|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εξυπηρέτηση ή απάτη;
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το πολύ που έχει χωρέσει η GS αφού μηδενίσει η ρεζέρβα και κάνει άλλα 40χλμ (352χλμ σύνολο) ήταν 19,5 λίτρα... |
|
|||
|
|||
Εμείς στο χωριό μου τους λέμε ρουφιάνους αυτούς, αλλά κι εγω θα του την έλεγα κι αν μου έλεγε μα και μου θα τον απειλούσα για καταγγελία...
Εκει χέζονται.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τι να τους δώσουμε και να τους καρφώσουμε ρε παιδιά,θα χάσουμε την μπάλα! μάλλον θα πρέπει να κάνουμε λίστα με τους σωστούς! θα μετριούνται στα δάχτυλα! αυτό που λέει ο ναπολέων ισχυεί! εδώ στα γιάννενα,το 18λιτρο μπετόνι απο λάδια χωράει 21,5! έχουν υπερπηδήσει και τους νόμους της φυσικής. Γ@μω την αστυνόμευση μέσα! αθάνατε έλληνα.... |
|
|||
|
|||
Δυστυχώς όλοι μα όλοι σ' αυτή τη χώρα έχουν ξεφύγει τελείως. Από που να προστατέψουμε τους κ%λο&ς μας δεν ξέρω. Το θέμα της καταγγελίας δεν ξέρω αν είναι λύση, δύο ψευδομάρτυρες να βάλει, άντε να στείλει και δύο σβερκάτους να σε απειλήσουν τελείωσαν τα πράγματα. Αυτά τα έχετε σκεφτεί ή μόνο εγώ;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τωρα τους κωλoυς μας...ασε...συνηθεια ειναι...,ετσι οπως μας πανε σε λιγο δε θα ποναμε καθολου,ασε που μπορει να μας αρεσει και να το αποζηταμε κιολας! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ακόμα τρέχει... Και εδώ πρέπει να έχεις κολλητό του ΣΔΟΕ για να πάει "τυχαία" και πάλι μπορεί το μαγαζί να έχει κάλυψη αν χαρτζηλικώνει τον σωστό κόσμο. Το έχω ξαναγράψει, μας δεν μας αρέσει πρέπει να κινούμαστε στα πλαίσια που οριοθετεί η κοινωνία μας αλλιώς θα βρεθούμε σε κανένα χαντάκι ή στο τρελλοκομείο. Δεν πας στην Σικελία να φωνάζεις κατά της Μαφίας... Last edited by frits; 22-10-2010 at 09:50. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κανα τρελοκομειο επιπεδου,με συχνες αδειες εξοδου δε θα με χαλαγε! Υ.Γ.αρκει να εχει nova! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το έχουμε σκεφτεί και εμείς ρε παναγιώτη,που όμως τέτοια τύχη! να στείλει δυό σβερκάτους για τσαμπουκά και να τους πάρω και τα σώβρακα. να γυρίσουν πίσω με σεντόνι, αλλά που τέτοια τύχη... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η απάτη της δήθεν χρεοκοπίας της χώρας αποδεικνύεται πλέον και με στοιχεία! | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 14 | 20-09-2010 17:59 |
Εξυπηρέτηση ΑΑΑ | Carduelis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 21 | 08-05-2010 13:58 |
Διαδικτυακή απάτη | VILLY | Χρήσιμα | 9 | 30-06-2009 20:01 |
Ηλεκτρονική απάτη! | Arkas | Χρήσιμα | 6 | 27-03-2009 21:27 |