|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τσεκαρετε το λινκ κ κλαψτε!!!
Απόσπασμα:
Ειδικα αυτη η "περιγραφη" φιλε, δεν χρειαζεται απλος, μεταφραστικο απο Ελληνικα σε... Ελληνικα , χρειαζεται κατι παραπανω !!! Σχολειο δεν πηγε αυτος ;;; Πρωτη φορα "διαβαζω" (εγω τουλαχιστον) τετοιου ειδους... γραφη!!! Γραμματα και αριθμοι, ολα μαζι ! Ουτε στον στρατο δεν εχουν τετοιες κωδικοποιημενες προτασεις!!! Απαραδεκτος..... και γρηγορα παλι πισω στο σχολειο . Απο την πρωτη δημοτικου να ξεκινησει παλι... αν εχει παει ποτε !!! Πως την καταντανε μερικοι την γλωσσα μας !!! ΑΙΣΧΟΣ ... |
|
|||
|
|||
και εχουμε να δουμε ακομα!!
|
|
|||
|
|||
Kαι γιατι δεν πανε ο ενας με τα χιλια και ο άλλος με τα τρεις χιλιαδες ευρο να παρουν παπακι η σκουτερ και μου κοιτάνε να παρουν 1150 κυβικά μιχανη???? Αντε με το κάθε @γ@μητω!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Και το τηλέφωνο της αγγελίας εγκυρότατο
6969696969 |
|
|||
|
|||
Εγώ λέω να την πάρουν μαζί και να την χρησιμοποιούν μία ο ένας και μία ο άλλος
|
|
|||
|
|||
Όσα δε φτάνει η αλεπού παίδες ...
Κατά τα γραφόμενά τους, εγώ αν πω να δώσω το Dakar, πρέπει να τους πληρώσω να το πάρουν. Να πάει να πάρει παπάκι με ένα χιλιάρικο ο τύπος. Last edited by Fuji; 12-09-2011 at 11:42. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν το αποφασίσεις Νίκο να με έχεις στα υπόψιν! Πάντως τα μεγάλου κυβισμού οχήματα το επόμενο διάστημα θα πωλούνται κοψοχρονιά, αν πωλούνται. Ακόμη και τα δικά μας που είναι μεσαίου προς μεγάλο κυβισμό ( διότι κάπου χάσαμε το μέτρο ) δε θα κινούνται εύκολα. Προσωπικά το σκέφτηκα όταν ξαναπήρα το dakar για κανένα 1100 αλλά δεν έχω διάθεση να πληρώνω τέλη μονίμως ακριβότερα όπως κι ασφάλεια που ακολουθεί κι αυτή αυξητική πορεία. Για συντήρηση δεν έχω γνώση μεγεθών αλλά σίγουρα κάτι παραπάνω από το 650 το μονοκύλινδρο θα κοστίζει.... |
|
|||
|
|||
Νομίζω ότι είναι πλάκες. 'Εχω δει πολλά τέτοια στο καρ
|
|
|||
|
|||
Νομιζω οτι για 1150, καθε τιμη πανω απο τα 4000 θα πρεπει να συνοδευται απο πακτωλο αξεσουαρ!εδω ενας ζηταει 9500:-o
Sent from my ST15i using Tapatalk |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για κάποιους το τσεκούρι δεν είναι μεγάλο.... | ortho | Ελλάδα | 6 | 07-05-2011 23:58 |
Γ. Τσεκλένης: πως ο Μητσοτάκης …”προίκισε” τη Ντόρα | ortho | Ελλάδα | 0 | 25-02-2011 16:14 |
Λάθος στο λινκ?? | leandros | Γενικά - Αναβάτης | 1 | 28-02-2010 23:23 |
Τσεκαρετε το κινητο σας.. | Kwstas_kef | Χρήσιμα | 21 | 08-09-2009 01:44 |
Ο στεγνός αναβάτης είναι προσεκτικός αναβάτης | arisxios | Ένδυση | 4 | 26-03-2009 19:21 |