|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η λίστα των συλληφθέντων
Δεν εννοούσα ότι προτιμώ την αυτοδικία, ζήτησα άμεση εκκαθάριση της υπόθεσης μέσω της δικαιοσύνης και μόνο, και σαφώς κάποιος είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο....
Θα ήθελα επίσης μέσω της πολυδιαφημισμένης ηλεκτρονικής διακυβέρνησης να μπορώ να μπαίνω κάπου και να βλέπω την εξέλιξη κάποιων θεμάτων που με ενδιαφέρουν και να μην περιμένω αν κάποτε δεήσει κάποιος δημοσιογράφος να με ενημερώσει...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
:sm4: συμφωνώ απολύτως. [/quote] Απόσπασμα:
...κατά την άποψή μου καλύτερα 10 ένοχοι ελεύθεροι παρά ένας αθώος στην φυλακή.... +1 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Στρατο συμφωνω μαζι σου :sm4:
|
|
|||
|
|||
Στη δημοσιοποίηση ονομάτων και φωτογραφιών δεν θα είχα ΚΑΜΙΑ αντήρηση.Ετσι θα φοβούνταν και οι επόμενοι να κάνουν το ίδιο.Αυτό που με κρατάει είναι η κακομοίρα η οικογένειά τους (γυναίκα παιδιά) που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στην κοινωνία από την ντροπή τους
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Συμφωνώ απολύτως με τα παραπάνω,ας είμαστε σοβαροί και όχι σοβαροφανείς,οι καταγγελσάκιδες είναι είδος και δραστηριότητα επικίνδυνη.Δυστυχώς έχει αποδειχτεί στατιστικά ότι όσοι εχουν καταδικαστεί σε τέτοια αδικήματα,συνεχίζουν να παρανομούν ανεξαρτήτως τής αυστηρότητας της ποινής.
ΥΓ Επίσης θα ήθελα να θεσω σαν θέμα προς συζήτηση μεταξύ των αρμοδίων του site,ορισμένα πράγματα που ηχούν πολύ άσχημα,ανεξαρτήτως τυχόν καλών προθέσεων.Μεταξύ αυτών παρεπιπτόντως είναι τα ονόματα που επιλέγονται για να τους εκπροσωπούν.Αφηνω στην κρίση του καθενός να σκεφτεί μόνος του τις επιπτώσεις αν για κάποιο λόγο πάρει ευρεία δημοσιότητα κάποιο θέμα του φόρουμ με υπογραφή ... ψυχανώμαλος.... Ενα άλλο θέμα είναι αυτό τής ορθογραφίας,αφου αποφάσισαν οι υπευθυνοι να γράφουμε όλοι Ελληνικά ας τα γράφουμε και σωστά...έλεος ,θα παθω τίποτα με αυτά πού διαβαζω ώρες ώρες... Last edited by ekatontarxos; 27-02-2010 at 22:05. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κανεις δεν ειναι ασφαλτος!!! |
|
|||
|
|||
εγω εξαρχης ηθελα να προωθησω τα νεα για να ξερουν οι φιλοι εδω μεσα. αλλα αφου κυριαρχει η αποψη "ειναι αθωοι μεχρι να αποδειχτουν ενοχοι" κτλ, τοτε δεν θα υπηρχε προβλημα απο τους εκαστωτε γονεις αν ηταν τα παιδια μασ στον ιδιο χωρο μαζι τους, ετσι?!? στο κατω-κατψ, ολοι ανθρωποι ειμαστε κτλ, σωστα?!?!
εγω που τα θεωρω αυτα τα ζωα ηδη για κρεμασμα, ετσι κ τα εβλεπα κοντα στα παιδια μου θα τα εσφαζα. οποιος ειναι πιο κουλ κ φιλελευθερος κ του στυλ "ας περιμενουμε την δικαιοσυνη μετα απο 3-4 χρονια να τους καταδικασει", αν πχ εγω ημουν ενας απο αυτους ασ με καλουσε σπιτι του να μου γνωρισει την οικογενεια του κ θα βλεπαμε αν θα συμμεριζονταν ακομα τις αποψεις τους περι "πιθανων υποπτων"... ρε δεν παμε καλα..... Υ>Γ 1. για τα ελλιξνικα μου, αλλα ειμαι μεταναστης κ τωρα τα μαθαινω. Υ>Γ 2. για το νικνειμ μου, ειχα πει στον λεοντοκαρδο, οτι αν υπηρχε προμπλεμ να με σουταρε απο το φορουν. ετσι με ξερουν 2-3 ανθρωποι κ δεν μπορουσα να το αλλαζω... ειμαι κ εγω αθψος μεχρι να βρεθω ενοχος!! κ κατι τελευταιο γιατι δεν περιμενα τετοια κατασταση στο ζητημα. οι τυποι πηδανε παιδια, δεν κανουν ληστειες. οικτο κ "αθωοι μεχρι αποδειξεως αντιθετου", σε εμενα δεν υπαρχει... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κανείς δεν είπε οτι δικαιολογεί την παιδοφιλία!! το αντίθετο μάλιστα!!! Αν νομίζεις όμως πως είναι λύση αυτό που κάνεις (η ανοικτή καταγγελία πριν τη δίκη και από ανεξακρίβωτες πηγές) είσαι απλά λάθος. Αν σου πω οτι ο τάδε γείτονάς σου είναι ύποπτος για πορνογραφικό υλικό τι θα κάνεις? θα πας να τον σκοτώσεις? Αν δε σε γουστάρει κάποιος και κυκλοφορήσει έτσι ανώνυμα μέσω των άθλιων blogs οτι ο κύριος Ψυχανώμαλος είναι.. ανώμαλος θα σου άρεσε? Τί προτείνεις? να πάρουμε από μια καραμπίνα και να πυροβολάμε όποιον δεν μας αρέσει η φάτσα του ή φημολογείται οτι είναι καθίκι? Αμα δεν έχεις εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη (που ούτε κι εγώ έχω πλήρως) πως είσαι σίγουρος οτι όποιος κατηγορείται για κάτι είναι και όντως μπλεγμένος? Με τις ανωμαλίες στη γλώσσα δεν έχω πρόβλημα άν δεν υποστηρίζουν ανώμαλες ιδέες. Ούτε και με το nickname σου έχω ζόρι αν εσένα δεν σε πειράζει, αν και ήθελα νάξερα πως θα σου φαινόταν να κυκλοφορούσαν εδώ μέσα μερικοί που να λέγονται: "παιδόφιλοςολέ", "διεστραμμένος", "σουπηδωτηνκορη", κλπ κλπ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ασφάλεια: Περί των υγρών των φρένων !!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 02-12-2009 20:44 |
Παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μειονότητας των νήσων Ίμβρου και Τενέδου. | georgekostas | Κόσμος | 9 | 11-11-2009 01:22 |
Η λίστα με τις καλύτερες επιδόσεις στην κατανάλωση καυσίμου. | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 03-11-2009 13:37 |
Μέχρι τις 20 Ιουνίου η εξαργύρωση των εισιτηρίων της συναυλίας των Depeche Mode | wolferin | Ελλάδα | 5 | 27-05-2009 02:58 |
Κυριακή των Βαϊων. | Arkas | Επικαιρότητα | 3 | 12-04-2009 21:40 |