσης.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
:sm6::sm6: |
|
|||
|
|||
χρηστάρα ολα γίνονται φιλαράκι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και μόλις είχα γυρίσει από μια ωραία χωμάτινη στον Διόνυσο. Φτού σου Λάκη. |
|
|||
|
|||
ναι ρε Μάριε σε ευχαριστώ. Θα κάνουμε πάλι χώματα στο Σοφικό, απ΄ ότι βλέπω. Αν μπορέσω να αφήσω τον μικρό.
Αν όχι, Κυριακή με την κυρά - Ρήνη για πίτα, μάσα και ωραία παρέα. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μηπως εισαι ΧΑΙΛΑΝΤΕΡ;;;;;
εαν εισαι περνα απο τα καλοσωρισματα... |
|
|||
|
|||
Χρηστάρα μην αγχώνεσαι που λένε!
Αφού εσύ είσαι καλά και δεν χτύπησες, τότε όλα είναι εντάξει! Με το καλό να είναι εντάξει η "κούκλα" για τις επόμενες βόλτες! |
|
|||
|
|||
Γεια σου ρε Χρίστο με τις....πεσμεναρες σου
ακου εκει που πας να μας συγκρινεις... ο vasorfa ειχε τρελες σηκωμαρεςαλλα η prioncess του τώρα ειναι σε 4 τεμαχια....(αν περασεις απο εκει....να μου την χαιρετησεις....) οσο για το πεσιμο,,,,φίλε αν ειχες γιαπωνεζω...θα εκλαιγες....στα στατικα,και ειδικα οι γαιδουρογαιδουρες μας, δεν παθαινουν πραμα...!! το μόνο που πληγωνετε,,,ειναι ο εγωισμος μας!!! όσο για το υποποδιο,,,,ΕΙΣΑΙ παλιοπαιδο...αφου συνεπιβάτη δεν ειχες...γιατι το ειχες ανοικτο ή μήπως είχες συνεπιβάτη και μας το,,,,κρύβεις |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σε ποιόν έπεσε το φλουρί φέτος ;;;; | Georgia | Ελλάδα | 17 | 18-01-2011 01:25 |
Μωρό έπεσε σε γραμμές τρένου... και σώθηκε | Kwstas_kef | Κόσμος | 6 | 17-10-2009 00:55 |
Τρίχρονος έπεσε από τον 12ο... σε μοτοσικλετιστή | yannis | Διάφορα | 14 | 16-09-2009 13:58 |
Έκανε το γύρω του θριάμβου... και έπεσε από την μηχανή! | Black_Shadow | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 25-08-2009 00:48 |
Μου αρέσει | arisxios | Μου τη δίνει που ..... | 15 | 22-01-2009 19:58 |