|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΤΑΙΝΑΡΟ. 23-09-2012
Στις μελωδικες θα είμαι και εγω.
Η εκδρομή αυτη είναι πολυ καλη. Την εκανα μέσα στον Αύγουστο. Υπάρχει και άλλη μια παρέα που θα κάνει κάτι παρόμοιο. Το γνωρίζω απο έναν φίλο. Θα έχει πολυ κόσμο η περιοχή. Μπράβο. |
|
|||
|
|||
Με το καλό!!!! Ταξίδεψέ μας με φωτό μόλις γυρίσεις...
|
|
|||
|
|||
Kαλα να περασετε Jimmako......τα περασα τα 3 ποδαρια το καλοκαιρι,αλλα εκει κατω δεν εφτασα......περιμενουμε φωτο!!
|
|
|||
|
|||
από τις ομορφότερες διαδρομές που έχω κάνει..........................
αν περάσετε από το Μαρμάρι αξίζει να κάνετε μια στάση για ένα καφέ.................. πολύ χραφικό παραθαλάσιο χωριουδάκι και αν σας σταματήσει κανείς μπαίνοντας μπροστά σας................... μην τρομάξετε.....................είναι ένας παλιός μοτοσυκλετιστής...κοντά στα 65 καταγωγή από Ιταλία που μαγευτικέ από τις ομορφιές και έμεινε............... σίγουρα θα σας δώσει ένα μπουκάλι νερό, μέλι και ξηρούς καρπούς για το ταξίδι........... αυτό έζησα το καλοκαίρι που πέρασα από τα μέρη εκείνα................. καλό δρόμο να έχετε................ από Καρδαμύλη αξίζει να κάνετε μια παράκαψη και να ανεβήτε σε ένα χωριό που το λένε Αγ. Νικόλαο.............δύσκολος δρόμος αλλά αποζημιώνεσαι όταν δεις τη θέα από ψηλά |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ακη μου θα ανεβασω φωτο κάποια στιγμή...πρώτα ο θεός εμείς θα ανανεωσουμε το ραντεβού μας για Αγιο όρος....μακάρι να μπορέσουμε να ξαναπαμε....!!!
|
|
|||
|
|||
αυτη την κυριακη...........μαλλον θα πεταχτω στην φολοη, που εχω κατι δουλειτσες
αν τα καταφερω να παω, θα μιλησουμε στο τηλεφωνο..........για να βρεθουμε πριν ή μετα την βολτα σας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλα μα περασετε Τζιμαρα ,εμεις θα ειμαστε βορεια....
|
|
|