|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ωραιο το Adv... αλλά ντουλαπάκι ????
Tank Bag της BMW????
|
|
|||
|
|||
Σωστό κι αυτό, αλλα θέλω κάτι που να "μένει" στη μηχανή
|
|
|||
|
|||
Δηλαδή ;
|
|
|||
|
|||
Να είναι σταθερό αντικείμενο κι όχι φορητό,μάλλον αυτό εννοεί
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το χώρο αυτό τον θέλω για να αφήνω αντικείμενα της μοτοσυκλέτας σε σχεδόν μόνιμη βάση (λουκέτο, κιτ επιδιόρθωσης ελαστικών, φαρμακείο κτλ). Το κουτί που αρχικά αναφέρω (raid box) είναι απλά τέλειο μιας και είναι "μόνιμα" εγκατεστημένο, αδιάβροχο & κλειδώνει. Βασικό του όμως πρόβλημα και λόγος για τον οποίο ψάχνω παρόμοια λύση είναι η πιθανή φθορά που μπορεί να προκαλέσει στο πίσω φτερό. |
|
|||
|
|||
Το τσαντακι τιμονιου για μένα που είμαι επαρχία είναι σταθερό , δεν το βγάζω καθόλου. Βέβαια στην Αθήνα δεν νομίζω οτι θα μείνει εκεί για πάνω απο μια μέρα .
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Δυστυχώς ... ακριβώς
|
|
|||
|
|||
Αυτα τα πλαινα τσαντακια της wunderlich τα έχω στο δικο μου κ με έχουν εξυπηρετιση παρα πολυ.
Στο ένα έχω βάλει όλο το χειμώνα σκουφακι γάντια κ κασκόλ για τις δύσκολες παγωμένες ώρες κ στο άλλο κίτ επισκευής ελαστικου κ χαζοεργαλεια πρώτης ανάγκης. Είναι αδύνατον να στα κλέψουν διότι πρέπει να βγει η σελα (εκτός αν τα σκισουν). Τα κακά είναι ότι δεν είναι απόλυτος αδιαβροχα, δε κλειδώνουν, κ στα μοντέλα που δεν έχουν ESA κρύβουν το λεβιεδακι που ρυθμίζεις χειροκινητα την ανάρτηση. Αν έχεις ESA, όλα καλα, δεν ενοχλεί πουθενα. Εμένα πρωσωπικα με έχουν βολέψει παρα πολυ. Last edited by Alkinoos; 06-05-2012 at 22:32. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηράκλειο Καφεδάκι σε νέο στέκι. Συνοικιακά Τετάρτη 26 Οκτώβρη | Eftixis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 54 | 27-10-2011 22:39 |
Μεζεδάκι-κρασάκι στην εξωτική.... Λάρισα με τον Arkas - 7/10/11 | LakisGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 108 | 13-10-2011 01:56 |
Να γιατι Boxer! (κι ας μην εχω κι εγω!) | ziumann | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 10-04-2011 10:49 |
Aχαϊκή συνάντηση γιά κρασάκι κ μεζεδάκι την Τετάρτη 5/1/2010! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 33 | 06-01-2011 01:09 |
Τσιπουράκι-φρέσκο ψαράκι στη Σάρτη Χαλκιδικής Σάββατο 6/11/10 | Hekima | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 08-11-2010 23:32 |