|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Για πέστε όμως μια γνώμη και για το δικό μου "black edi
Απόσπασμα:
δεν το συζητώ varaderistas, το παραπάνω είναι κουκλί, και κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες του στο διαδίκτυο, απλά να πώ την αμαρτία μου, μου αρέσει και λίγο ασημί, εδώ κι εκεί ... Πάντως ακολουθεί ένα Rental - άκι fat bar μαύρο ματ ψηλόμπαρο, η ζελατίνα που λέγαμε, και βλέπουμε ... Είμαι με "γύψο" βλέπετε κι έτσι οι εργασίες έχουν παγώσει προς το παρόν στη μικρή φωτό δείτε τη όπως την πήρα, ένα μπλέ GS όπως χιλιάδες άλλα |
|
|||
|
|||
φιλε το μοτο σου ειναι πανεμορφο με κανα 3αρι χιλιαρικακια ακομη θα γινει τελειο πιστεψε με
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ασε τον ανθρωπο στην ησυχια του....ειναι και με γυψο......θες να παθει και τιποτ'αλλο...???? Περαστικα φιλε και σιδερενιος....... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Φίλε εμένα τα μαύρα gs τελικά δε μου αρέσουν.
Χάνουν παρα πολυ σε Μαυρο ματ. Εγω εκανα το δικο μου Μαυρο ματ ολόκληρο κ τελικά το ξαναεβαψα μετα απο 2 εβδομάδες. Χάνει παρα πολυ σε όγκο. Βέβαια το δικο σου σώζεται απο τις ασημι πινελιές που έχει. Βέβαια οι χρωματισμοι στις μηχανές είναι καθαρά υπόκειμενικο θέμα. Συνέχισε την καλη δουλεια! |
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφη αλλά όπως είπε και ο Θεολόγος αυτά δεν έχουν τέλος . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και όντως το μηχανάκι "κατράμι", έχετε δίκιο, ακροβατεί μεταξύ "φθοράς και αφθαρσίας" χρειάζεται και λίγο ασημί για ξεκάρφωμα όμως βάλτε κι εσείς καμιά φωτό, να γίνει "παιχνίδι" ... έχω καταλάβει ότι είμαστε αρκετοί "ανήσυχοι", εδώ μέσα |
|
|||
|
|||
αλήθεια βρε αθεόφοβε, τι έχεις στο μυαλό σου με τα 3 χιλιάρικα ? έτσι από περιέργεια ρωτάω δηλαδή ...
|
|
|||
|
|||
Φιλε μου αστο οπως ειναι. Ειναι μια χαρα. Κουκλα το εκανες. Μην ανοιγεις τους ασκους του Αιολου γιατι μετα ουτε τα 3 χιλιαρικα δεν θα σε φτανουν. Ευτυχως που τα μηχανακια δεν εχουν σποιλερ και αεροτομες. Βαλε βασεις για βαλιτσες γιατι απο οτι βλεπω δεν εχεις και παρε και βαλιτσες να πας κανα ταξιδακι και μετα ουτε φωνη ουτε ακροαση. Μονο λεφτα για βενζινες και σερβις.
Αντε και περαστικα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ducati Multistrada "pikes peak" edition | crazy artist | Άλλες εταιρίες | 5 | 11-03-2011 09:37 |
Η Δραγώνα άνοιξε την "πόρτα" για τουρκικό πανεπιστήμιο στη Θράκη!!! | Acen | Ελλάδα | 21 | 17-09-2010 23:02 |
Έζησε για 60 χρόνια με "μεταλλικό πνεύμονα" | georgekostas | Κόσμος | 4 | 02-11-2009 20:49 |