|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Extreme sports
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ποτε ,που....μεσα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οσο για τη θεση σου... Aυτο ακριβως εννοουσα! Τη θεση του ιδιοκτητη Βαρα που δεν εχει συμβιωσει με καποιο 1150-1200. Σου διαφευγει η δυνατοτητα συνδυασμου διαδρομων με ενα μηχανακι αθραυστο. Ως προτερημα και ως μαγικη ελξη!!!! Δηλαδη... 200 στην εθνικη για μια ωρα. Σταματω ξεφουσκωνω στριβω δεξια μονοπατι λασπη. Το παιχνιδι κραταει μια ωρα η μηχανη τα περνα ολα με αργο ρυθμο αλλα ΟΛΑ Βγαινω ξαναφουκωνω στριβω ολο το βουνο σαν supersport. Πεταγεται σκυλος αν και φοραω Χαιντεναου ημιχωματινα σταματα απο τα 100χλμ/ωρα σε 45 μετρα και το σωζω. Συμπληρωνω 200χλμ μικτης οδηγησης φουλαρω και παιρνει 11 λιτρα... Τη μηχανη την αγορασα πριν 9 χρονια την κοιτω και ειναι σαν καινουργια Φτανω σπιτι και πριν τη σκεπασω κοιταω το κοντερ Και γραφει 161000 χλμ.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχω ζησει στο παρελθον με ον -ΟΦ αλλα ποτε δεν εκμεταλλευτηκα τον συνδυασμο χρησεων. Εκανα περιστασιακα εντουροβολτες και μου αρεσε πολυ, αλλα οχι οπως περιγραφεις παραπανω. Η συμβιωση μου με το Varadero εχει περισσοτερο εκδρομικο δικαβαλο και αυστηρα ασφαλτινο χαρακτηρα και για αυτο την επελεξα. Μου αρεσει η θεση οδηγησης της κατηγοριας, αλλα και πιο street συμπεριφορα του Varadero. Για μενα οι φτωχες επιδοσεις στο χωμα ειναι μικρο τιμημα για την ανεση και τη συμπεριφορα της μηχανης φορτωμενης στην ασφαλτο. Παντως να ξερεις οτι ζηλευω τα 161000 χιλιομετρα σου! Εδω στο νησι ειναι απαγορευτικο νουμερο και τα μακρυνα ταξιδια μας τα εχει περιορισει πολυ ο κος Στουρναρας... |
|
|||
|
|||
Ούλα τα κάνει !!!
Sent from my iPhone 5, using Tapatalk Pro |
|
|||
|
|||
Ενα θα πω ... Το εχεις...??? πας και με βεσπα ...!!!! δεν το εχεις... καθεσαι και κοιτας τους αλλους και απλα οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια... Πασχαλη μακαρι να ειμαστε υγιεις και να κανουμε πολλα ασφαλτοχωματινα χλμ... αλλα οχι τετοια δεν το εχω... χαχαχαχ
Last edited by Astakos82; 28-09-2013 at 01:06. |
|
|