|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ένα μικρό όμορφο τοπίο
Χαρη αναψες τα αιματα...
|
|
|||
|
|||
λες ε???
Και γω έτσι νομίζω... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ok καλά να είμαστε και να υπάρχουμε....
Το παρεάκι του φόρουμ πετάει την σκούφια του για περιπέτεια κ όχι μόνο Τα λέμε αρχές Φλεβάρη και ας μην ανυσηχείς Στεφανάκο μου... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για εδώ τριγύρω κάτι γνωρίζω Για πάρα πέρα όμως ας μην τα παραλέμε... φιλε Θάναση!! Αξίζει ο κόπος να το εντάξεις αν μπορέσεις.. Αν παρατηρήσεις κ τα παιδιά που πήγαν Μόκρα Γκόρα τούτο το καλοκαίρι (oi riders) κοιμήθηκαν δίπλα στο ξενοδοχείο του σιδηροδρομικού σταθμού..δεν ηξεραν μάλλον για την περίπτωση αυτή. στα 2 κμ ήταν ο λόφος Μετσαβνικ με το παραμυθένιο συγκρότημα. Ξέχασα να αναφέρω δε την τιμή που πληρώσαμε: 35 ευρώ περίπου για διαμονή και διατροφή το άτομο σε παραδοσιακό ξύλινο σπιτάκι. Last edited by siraxanz; 19-10-2011 at 22:20. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είναι έτοιμος τυπωμένος ο χάρτης, και αύριο πάει γιά πλαστικοποίηση, γιατί θα ρίξει πάλι νερό από Δευτέρα-Τρίτη..... Jefe |
|
|||
|
|||
Μπάμπης + Λινούλα , μέσα |
|
|||
|
|||
Χάρη σε ευχαριστούμε και ας παραμείνει παραμύθι για μερικούς από μας φίλε!!!
|
|
|||
|
|||
πραγματι ειναι σαν σκηνικο κινηματογραφου .
περασα απο εκει στο ταξιδι μου στην Γιουγκοσλαβια τον Μαιο . αξιζει να το επισκεφθητε . |
|
|||
|
|||
Ενδιαφερουσα προταση!..
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ένα μικρό LAMPF! | EvVas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 12-07-2011 10:35 |
Ένα «μικρό θαύμα» κάτω από τα συντρίμμια | MARK | Επικαιρότητα | 5 | 17-03-2011 03:26 |
Ένα όμορφο κυνηγητό από Πάρνηθα Αυλώνα…. | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 24 | 24-02-2010 08:19 |
Ένα κοτόπουλο διασχίζει το δρόμο. | Alext | Χιούμορ | 3 | 26-06-2009 16:19 |
Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 7 | 18-03-2009 13:02 |