|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πως ασφαλίζουμε το κράνος;;;;
Το παιρνω μαζι μου εκτος αν η μηχανη ειναι κοντα και το βλεπω...
|
|
|||
|
|||
Το παίρνω μαζί μου εκτός και αν είναι για (πολύ) λίγο και η μηχανή είναι σε μέρος που βλέπω και με κίνηση οπότε και το δένω στο τιμόνι με μια μικρή κλειδαριά ποδηλάτου Abus που έχω μόνιμα στην τσάντα της βάσης του tankbag. Ερχόμενος με το πλοίο από Αθήνα πριν κάποια χρόνια μου "έφαγαν" jet κράνος με γυαλιά πιλότου που είχα απλά στηρίξει με διχτάκι στην πίσω σέλα του Intruder.
|
|
|||
|
|||
στην μπαγκαζιερα
|
|
|||
|
|||
Το παιρνω μαζι μου εκτος εαν αφησω καπου για λιγο την μηχανη, τοτε βαζω ενα
συρματοπλεγμα-κλειδαρια ποδηλατου. |
|
|||
|
|||
εγω ετσι το δενω κε ας κλεψου .......... |
|
|||
|
|||
Μπαγκαζιέρα,μαζί μας ή με συρματοσχοινάκι συνδεμένο κάτω απο την σέλα.Δεν γνωρίζω αν έχει τέτοια υποδοχή το bmw.To varadero έχει κάτω απο την σέλα καθώς και το συρματοσχοινάκι.Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση του συρματόσχοινου με ενσωματωμένη κλειδαριά ποδηλάτου.Κλείδωμα απο το πλαίσιο και τέλος.Πιστεύω οτι η καλύτερη λύση είναι η μπαγκαζιέρα και το κράνος στην θήκη του την υφασμάτινη.
|
|
|||
|
|||
Κάποτε το ΜΟΤΟ έδινε δώρο ένα συρματόσκοινο λουκέτο της Oxford, λεπτό σαν αυτά του ποδηλάτου! Όταν η βαλίτσα είναι γεμάτη, το δένω μ'αυτό στο κάγκελο της πλαινής!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Υπάρχει και αυτό
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλό αυτό το τελευταίο, που το βρίσκουμε ?
Αν και προτιμώ το συρματόσχοινο γιατί δένεις 2 κράνη και καμιά τσάντα παρέα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 15:40 |
Να ξεκινήσουμε το '11 με καφέ; και πριν βγει η εβδομάδα το γυρνάμε στα κοκορέτσια; | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 07-01-2011 17:55 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 14:59 |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 |
Έρευνες: “Γεννηθήκαμε για να πιστεύουμε στον Θεό” | skippybi | Κόσμος | 1 | 16-09-2009 01:23 |