|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα..
Φίλε Ηρακλή, καλά ξεμπερδέματα
και σε παρακαλούμε να μας κρατάς ενήμερους!!! Όπως και νά' χει η διαδικασία των testride είναι αρκετά έωλη και παραμονεύει πολλούς κινδύνους! |
|
|||
|
|||
και το τεστ παπ το ιδιο!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το προβλημα του συναδέλφου εγινε και πισω δεν γυρνάει οποταν οτι και να γράψω ευχαριστο δεν θα ειναι!! Τουλαχιστον ας ξερει/ουμε την διαδυκασια αν ξαναπαρει μοτοσυκλετα για τεστ ντραιβ και του συμβει κατι αναλογο το οποιο και φυσικα αντευχομαι για όλους μας!!!! Εγω ευχολογια του τύπου ''ποσο λυπάμαι....'', ''πω,πω τι σου ετυχε μεγάλε...'', καλη τυχη σου ευχομαι...'' κ.λ.π. δεν τα προτιμω και δεν τα χρησιμοποιω!! Μ' ένδιαφερει η ουσια και η γιατρειά της οχι τα κανακεύματα!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κώστα δεν είναι έτσι τα πράγματα για φαντάσου το συγκεκριμένο μηχανάκι να μην ήταν test ride αλλά να το αγόραζε κάποιος η ο φίλος μας και να του συνέβαινε στο δρόμο με πολλά Χλμ να τσακιζόταν και μετά να του ζήταγαν και τα ρέστα Αυτό είναι λίαν σοβαρό περιστατικό και θα πρέπει να το τραβήξει μέχρι τα άκρα όχι μόνο mail αλλά μηνύσεις αγωγές να ζητάει ότι και ο άλλος (ξέρεις ποιος) και να φτάσει με έξοδα της BMW στα κεντρικά στο Μόναχο να τα πει ένα χεράκι με τον "αρχιμάστορα" εκεί, αν είναι έτσι τα πράγματα που δεν νομίζω να είναι αλλιώς. Ξέρω καλά αυτό που λες "μπροστά από ένα πληκτρολόγιο" αλλά δεν μπορεί όλος ο κόσμος να κάνει κάτι σε αυτό το θέμα, μόνο ψυχολογική υποστήριξη μπορεί να δώσει στον φίλο μας, και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε Φίλε μας καλά ξεμπερδέματα και με το καλό να πάρεις ότι ποθείς από εδώ και πέρα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιώργος! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγω δεν θα επαιρνα ΠΟΤΕ μοτοσυκλέτα που τα υγρα φρενων περνανε μεσα απο τις πλακες του τιμονιου!!! ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!! Οπόταν δεν θα μου τυχει ποτέ!!!!! Και οι δαγκανες ειναι απο αλουμινιο αλλα εχουν ατσαλενιο helicoil εκει που βιδωνουν τα banjos ΓΙΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς ΤΟΝ ΛΟΓΟ & ΣΚΟΠΟ. Ενω σε εκεινο το σημειο που εγινε η διαροη δεν ειναι δυνατη η τοποθετηση του (helicoil). Ενα κλικ λαθος σφιξιμο στο banjo bolt (εκει που εγινε η διαροη) απο καποιο ''χερι'' που ''ξερει'' και λες αντιο στο σπειρωμα του αλουμινίου!! Διότι ατσαλενια βιδα σε αλουμινιο=ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ στο σφιξιμο!!! Τοση οση δεν φανταζεσαι!!! Χωρια που λογω της κινησης του εμπρος συστηματος εξασκουνται πιεσεις στο σημειο αυτο με αποτέλεσμα 1/10,000 περιπτωσεις το λασκαρισμα του banjo bolt και διαροη υγρών!! Οχι Κυριε ΠΟΤΕ δεν θα επαιρνα κατι τετοιο!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το ψάχνεις το θέμα και μπράβο σου και δεν το λέω έτσι μόνο για να γράψω κάτι...έτσι πρέπει να κάνουμε κανονικά αλλά τις περισότερες φορές, τα αγνοούμε.όπως κάνω εγώ δηλαδή.. αυτό που με νευριάζει πάντως,είναι που θα πρέπει να σπαταλίσεις τόσο πολύτιμο χρόνο για να βρεις το δίκιο σου,την ώρα που αυτοί παίζουν χαλαρά στο τερέν τους,αφού αυτή είναι η δουλειά τους.. λίγα τα ψωμιά όμως του κάθε π@πάρα εισαγωγέα.ελπίζω το άγιο ίντερνετ στο μέλλον να ξεμπροστιάζει και άλλες κυρα-κατίνες. Πάντως,όπως είπε και ένα παλικάρι πιο πάνω,κράτα μας ενήμερους για το θέμα. καλή τύχη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα λαμόγια μόνο άμα πάρεις καινούργια σου σπάνε τα "φρύδια" στα τηλέφωνα και καλά "σας εξυπηρετήσανε? ήταν ευγενικό το προσωπικό? τι βαθμό θα βάζατε στον πωλητή? και άλλες τέτοιες "μαμακίες". Γνώμη είναι αν δεν το έχεις κάνει ακόμα να γνωστοποιήσεις όλη την υπόθεση στη ΜΑΜΑ στην Γερμανία, πιστεύω ότι εκεί οι άνθρωποι είναι πιο σοβαροί. Στο κάτω κάτω επίσημος αντιπρόσωπός τους είναι έχουν και αυτοί μερίδιο ευθύνης. |
|
|||
|
|||
Εγω διαβαζοντας αυτην την καταχωρηση , αποφασισα να προβω αμεσα σε αγορα after-market αξεσουαρ για ενισχυση της γεφυρας .
Η ενημερωση αυτη ειναι χρησιμοτατη για ολες τους ιδιοκτητες GS για να προβουν σε διορθωτικη κινηση αφαιρετικη της τσεπης αλλα προσθετικης της υγειας τους. Γιωργο να το ξαναπω . Η μηχανη ειναι ερωτας και οτι αγαπας δεν το σκοτωνεις. Τωρα δεν εχει νοημα να βριζουμε ουτε να εκτοξευουμε καταρες. Ωστοσο ειμαι ανοιχτος σε οποιαδηποτε μορφη διαμαρτυριας εγω και το θηριο μου σε μια προσπαθεια πιεσης προς την επισημη αντιπροσωπεια. Αν ποτε αποφασισουμε για μια ομαδικη διαμαρτυρια ειμαι μεσα ... Περιμενουμε τα νεοτερα απο τον παθοντα .... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW and Connect Ride | essel | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 16-08-2009 09:55 |
BMW Megamoto με ABS!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 3 | 29-06-2009 02:17 |
TEST RIDE | nsepsas | Γενικά - Αναβάτης | 21 | 03-06-2009 21:12 |
R1200GS με τεπόζιτο από Adventure! | Arkas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 23-04-2009 01:04 |
BMW Connected Ride. | arisxios | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 11-04-2009 02:12 |