|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Προκλητική επιστολή
Απόσπασμα:
...χωρίς να σημαίνει ότι, δεν θα προσπαθήσω για να διορθωθώ, συνετιστώ, εργασθώ ..... και, και, και, και .....
|
|||
|
|||
Παιδιά, ότι μας πήρανε με πόλεμο και αίμα (τουρκοκρατία, Κατοχή, Κύπρος, κλπ.) μόνο με πόλεμο και αίμα παίρνεται πίσω, ουδέποτε εις τα χρονικά της ιστορίας επάρθη με συζήτησιν, διπλωματία και διαπραγματεύσεις...
Γι' αυτό ας κοιτάξουμε άλλη φορά να μην παραμυθιαζόμαστε, να μην είμαστε τόσο λαλάκες και μας κάνουν ρόμπες όποτε φαγωνόμαστε μεταξύ μας, είτε γιατί κάποιος τους "άνοιξε την Κερκόπορτα", είτε γιατί κάποιος δικτάτορας με την ασχετοσύνη του είχε απομονώσει διπλωματικά και καταστρέψει οικονομικά την χώρα το 40 είτε γιατι πάλι για τον ίδιο λόγο το 74 την φάγαμε από τους ακόμη χειρότερους από μας Τούρκους, είτε στα Ίμια, είτε, είτε... Ας σοβαρευτούμε, ν' αφήσουμε τις φωνές και τις φανφάρες και να στρωθούμε στη δουλειά λιγάκι... |
|
|||
|
|||
Γιατί εμείς δεν οργιζόμαστε με αυτά που κάνουν μερικοί πλιατσικολόγοι???
Κάποτε θα τα ακούγαμε,απλά τώρα είναι σαν μελωδία της δυστυχίας... |
|
|||
|
|||
Αν είναι να αμυνθούμε για κάτι, να αμυνθούμε για την οικογένειά μας. Χωρίς " "
Να βρίσουμε, να φωνάξουμε, να βάλουμε φυλακή αυτούς που μας κατάντησαν έτσι. Δεν μας φταίνε οι Γερμανοί ούτε κάποιος άλλος λαός. Ποίος έδινε παραγγελίες για οπλικά συστήματα και έπαιρνε μίζες ?? Εγώ ??? ΕΓΩ δεν χρωστάω τίποτα !!! Αν χρωστούσα κάτι, θα πήγαινε στην εφορία και εκεί θα με π@δούσαν, θα μου έπαιρναν το σπίτι, θα με έβαζαν μέσα. Τώρα γιατί δεν κάνουμε το ίδιο ?? Πού είναι ο Άκης, που είναι ο Σκανδαλίδης & η Βασούλα ?? που είναι ο Ρουσόπουλος ?? Τελικά ποιος χρωστάει σε αυτή τη χώρα, ο αγρότης που του κάνουν αύξηση στο πετρέλαιο και του χρωστάνε λεφτά ή αυτοί που κάποτε έκαναν γάμους και πλήρωνε ο λαός τις μπομπονιέρες ? Ας κοιτάξουμε λίγο πίσω (όχι τόσο πίσω ώστε να λέμε ότι φτάσαμε σε αυτό το σημείο επειδή μας χρωστούσαν κάποτε λεφτά οι Γερμανοί) μερικά χρόνια μόνο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και τωρα τι;;; παλι εμεις να πληρωσουμε Κατι τετοια εβλεπε ο Παπαδοπουλος καποτε.........εεεε τι να εκανε; |
|
|||
|
|||
Κανείς δεν θέλει έναν ξένο να ανακατεύεται στα του οίκου του και μάλιστα με αυτόν τον προσβλητικό και ερειστικό τρόπο που κάνουν οι γερμανοί τον τελευταίο καιρό. Άρα θα συμφώνησω με τον Νίκο ότι πρέπει να υπερασπίσουμε το σπίτι μας.
Το μεγάλο ζήτημα όμως για μένα, είναι αλλού. Όταν σταματήσει αυτή η ανοησία με τους γερμανούς να μας λένε να πουλήσουμε την Ακρόπολη και εμάς να απαντάμε να μας δώσουν τις πολεμικές αποζημειώσεις, τι θα κάνουμε πραγματικά για να αλλάξει αυτή η κατάσταση στην οποία έχουμε έρθει. Έχουμε καταλάβει ότι οι οι μοναδικοί και πραγματικοί υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης είμαστε εμείς? Έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να αλλάξουμε όχι 5 αλλά 105 άσχημα πράγματα στη χώρα μας? Έχουμε καταλάβει ότι οι όποιες αλλαγές θα συμβούν πρέπει να τις κάνουμε εμείς και όχι κάποιοι πολιτικοί με νόμους και υπουργικές αποφάσεις? Είναι μεγάλη ευκαιρία αυτή η κρίση, ώστε να αλλάξουμε αρκετά από τα κακώς κείμενα της κοινωνίας μας και να ζήσουμε σε τελικά σε μία καλύτερη χώρα από αυτή που ζούμε τώρα. |
|
|||
|
|||
Δεν φτάνει τα όσα έφαγαν από την Ελλάδα στον Β' παγκόσμιο και δεν τα επέστρεψαν ποτέ αλλά μας μειώνουν όλη την ώρα και μας ξεφτιλίζουν σε όλη την Ε.Ε......
|
|
|||
|
|||
Εγώ θέλω κάποιον ξένο να μπει στο τιμόνι. Αφού μόνοι μας δεν μπορούμε, ζημιές κάνουμε. Είτε αυτός είναι Γερμανός είτε Αμερικάνος, πιο άξιος από εμάς είναι.
Από την άλλη, εγώ ξέρω πως όταν μία επιχείρηση έχει περιουσία και έχει και χρέη, δεν αυξάνει τις τιμές για να ξεχρεώσει (γιατί δεν θα αγοράσει κανένας) αλλά κρατάει τις ίδιες (ίσως τις ρίξει κιόλας) και πουλάει μια αποθήκη. Η μέχρι τώρα αντίδραση των πολιτικών μας, δείχνει ότι έχουν πουληθεί ήδη κάποια νησιά H κοινωνία μας δεν αλλάζει. Αυτοί που είμαστε θα παραμείνουμε. Ίσως σε 2-3 γενιές να δούμε κάποια βελτίωση. Αυτό γιατί είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει η νοοτροπία του "μπάρμπα" που αράζει στο καφενείο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Άμα έχει διορισμένα και 1-2 παιδιά, ποιος τον πιάνει. Είναι πααααρα πολλοί τέτοιοι μπαρμπάδες στην Ελλάδα και ακολουθούν και τα παιδιά τους που έχουν μεγαλώσει με την ίδια νοοτροπία και τα εγγόνια. Μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι που έχουν αρχίσει να ξυπνάνε, αλλά τους κοιμίζει το mega και ο ant1 Είναι λυπηρό να ακούς προεκλογικά από τέτοιον "μπάρμπα" κουβέντα του στυλ "δεν ψηφίζω τον x γιατί στην διορισμένη κόρη μου, δίνουν 8 ώρες μάθημα την εβδομάδα και όχι 15". Είναι επίσης λυπηρό (λιγότερο βέβαια) να βλέπεις πιτσιρικάδες 120-22 χρονών να τρέχουν να κάνουν αγώνα πίσω από τις νεολαίες του κάθε κόμματος. Γράφω λιγότερο γιατί κάποτε το έκανα και εγώ, δεν λέω, αλλά νομίζω ότι ήταν διαφορετικά, τότε δεν διαμαρτύρονταν κανένας για την κατάσταση της χώρας. |
|
|||
|
|||
Νευριάζω και εγώ με αυτά τα δημοσιεύματα.
Βέβαια αν αφήσουμε τα μαχαιρώματα στυλ: ``σας έχουμε και γραμματόσημο`` ``χειρονομίες`` κλπ που για εμένα είναι βοήθεια προς τους κερδοσκόπους στον οικονομικό πολεμο που υπάρχει τώρα, όλα τα άλλα είναι αλήεθια. Εμείς είμαστε αυτοί που δηλώνουμε θάλασσες για ελιές, επιδοτήσεις, εμείς λέμε ψέματα και εμείς εκμεταλευόμαστε κατά κάποιο τρόπο τους ``συνεργάτες`` μας. Οι γερμανοί πολίτες έχουν (άκουγα σημερα το πρωί) ξενερώσει μαζί μας. για εμένα αυτό θα έχει αντίκτυπο στον τουρισμό. Και ο Έλληνες έχουν ξενερώσει. Και αυτό θα έχει εμπάργκο στα προιόντα τους. Η γκρίνια τώρα δεν βοηθά κανέναν κατά την άποψή μου. Εμείς πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία (πολιτικοί, πολίτες, κόματα, εργαζόμενοι). Να ξεβολευτούμε. Να κατανοήσουμε πάνω απ όλα τι συμβαίνει. Σε περιόδους τέτοιες (π.χ. Ιταλία το 81-82) γίνονται έκτροπα κερδοσκοπίας και παρανομίας. Και να πληρώσει κάποιος. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Από εκεί και πέρα θα έπρεπε πρώτα η "οικογένεια μου" να μην έχει βγάλει η ίδια τα άπλυτα της στην φόρα με απογραφές και με ανακοινώσεις ότι οι προηγούμενοι πήγαν το έλλειμα στο 12,5% και μετά θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ να με σέβονται οι άλλοι άσε που τον σεβασμό τον κερδίζεις και δεν τον απαιτείς. Πρέπει να ξέρεις πολύ καλά Νίκο ότι βασική αρχή όταν βγαίνεις να δανειστείς, είναι η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, δεν πας να ζητήσεις δανεικά και από την μία πλευρά λες ότι χρωστάς και της Μιχαλούς και από την άλλη το ίδιο βράδυ σκας μύτη στα μπουζούκια, τότε όχι μόνο δεν θα σε δανείσουν αλλά και θα σε πάρουν στο ψιλό όπως και συμβαίνει. Οι Γερμανοί έχουν και την κακή τους πλευρά σαν λαός αλλά για όλα αυτά που γράφονται αυτές τις μέρες έχουμε δώσει εμείς δικαιώματα τα οποία οι ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΕΣ της Γερμανίας εκμεταλλεύονται για προσωπική τους προβολή. Σκέψου για παράδειγμα τι θα γινόταν αν έτσι όπως είμαστε τώρα έρθει η Κύπρος και ζήταγε οικονομική βοήθεια, πόσοι θα λαϊκιζαν με το συγκεκριμένο θέμα. Last edited by frits; 06-03-2010 at 15:19. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προκλητική διαφήμιση του S1000RR προς τους Ιάπωνες... | vtheo | Νέα μοντέλα BMW | 22 | 10-01-2010 23:03 |