|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανάκληση μοντέλων BMW!!!!!!!!!!!!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Και οπως πολυ καλα πλεον θα γνωριζετε, μια μοναδα ABS κοστιζει 2100ευρω!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
παραθέτω την εν λόγω ανάκληση όπως δημοσιεύεται στο http://www.motorcyclistonline.com
Recall ID #9018 - ELECTRICAL SYSTEM Recall Date APR 17, 2009 Component ELECTRICAL SYSTEM Motorcycle Affected R1200 GS Potential Motorcycles Affected Recall Details Recall Date APR 17, 2009 Motorcycle Affected 2008 BMW R1200 GS Summary BMW IS RECALLING MODEL YEAR 2008 R1200 GS AND R1200 GS ADVENTURE MOTORCYCLES. IN CERTAIN SITUATIONS, SUCH AS HIGH GENERATOR SPEEDS COMBINED WITH LARGE DEMANDS FOR ELECTRICAL CURRENT, SPURIOUS SIGNALS COULD EMERGE WITHIN THE MOTORCYCLE'S ELECTRICAL SYSTEM. IF THIS WERE TO OCCUR, IT COULD AFFECT THE PRESSURE SENSOR SIGNALS OF THE ANTI-LOCK BRAKE SYSTEM (ABS) CONTROL UNIT. IF THIS HAPPENED, THE ABS COULD SWITCH OFF; HOWEVER, IN SUCH A SITUATION, A WARNING LAMP WOULD ILLUMINATE. NORMAL BRAKING WOULD STILL BE AVAILABLE TO SLOW AND STOP THE MOTORCYCLE. Consequence ANY TIME VEHICLE CONTROL IS COMPROMISED A CRASH MAY OCCUR. Remedy DEALERS WILL INSPECT AND REPAIR OR REPLACE THE NECESSARY COMPONENTS FREE OF CHARGE. THE RECALL IS EXPECTED TO BEGIN DURING APRIL 2009. OWNERS MAY CONTACT BMW AT 1-800-831-1117. Potential Motorcycles Affected Notes BMW OF NORTH AMERICA, LLC " βεβαίως , στις σημειώσεις κάτι λέει για Αμερική κτλ το οποίο όμως για μένα δεν σημαίνει κ ότι ησυχάσαμε. θεωρώντας το site αυτό έγκυρο ( που μάλλον έτσι θα είναι) , τότε ανάκληση υπάρχει, αλλά το μόνο που μας σώζει είναι να μην αφορά μηχανές που έχουν εισαχθεί Ελλάδα από την αντιπροσωπεία μας. Αν και η απάντηση από την Motogenessis ( την οποία κ ευχαριστώ κ εγώ για την ενασχόλησή της με το θέμα )είναι αρκετά έως πολύ αρνητική , θα ήθελα μια ξεκάθαρη διατύπωση ότι δεν ισχύει η ανωτέρω ανάκληση για την Ελλάδα κ τα εργαλεία μας , για να κοιμάμαι κ εγώ ήσυχος. Y.Γ. Ευχαριστώ και τον George P που ανέφερε το site . Last edited by droggitiszak; 08-05-2009 at 11:54. Λόγος: διόρθωση λάθους στο Υ.Γ. |
|
|||
|
|||
-"Ταχυδρόμος!!! Έχεις τίποτε για μένα;"
-"Τί μόνον λογαριασμοί;" -"Νά' σαι καλά άνθρωπέ μου!" |
|
|||
|
|||
και μένα πριν αρκετό καιρό (μήνες) μου άλλαξαν τα σωληνάκια των φρένων - αν θυμάμαι είχε έρθει επιστολή αλλά είχε γίνει στο τότε σέρβις έτσι κι αλλιώς
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ουδεποτε μου εχει ερθει επιστολη ανακλισης , βλεπε αλλαγη immo και μπρος σωληνακια πεδησης. Ολα αντικατασταθηκαν σε προγραμματισμενα service αμα την εμφανισει μου.
Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στην μαμα αντιπροσωπια και προτρεπω οποιονδηποτε εχει αντιστοιχες πληροφοριες να τις αναρτει αμεσα . |
|
|||
|
|||
Oταν άλλαξα λάδια στα 15.000χλμ πριν κανά δίμηνο αν θυμάμαι καλά ,μ'ένημέρωσαν ότι θ'αλλαχθούν και τα σωληνάκια των φρένων (το είχα πει και σε καφέ μας για να έχετε το νου σας) .Πάντως δεν είχε παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα από εμένα στην μηχανή και επίσης δεν μου είχε έρθει κάποια επιστολή αλλά μ'ενημέρωσε ο ''γιατρός'' ότι θα προβεί στην παραπάνω αλλαγή και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αλλιώς θα είχε γεμισει αγωγές.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανάκληση BMW F650GS | arisxios | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 04-04-2009 21:22 |
Ανάκληση μοτοσικλετών της BMW | syan | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 28-01-2009 16:29 |
Ανάκληση ΒMW f650gs | vtheo | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 23-01-2009 23:28 |
Ανάκληση μοτοσυκλετών BMW F800S & F800ST | Nikos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 22-12-2008 13:45 |