|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γλίτωσε από επίθεση ο Κώστας Σημίτης
Το ξαναλέω.... Αυτά είναι ΠΑΠΑΡΙΤΣΕΣ... Η λύση είναι η λαϊκή και μαζική αντίσταση στα κάθε λογής Λαμόγια... Αποψή μου
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ξερεις γιατι ολοι αυτοι που γραφουν ''καλα του κανανε'' τα γραφουν μονο και δεν πανε να τις βρεξουν κι αυτοι σε καποιον πολιτικο? Διοτι οι ιδιοι φοβουνται τις φαπες που θα φανε απο την ασφαλεια του καθε πολιτικου!! Ετσι αν θα πανε θα ειναι καμια 50αρια για να ειναι σιγουροι!!! Παντως εγω το αποφασισα, σε καθε εμπορο, ελευθερο επαγγελματια, γιατρο, οδοντιατρο..... κ.λ.π. που δεν θα μου κοβει αποδειξη ¨η θα κοβει άλλη αποδειξη με άλλο μικροτερο ποσο θα τον φτυνω, θα τον βριζω, μετα θα τον σαπιζω στο ξυλο και μετα θα τον καταγγειλω!!! Και ξερεις γιατι? διοτι ΓΙΑ ΜΕΝΑ αυτοι φταινε για την κριση!! Ετσι ΕΓΩ αποφασισα!!!!!!! Αλλα επειδη φοβαμαι να ειμαι μονος μου (θα εχει και υπαλληλους εκει) μαζεψε τα ''παιδια'' να τον δειρουμε ΟΛΟΙ μαζι εκ του ασφαλους!!!! Και που΄σαι, μετα να την κοπανησουμε ετσι!!!! Μην τυχον και πιαστουμε μακακες και μας μαγκωσουν οι της Διας!!!!!! Last edited by GeorgeP; 26-01-2011 at 23:18. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μόνος σου τα γράφεις Γιώργο, με ασφάλεια οι πολιτικοί, πολλοί αυτοί που τους την πέφτουν. Κι επειδή πολύ μας τα έχετε κάνει γενικώς με τους γιατρούς κι οδοντιάτρους, στους ασθενείς που τους λες μιά τιμή για τη θεραπεία τους και σε σε ρωτάν, αν δε μου κόψεις απόδειψη τι σκόντο θα μου κάνεις; τι έχεις να πεις; Κι όταν τους λες ότι θα στην κόψω την απόδειξη και κάντην ότι θες, μόνο μακάκα δε σε λένε τι έχεις να πεις; Κι όταν ξεκινάς θεραπεία κι υποτίθεται ότι έχεις συμφωνήσει, κι εσύ σα γιατρός κάνεις ότι έχεις πει, αλλά ο ασθενής δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα, τώρα πιά και με την ευλογία του Παπανδρέου που μας τσάκισε, τι έχεις να πεις; Και στο ιατρείο μου φίλε μου είμαι μόνο εγώ, δεν έχω ούτε προσωπικό, ούτε ασφάλεια.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και στην δικη μου δουλεια το ιδιο συμβαινει.......κανεις δεν θελει να πληρωσει το 23% και οταν εξηγεις,οτι πρεπει να κοψουμε μια αποδειξη,μπορει να χασεις την δουλεια....
ας μην ειμαστε υποκριτες.....ολοι θελουμε να ψωνισουμε φτηνα και το 23%,ειναι τεραστια εκπτωση... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
η αλήθεια είναι και εγώ κατακρίνω αυτούς που δεν κόβουν αποδείξεις αλλά αν έχω μαζέψει το όριο των δικό μου αποδείξεων δεν με χαλάει αν δεν μου κόψουν και γλιτώσω κάτι, οπότε δίκιο έχουμε όλοι,
τώρα για το ξύλο είναι κατακριτέο αλλά ας το πούμε στον συνταξιούχο που δεν έχει να φάει επειδή τα έφαγαν μαζί με τον Πάγκαλο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιώργο
τι |
|
|||
|
|||
Εχω κατάστημα οπτικών στη Λάρισα. Το δημόσιο μου χρωστάει γύρω στα 11.000 ευρώ εδώ και 9 μήνες περίπου. Από τους ασφαλισμένους του εγώ αφαιρώ 50 ευρώ και πληρώνομαι 45. Τα λεφτά μου δεν ξέρω πότε θα τα πάρω και φυσικά χωρίς τόκους. Τον ΦΠΑ για αυτά τα 11.000 ευρώ εγώ τον έχω αποδώσει. Αν δεν κόψω μία απόδειξη θα με τρέχουν... Οποιος λοιπόν με λέει κλέφτη και θέλει να με δείρει ας κοποιάσει. Εκεί θα είμαι χωρίς ασφάλεια...
Last edited by LakisGS; 27-01-2011 at 01:26. |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρομοκρατική επίθεση | Hekima | Επικαιρότητα | 9 | 31-12-2010 01:00 |
Ο Κώστας............ | evan400f | Ανέκδοτα | 7 | 03-12-2010 15:10 |
'Εφυγε' ο Κώστας Θεοχάρης... | kostasvar | Διάφορα | 10 | 26-06-2010 17:24 |
3D επίθεση από τη Sony | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 28-09-2009 01:16 |
Μεθυσμένος Κώστας | gma21 | Ανέκδοτα | 8 | 14-01-2009 23:58 |