|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στροφή και trailbreaking
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Οταν θελεις να κατεβασεις χρονους (να πας πραγματικα γρηγορα) το φρεναρισμα μεσα στην στροφη ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ!!! κ γενικα πρεπει να αποφευγεται .Πολυ σωστα ο Gemat εγραψε ,οτι η μοτο παει εκει που κοιταμε ,αυτο εφαρμοζεται κ οταν θελουμε να αποφυγουμε καποιο εμποδιο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
++++++++++++ 1000 Απλά σύμφωνο. Mrdaellis |
|
|||
|
|||
Όταν πέρναγα το California Superbike School κάποιος το ρώτησε το συγκεκριμένο "σύστημα"....
Απορρίφθηκε αμέσως όχι μόνο από τους Έλληνες δασκάλους αλλά και από τους 3 Βρεττανούς συναδέλφους τους... είτε θα φρενάρεις....είτε θα γκαζώνεις.... το να τα κάνεις και τα 2 ταυτόχρονα και φαίνεται και είναι λάθος.... |
|
|||
|
|||
πολύ καλό και ενημερωτικό video
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις των παιδιών. Ο καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο. Πάντως ο φίλος σου περιγράφει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο στρίβω. Είμαι παλιός αναβάτης και αρχικά αυτοδίδακτος. Από μικρός ψαχνόμουν για το πως πρέπει να μπαίνω και να βγαίνω στις στροφές. Αργότερα που διάβασα και είδα περισσότερα κατάλαβα ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι στριψίματος. Μέχρι τώρα όμως δουλεύω τον δικό μου και δεν διαμαρτυρήθηκαν ούτε τα φρένα ούτε οι δίσκοι σε όποιο μηχανάκι είχα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχω τύχει σε βόλτες με πολλά παιδιά που έχουν βγάλει css. Στις τροφές πότε ο ένας παραπονιόταν ότι έχανε το μπροστινό, πότε ο άλλος το πίσω και η ουσία ήταν ότι όλ' αυτά γίνονταν γιατί κυνηγούσαν τον δικό μου ρυθμό. Δεν θα πω ποιος είναι σωστός και ποιος λάθος, απλά από τη στιγμή που μου βγαίνει και γενικά κινούμαι με σβέλτους ρυθμούς, θ' αναρωτηθώ ποιος ο λόγος ν' αλλάξω τρόπο οδήγησης?? |
|
|