|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γνώμες για Μπουφάν Dainese Gator Evo GTX
Πας στην αποθηκη στην Ηλιουπολη και με 240 ευρω παιρνεις το Τenporale του 2013... η με 210 ευρω το κλασσικο GT500 της Dainese....d-dry και τα δυο....
Last edited by Thodoras; 06-12-2013 at 13:13. |
|
|||
|
|||
Το Temporale αγόρασα και εγώ από την αποθήκη στην Ηλιούπολη. Το έχω 1,5 μήνα περίπου. Πολύ ζεστό, ωραία εφαρμογή, καλή ποιότητα και μια χαρά τιμή. Στην βροχή δεν ξέρω τί λέει μιας και χρησιμοποιώ αδιάβροχα...
|
|
|||
|
|||
και εγω για την βροχη εχω παντα αδιαβροχα μαζι μου...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Rukka Textile Jacken - FC-Moto.de |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ενα εκ των κορυφαιων μπουφαν ειναι το durban της alpinestars.Ειναι μοντελο του 10 οπου εκανε και 700 ευρω αλλα τωρα πωλειται 400 στο fc moto εγω το πηρα απο yamaha στην Καλλιροης 430.Προτιμησα να κανω την αγορα στην Ελλαδα.Οσο για το μπουφαν μου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις.Τωρα το χρησιμοποιω συνεχεια και απο κρυω δεν εχω νιωσει τιποτα.Αφου σκεφτομαι να παω να αγορασω και το παντελονι.Και ολα αυτα στα λεει ενας Θηβαιος για να καταλαβεις τι κρυο εχω φαει!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω για τις προτασεις και το ενδιαφερον
|
|
|||
|
|||
καλημερα, νομιζω πως με αυτα τα χρηματα αγοραζεις το rally της bmw το οποιο εχει εκπτωση 30% μεχρι τελος του χρονου.
|
|
|||
|
|||
Καλημερα κοίταξε λιγο και στο motocard.com. Το μπουφάν για το οποίο ενδιαφέρεσαι πωλείται 384,30 ευρω με δωρεάν μεταφορικά. Εχω ψωνίσει αρκετές φορες από αυτο το site και όλα ηταν πολύ καλά.
|
|
|