|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ηράκλειο Ζητούνται μοτοσυκλετιστές Για το RunGreece στις 16 Ιουνίου 2013
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ!
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ηράκλειο Ζητούνται μοτοσυκλετιστές Για το RunGreece στις 16 Ιουνίου 2013
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Ωραία δρώμενα μπράβο ......
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Ευτύχη, όπως σου είπα και στην καφεδοσυνάντηση, μπορείς να με υπολογίζεις.
Μπράβο, πολύ καλή κίνηση. |
|
|||
|
|||
Ευτύχη κάνε μια σούμα να δούμε πόσοι είμαστε και εάν χρειαστούν κι άλλοι να επικοινωνήσουμε με sms μαζί τους γιατί στο νήμα αυτό ίσως δεν το δουν.
|
|
|||
|
|||
Κοπέλια αυριο στις 10:00 στην Περιφέρεια Κρήτης στο γραφείο του ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κουκιαδάκη συνάντηση με τον ΣΕΓΑΣ και τους εμπλεκόμενους για την επιτυχεία των αγώνων
Το GS FORUM ειναι επίσημα προσκεκλημένο όσοι μπορούν να ερθουν ας ειναι παρόντες |
|
|||
|
|||
Συμμετοχές :
1. Eftixis 2. Katsab 3. Emlazo 4.Saitman 5.Marco Polo 6.....? Οσο περισότεροι τόσο καλήτερα Αναμένεται λεπτομέρειες |
|
|||
|
|||
Μπράβο βρε φιλαρακι,για αλλη μια φορά μας κανεις να αισθανόμαστε όμορφα,ΑΣ ΔΕΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ - ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ καλη επιτυχία
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Ευτυχη για το βροντερό παρών της ομάδας-οικογένειας του gsforum και τριπλά μπράβο για την ανταπόκριση συμετωχης των αδερφών-συμφορουμητων στο κάλεσμα σου..... ΖΕΛΕΥΟΥΜΕ που δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε |
|
|||
|
|||
Και εγω διαθεσιμος!
1. Eftixis 2. Katsab 3. Emlazo 4.Saitman 5.Marco Polo 6. Krama22 (εγω ) Ομως λογω εργασιας δεν μπορω να ειμαι εκει αυριο πρωι |
|
|