|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Iphone Gps Vs Gps
Πάρε πλοηγό....το iphone είναι για άλλες δουλειές...θα σε πουλήσει...!
|
|
|||
|
|||
Σε ταξίδια χρησιμοποιώ gps zumo 660 έχει ασύρματη επικοινωνία μουσική και gps αντέχει βροχή κραδασμούς ήλιο κλπ.
Στο iPhone χρησιμοποιώ το Navigon με πολύ καλή πλοήγηση καλά γραφικά και ευχάριστω περιβάλλον. Το χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο όταν ψάχνω κάποια διεύθυνση. Σε πλοήγηση και τα δύο θα κάνουν άψογη δουλειά και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι επιφυλάξεις μου είναι στο να χρησιμοποιήσεις το κινητο στην σκληρή χρήση της μηχανής. Μια πανάκριβη συσκευή σαν και αυτή δεν ξέρω αν θα ανταπεξέλθει σε ες τις κακούχίες της μηχανής. Ήλιο θερμοκρασίες κραδασμούς βροχ´η μικροκτυπήματα , ακόμα και αν έχεις θήκη. Αν καταλήξεις σε τέτοια λύση (κινητού) αντί ενός κανονικού gps μηχανής θα σου πρότεινα να πάρεις ένα απλό gps αυτοκινήτου της garmin με θήκη της τάξεως των 150 200 ευρώ ώστε τουλάχιστον να ρισκάρεις λιγότερα πάνω στην μηχανή από ένα ακριβό κινητό. Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|||
|
|||
siraxanz Θέμα σύγκρισης δεν υπαρχει, αλλο το ενα, αλλο το άλλο...
αλλά μπορεις άνετα να έχεις το ιφονι για πλοηγό.... Δεν υστερει σε τπτ....θα σε παει εκει που θελεις...χαλαράαααα Τώρα αν θες κ το κατι παραπανω... πάρε πλοηγό... Σωστός άλλο το ένα άλλο το άλλο μην μπερδευουμε τα πράγματα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχω κάνει ερώτηση και στο νήμα: http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B7%C...hone-4s-29331/ |
|
|||
|
|||
Εγώ που δεν έχω gps αλλά μόνο Iphone από πέρσυ το καλοκαίρι μέχρι και τώρα γύρισα με αυτό βουνά και πεδιάδες στην Ελλάδα. Το Navigon δεν με κρέμασε πουθενά!Και εξωτερικό που σχεδιάζω πάλι με αυτό θα πάω (και με χάρτη...ξέρεις αυτόν τον χάρτινο...) Έχω βάλει και πριζάκι κάτω από τη ζελατίνα για να φορτίζει και όλα μια χαρά. Βολέυομαι τελος πάντων και με το παραπάνω.
Προφανώς όμως αν είχα λεφτά θα έπαιρνα GPS. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχει και φωνητικές οδηγίες το navigon ;;;; |
|
|||
|
|||
Ναι έχει.
|
|
|||
|
|||
Και μπορεί να στις δίνει στο bluetooth στο κράνος ;;;; |
|
|||
|
|||
Ναι τις δίνει κανονικά.
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
iphone 5 | renovatio | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 20-04-2011 18:19 |
Iphone 4 | stelios1977 | Ζήτηση | 1 | 20-11-2010 00:55 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ iphone 4 | takis66 | Πωλήσεις γενικώς | 3 | 31-10-2010 12:31 |
IPHONE 3GS ΑΣΠΡΟ, ΑΨΟΓΟ, 360 ΕΥΡΩ | fguy | Πωλήσεις γενικώς | 5 | 02-10-2010 22:24 |
Τον Απρίλιο τα αποκαλυπτήρια του 4ου iPhone | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 15-01-2010 21:34 |