|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βραδινή endurάδα για μπάνιο στο Σχοινιά!
Εγώ μάλλον θα ακολουθήσω την οικογενειακή διαδρομή..
|
|
|||
|
|||
Τακη αν η διαδρομη το επιτρεπει να ερθω με ασφαλτινα λαστιχα ειμαι μεσα....
|
|
|||
|
|||
Κατεβάστε πιέσεις στο 1,5 bar όσοι έχετε ασφάλτινα και ετοιμαστείτε . Το απόγευμα θα ανέβουν και οι σχετικές πληροφορίες για το ραντεβού
|
|
|||
|
|||
Λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν στις περιοχές Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας, Κορινθίας, εκδόθηκε δελτίο Πορτοκαλί Συναγερμού το οποίο απαγορεύει την κυκλοφορία στα βουνά από σήμερα Πέμπτη μέχρι και Δευτέρα 23 Ιουλίου.
Συνεπώς, η άδεια που είχαμε από το Δασαρχείο Πεντέλης ακυρώθηκε κι έτσι δεν μπορούμε να περάσουμε από Πεντέλη, Διόνυσο και Μαραθώνα σήμερα λόγω επικινδυνότητας για φωτιές. Για όσους όμως έχουν "φτιαχτεί" μπορούμε να κατευθυνθούμε απευθείας στην ταβέρνα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΟΧΙ ΡΕ Γ@@@ΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΠΟ ΧΩΜΑ........ |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντως εγώ για ταβέρνα είμαι επίσης "μέσα", ακόμη και για πιο κοντά από Σχοινιά ... Αλλά όλες αυτές οι φωτιές είναι μεγάλο θέμα φίλοι μου ... Και οι περισσότερες ξεκινάνε από διάφορες πιθανές και απίθανες μ@λ@κίες και όχι από πάσης φύσεως ύποπτους εμπρησμούς ... |
|
|||
|
|||
Αφού θα ερχόσουν εσύ, ξέραμε σίγουρα ότι κάτι θα συμβεί :P.
Σήμερα ειδικά καίγονται πολλά σημεία της Ελλάδας και όντως οι φωτιές μπορεί να ξεκινήσουν από το πουθενά. Ας κάνουμε υπομονή, ας μην καούν και άλλα βουνά, να έχουμε να πηγαίνουμε βόλτες. Ταβέρνα;;; Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για φαγητό προτείνω (με κανά €25αρι το άτομο): (1) ΜΠΙΦΤΕΚΑΑΑΤΣΙ - Εστιατόρια - αθηνόραμα.gr γιατί αν δεν παινέψεις τους φίλους σου και την γειτονιά σου ... και (2) ΓΑΪΔΑΡΟΣ - Εστιατόρια - αθηνόραμα.gr χωρίς σχόλιο ... Εναλλακτικά (και πιο οικονομικά εννοείται): KALAMAKI SQUARE - Εστιατόρια - αθηνόραμα.gr στην επάνω πλευρά της Πλατείας Αγίας Παρασκευής στην Αγία Παρασκευή ... Για να ακούσω συμμετοχές και απόψεις ... |
|
|