|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ρουλεμαν διαφορικου : Βαρεσανε διαλα!
[QUOTE=alx_k;55694]. Περα απο αυτο παρατηρησε τσογο στο bevel gear του διαφορικου (εικ. 1).
Σου εξηγησαν στο συνεργειο αν πρεπει το bevel gear να εχει καποιο τζογο; Και αν ναι, ποσο; Μολις ελυσα το δικο μου (με αφορμη αυτο που σου συνεβη) και ανακαλυψα ενα μικρο τζογο!!! Αυτος ο μικρος τζογος πιστευω εξαρταται αμεσα απο τον τυπο του ρουλεμαν του αξονα αυτου. |
|
|||
|
|||
[quote=BOXER;55809]
Απόσπασμα:
νικο καλησπερα! τελικα την εκανες την αλλαγη της βαλβολινης? οταν εβγαλα το δικο μου διαφορικο, ειχε αρκετο τζογο στο σημειο που αναφερεις (ρουλεμαν του bevel gear) τον οποιο καταλαβαινα στη μηχανη οταν εκτονωνωταν εντελως η πισω αναρτηση και αμεσως μετα πιεζοταν (π.χ σε λακκουβες η σε περασμα απο σαμαρακι) αισθανομουν οτι κατι χτυπουσε εκει πισω στον αξονα.ειχε και τζογο σχεδον 2 χιλιοστα στο στεφανι η πισω ροδα και ετσι αποφασισα να το λυσω. τωρα για το αν ειναι φυσιολογικος ο τζογος, το μανουαλ αναφερει για περιθωριο της ταξης του ενος χιλιοστου στο υψος του στεφανιου της ζαντας με κρυο διαφορικο. για το bevel gear δεν αναφερει κατι, αλλα το καινουργιο διαφορικο που εχω στα χερια μου εχει μηδενικο τζογο στο σημειο αυτο. δε ξερω αν πρεπει να ανησυχεις αλλα καλο ειναι να ελεγχεις το τζογο αυτο και αν μεγαλωσει (μακαρι να μεινει ως εχει) την ξερεις τη συνεχεια.... |
|
|||
|
|||
[quote=BOXER;55809]
Απόσπασμα:
Δεν πρεπει να εχει τσογο! Ετσι μου ειπαν. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σε εμένα έχει μια μαύρη υγρασία γύρω από την τρύπα του πίσω άξονα...
|
|
|||
|
|||
[quote=alx_k;55882]Εμενα εχει τζογο κατι λιγοτερο απο μισο χιλιοστο (και εννοω στο αθροισμα της κινησης, απο αριστερα προς τα δεξια, ή αν θες στην κινηση εμπρος πισω). Δωθησεις ευκαιριας αλλαξα και τα λαδακια του (180ml, ελπιζω να μην ξανα αλλαξει το νουμερο ) και εβαλα τα Red Line.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ακριβώς και εγω την ίδια μαυρη μούργα έχω.κάτι σαν μαύρη σκόνη με λαδι.σου κολάει στο χέρι και δεν φευγει η μαυρίλα. |
|
|||
|
|||
και εμενα εχει τζογο και χτυπαει.στην εδω αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι αλλαζουμε βαλβολινες καθε 20000χλμ.εξηγηστε μου τωρα αν εχει τζογο πισω τι σημαινει αυτο?τι πρεπει να κοιταξω?εντωμεταξυ οι φυσσουνες στον αξωνα ειναι κομενες και θελουν αλλαγη.τι να προσεξω εκει?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
...αλλαγή βαλβολινων άξονα μετάδοσης σε R1200GS (04-07) | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 119 | 15-06-2012 02:30 |