|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αργύρη μου, εγώ μέχρι την Τρίτη που έχω ραντεβού για επαναληπτική εξέταση στο χέρι καλό θα είναι να μη το κουράσω απ´ ότι μου είπε ο doctor. Οπότε χλωμό το βλέπω για να έρθω. Με το αμάξι κουράζεται περισσότερο το χέρι και έτσι δεν θα μπορέσω. Αντε να περάσει κι αυτό...
Sent from my kibariko iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θα έρθετε??
Απόσπασμα:
ok, Laki μου, no problem!
Eυκαιρίες υπάρχουν, όρεξη υπάρχει, σύντομα θα τα πούμε!! Το έταξα και στον φίλο μας (Ελενη1200-Μήτσο!!) Τα λέμε, χαιρετισμούς στην Σοφιάνα σου.... Ααα και πάλι μερσί για τα σκυλάκια... Ξέρεις εσύ!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Θα ειμαι και γω εκει
|
|
|||
|
|||
Καλα να περασετε ,περιμενουμε φωτο!!
|
|
|||
|
|||
Για να βλέπω κόσμο... 1. Argi 2. Sid2011 3. Sokis 4. Billy-bo 5.. 6... Ραντεβού 8 παρά τέταρτο στο μαγαζί μου, F1-Πληροφορική, Πλαστήρα 35, Καρδίτσα (μπροστά στην είσοδο της Δημ. Αγοράς) Τηλ. στο προφίλ μου... *** Μετά θα ακολουθήσουν κρασοκατανύξεις, όσοι θέλουν!
|
|
|||
|
|||
Για να βλέπω κόσμο... 1. Argi 2. Sid2011 3. Sokis 4. Billy-bo 5. Dimitris-Elena 6... 7.... Ραντεβού 8 παρά τέταρτο στο μαγαζί μου, F1-Πληροφορική, Πλαστήρα 35, Καρδίτσα (μπροστά στην είσοδο της Δημ. Αγοράς) Τηλ. στο προφίλ μου... *** Μετά θα ακολουθήσουν κρασοκατανύξεις, όσοι θέλουν!
|
|
|||
|
|||
Για να βλέπω κόσμο... 1. Argi Διπλός 2. Sid2011 3. Sokis 4. Billy-bo 5. Dimitris-Elena 6. Coyote 7.. 8... Ραντεβού 8 παρά τέταρτο στο μαγαζί μου, F1-Πληροφορική, Πλαστήρα 35, Καρδίτσα (μπροστά στην είσοδο της Δημ. Αγοράς) Τηλ. στο προφίλ μου... *** Μετά θα ακολουθήσουν κρασοκατανύξεις, όσοι θέλουν!
|
|
|||
|
|||
Παλικάρια, τα λέμε το απόγευμα! |
|
|||
|
|||
Πρώτες εντυπώσεις: Κυρίαρχο στοιχείο τα πολλά γκάζι, μα μιλάμε για πολλά-πολλά γκάζια! Δεύτερο στοιχείο καμιά πενηνταριά δίτροχες κούκλες, ποζάρουν "νιαζάρικα" πια θα είναι η ομορφότερη και θα βγεί MISS MOTO KARDITSA 2012... Σαν Gsforum, παραβρεθήκαμε & εκπροσώπησαμε επάξια την εκδήλωση... Οχι με τις μοτό μας, αλλά με τις αφεντομουτσουνάδες μας! (Κατηγορία εντούρο (!!!) δεν είχαν, άρα εμείς απέξω!!) Αλλα σαν παρέα κάτι είπαμε.. Ετσι Argi συν Φωτεινής, Sid2011, Sokis, Biily-Bo, Dimitris & Elena και Coyote, συνθέσαμε μια όμορφη παρέα όπου τα είπαμε & γνωριστήκαμε καλύτερα... Και κοντά σε εμάς ήρθαν και άλλα άτομα με "κακά εργαλεία", όπου τελικός όλοι μαζί συνφάγωμε & συνήπιαμε αφθόνους κρεατομεζέδες και μπόλικον οίνον! Η παρέα "κόλλησε", έγινε ο ανάλογος μοτοχαβαλές και πολλά σχέδια για μελλοντικές εξορμήσεις... (σύντομα και φώτο από την εκδήλωση, από τον μαιτρ πια του είδους τον Φώτιο Sid2011...) Δώσε υλικό φιλαράκι....
|
|
|