|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: bmw neck brace
ηλια αν ειναι να συμβει το κακο δεν εχει σημασια ποιος ειναι επαγγελματιας και ποιος οχι.
για μενα ειναι πολυ χρησιμο και ισαξιας σημασιας με το κρανος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνω μαζι σου. Εννοω απλα οτι και με ποιο φθηνα πραγματα μπορεις να προστατεψεις τον αυχενα σου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ενα αλλο θεμα ειναι και η εργονομια,ποσο δηλαδη βολικο ειναι στη χρηση,καθως και το βαρος. |
|
|||
|
|||
Σωστα.
Οπως ανεφερα μ αυτο που εχω γω δυσκολευω να κοιταξω προς τα κατω. Ισως μ αυτο των 500ευρω να μην συμβαινει αυτο. Τεσπα. Ολα καλα ειναι και ολα κατι κανουν προκειμενου να σωθουμε. |
|
|||
|
|||
Κοιταξτε....ΟΣΟ και ακριβουτσικο και αν ειναι ,θεωρω οτι (ξουτ μακρυα απο ολους)!!!!!!οταν χρειαστει κανει δουλεια.τωρα για το πιο φθηνο δε το εχω δει και δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη αποψη.Αρα για καποιον που ζει για τους 2 τροχους νομιζω οτι ειναι αναγκαιο συμπληρωμα του κρανους
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ηλία δεν είναι απαραιτητο να είμαστε επαγγελματιες.... Είναι τοσο ευκολο να μας συμβεί κάτι τέτοιο: Οπότε??????? |
|
|||
|
|||
Χρήσιμο για να δούμε....
|
|
|||
|
|||
ntinopoule αν δεν απατώμαι με ένα τέτοιο πράγμα ήρθες στο Πήλιο, δεν μας λες τις εντυπώσεις σου;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σε γενικες γραμμες ειναι βολικο και συνηθιζεται ευκολα! |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|