GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 26-01-2011, 22:49
Xarleas Ο/Η Xarleas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc
Προεπιλογή Απάντηση: Γλίτωσε από επίθεση ο Κώστας Σημίτης

Το ξαναλέω.... Αυτά είναι ΠΑΠΑΡΙΤΣΕΣ... Η λύση είναι η λαϊκή και μαζική αντίσταση στα κάθε λογής Λαμόγια... Αποψή μου
Reply With Quote
Παλιό 26-01-2011, 23:17
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά είμαστε σοβαροί , γράφουμε για εντυπωσιασμό ή τα δάκτυλα πατάνε ελαφρά τη καρδία το πληκτρολόγιο και γράφουμε π@π@ρίτσες κατά τα λεγόμενα εκλεκτού συμφορουμίτη; Ειναι δυνατόν να αρχίσουμε να χειροδικούμε επί δικαίων και αδίκων; Αυριο μεθαύριο θα πράξουμε τα ίδια με γείτονά μας ή με συμφορουμίτη (γιατί έτσι όπως πάει το πράγμα θ΄αγγίξει κι εμάς αυτός ο λαικισμός) που έπραξαν αντίθετα με τις προσδοκίες μας; Ειστε σε θέση να πάρετε τον νόμο στα χέρια σας; Οσοι είναι ικανοί να το δηλώσουν για να ξέρουμε από που να φυλαγόμαστε. Εμπρός λοιπόν να βλέπω παλικάρια. Ελεος πλέον με τα λαικά δικαστήρια, όπου εφαρμόστηκαν είχαν θλιβερές συνέπειες
Παναγιωτη χανεις τα λογια σου!!!!!!
ξερεις γιατι ολοι αυτοι που γραφουν ''καλα του κανανε'' τα γραφουν μονο και δεν πανε να τις βρεξουν κι αυτοι σε καποιον πολιτικο?
Διοτι οι ιδιοι φοβουνται τις φαπες που θα φανε απο την ασφαλεια του καθε πολιτικου!!
Ετσι αν θα πανε θα ειναι καμια 50αρια για να ειναι σιγουροι!!!

Παντως εγω το αποφασισα, σε καθε εμπορο, ελευθερο επαγγελματια, γιατρο, οδοντιατρο..... κ.λ.π. που δεν θα μου κοβει αποδειξη ¨η θα κοβει άλλη αποδειξη με άλλο μικροτερο ποσο θα τον φτυνω, θα τον βριζω, μετα θα τον σαπιζω στο ξυλο και μετα θα τον καταγγειλω!!! Και ξερεις γιατι? διοτι ΓΙΑ ΜΕΝΑ αυτοι φταινε για την κριση!! Ετσι ΕΓΩ αποφασισα!!!!!!!
Αλλα επειδη φοβαμαι να ειμαι μονος μου (θα εχει και υπαλληλους εκει) μαζεψε τα ''παιδια'' να τον δειρουμε ΟΛΟΙ μαζι εκ του ασφαλους!!!!
Και που΄σαι, μετα να την κοπανησουμε ετσι!!!! Μην τυχον και πιαστουμε μακακες και μας μαγκωσουν οι της Διας!!!!!!

Last edited by GeorgeP; 26-01-2011 at 23:18.
Reply With Quote
Παλιό 26-01-2011, 23:41
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Παναγιωτη χανεις τα λογια σου!!!!!!
ξερεις γιατι ολοι αυτοι που γραφουν ''καλα του κανανε'' τα γραφουν μονο και δεν πανε να τις βρεξουν κι αυτοι σε καποιον πολιτικο?
Διοτι οι ιδιοι φοβουνται τις φαπες που θα φανε απο την ασφαλεια του καθε πολιτικου!!

Παντως εγω το αποφασισα, σε καθε εμπορο, ελευθερο επαγγελματια, γιατρο, οδοντιατρο..... κ.λ.π. που δεν θα μου κοβει αποδειξη ¨η θα κοβει άλλη αποδειξη με άλλο μικροτερο ποσο θα τον φτυνω, θα τον βριζω, μετα θα τον σαπιζω στο ξυλο και μετα θα τον καταγγειλω!!! Και ξερεις γιατι? διοτι ΓΙΑ ΜΕΝΑ αυτοι φταινε για την κριση!! Ετσι ΕΓΩ αποφασισα!!!!!!!
Αλλα επειδη φοβαμαι να ειμαι μονος μου (θα εχει και υπαλληλους εκει) μαζεψε τα ''παιδια'' να τον δειρουμε ΟΛΟΙ μαζι εκ του ασφαλους!!!!
Και που΄σαι, μετα να την κοπανησουμε ετσι!!!! Μην τυχον και πιαστουμε μακακες και μας μαγκωσουν οι της Διας!!!!!!

Μόνος σου τα γράφεις Γιώργο,
με ασφάλεια οι πολιτικοί,
πολλοί αυτοί που τους την πέφτουν.

Κι επειδή πολύ μας τα έχετε κάνει γενικώς με τους γιατρούς κι οδοντιάτρους,
στους ασθενείς που τους λες μιά τιμή για τη θεραπεία τους και σε σε ρωτάν, αν δε μου κόψεις απόδειψη τι σκόντο θα μου κάνεις; τι έχεις να πεις;
Κι όταν τους λες ότι θα στην κόψω την απόδειξη και κάντην ότι θες, μόνο μακάκα δε σε λένε τι έχεις να πεις;
Κι όταν ξεκινάς θεραπεία κι υποτίθεται ότι έχεις συμφωνήσει, κι εσύ σα γιατρός κάνεις ότι έχεις πει, αλλά ο ασθενής δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα, τώρα πιά και με την ευλογία του Παπανδρέου που μας τσάκισε, τι έχεις να πεις;

Και στο ιατρείο μου φίλε μου είμαι μόνο εγώ, δεν έχω ούτε προσωπικό, ούτε ασφάλεια....
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 00:03
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Μόνος σου τα γράφεις Γιώργο,
με ασφάλεια οι πολιτικοί,
πολλοί αυτοί που τους την πέφτουν.

Κι επειδή πολύ μας τα έχετε κάνει γενικώς με τους γιατρούς κι οδοντιάτρους,
στους ασθενείς που τους λες μιά τιμή για τη θεραπεία τους και σε σε ρωτάν, αν δε μου κόψεις απόδειψη τι σκόντο θα μου κάνεις; τι έχεις να πεις;
Κι όταν τους λες ότι θα στην κόψω την απόδειξη και κάντην ότι θες, μόνο μακάκα δε σε λένε τι έχεις να πεις;
Κι όταν ξεκινάς θεραπεία κι υποτίθεται ότι έχεις συμφωνήσει, κι εσύ σα γιατρός κάνεις ότι έχεις πει, αλλά ο ασθενής δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα, τώρα πιά και με την ευλογία του Παπανδρέου που μας τσάκισε, τι έχεις να πεις;

Και στο ιατρείο μου φίλε μου είμαι μόνο εγώ, δεν έχω ούτε προσωπικό, ούτε ασφάλεια....
και στην δικη μου δουλεια το ιδιο συμβαινει.......κανεις δεν θελει να πληρωσει το 23% και οταν εξηγεις,οτι πρεπει να κοψουμε μια αποδειξη,μπορει να χασεις την δουλεια....
ας μην ειμαστε υποκριτες.....ολοι θελουμε να ψωνισουμε φτηνα και το 23%,ειναι τεραστια εκπτωση...
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 00:14
adventure Ο/Η adventure βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Ζάκυνθος
Μoto: BMW 1150GS Adventure Βασιλομήτωρ των ADV

Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 00:21
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

η αλήθεια είναι και εγώ κατακρίνω αυτούς που δεν κόβουν αποδείξεις αλλά αν έχω μαζέψει το όριο των δικό μου αποδείξεων δεν με χαλάει αν δεν μου κόψουν και γλιτώσω κάτι, οπότε δίκιο έχουμε όλοι,

τώρα για το ξύλο είναι κατακριτέο αλλά ας το πούμε στον συνταξιούχο που δεν έχει να φάει επειδή τα έφαγαν μαζί με τον Πάγκαλο
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 01:03
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MARK Εμφάνιση μηνυμάτων
Όχι οτι συμφωνώ με τους αναρχικούς,αλλα κρίμα που δεν του τις έβρεξαν,μπας και άλλοι πολιτικοί βάλουν μυαλό που πολύ αμφιβάλλω βέβαια...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Corsair Εμφάνιση μηνυμάτων
Κρίμα,έπρεπε να αρπάξει κι αυτός καμιά ψιλή.

Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 01:06
pirate Ο/Η pirate βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων

Γιώργο

τι

Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 01:25
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10

Εχω κατάστημα οπτικών στη Λάρισα. Το δημόσιο μου χρωστάει γύρω στα 11.000 ευρώ εδώ και 9 μήνες περίπου. Από τους ασφαλισμένους του εγώ αφαιρώ 50 ευρώ και πληρώνομαι 45. Τα λεφτά μου δεν ξέρω πότε θα τα πάρω και φυσικά χωρίς τόκους. Τον ΦΠΑ για αυτά τα 11.000 ευρώ εγώ τον έχω αποδώσει. Αν δεν κόψω μία απόδειξη θα με τρέχουν... Οποιος λοιπόν με λέει κλέφτη και θέλει να με δείρει ας κοποιάσει. Εκεί θα είμαι χωρίς ασφάλεια...

Last edited by LakisGS; 27-01-2011 at 01:26.
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 04:13
mrdaellis Ο/Η mrdaellis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Βυρωνας
Μoto: F800GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas Εμφάνιση μηνυμάτων
αναρχικοί
Όποιος έχει γνώμη και κρίση είναι αναρχικός