|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυστρία 2012 με γεύση από Δολομίτες
Για διανυκτέρευση είχαμε επιλέξει το Imst λόγω θέσης, που τελικά ήταν ένα αδιάφορο χωριό που δε θα το πρότεινα...
|
|
|||
|
|||
Συνεχίσουμε προς τα πάσα της νότιας περιοχής του Τιρόλου, του Silvretta, με διανυκτέρευση το πανέμορφο St. Anton.
|
|
|||
|
|||
St. Anton, πάντα πανέμορφο, χειμώνα ή καλοκαίρι Κι αυτό το είχα επισκεφτεί παλιότερα κατά τη χειμερινή περίοδο του σκι, και μου είχε μείνει αξέχαστο. Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα να βλέπεις ένα τέτοιο μέρος καλοκαίρι, καταπράσινο από κάτασπρο που το είχες γνωρίσει!
|
|
|||
|
|||
Και εδώ ξεκινάει η κάθοδος, ο δρόμος του γυρισμού. Εδώ φάγαμε και την πρώτη και τελευταία μας βροχή Έτσι, για να εκτιμήσουμε αυτό που είχαμε τόσες μέρες εκεί πάνω στα βουνά της Αυστρίας. Κάναμε μια διανυκτέρευση στο Sirmione στη λίμνη Garda, να σπάσουμε την απόσταση μέχρι την Αncona απ’ όπου θα παίρναμε το καράβι του γυρισμού.
|
|
|||
|
|||
Αυτό το ταξίδι, το είχα ως «εκκρεμότητα» από πέρσι, που επισκέφτηκα τις ελβετικές και ιταλικές Άλπεις. Το είχα σχεδιάσει από τον περασμένο Οκτώβρη και το περίμενα υπομονετικά όλο το χειμώνα. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, πολλά άλλαξαν, κυρίως στα οικονομικά μας και έφτασαν στιγμές που φοβήθηκα ότι ίσως δεν τα καταφέρουμε. Επίσης δεν κρύβω ότι φέτος είχα ένα «κακό προαίσθημα» (σχετικά με τα ατυχήματα) το οποίο με είχε κυριεύσει από την αρχή του καλοκαιριού και με προβλημάτιζε αρκετά. Τελικά η ζωή μας αξίωσε να ζήσουμε και αυτή την εμπειρία, με τις τόσο όμορφες εικόνες που μας γέμιζαν η μία μετά την άλλη, συνεχόμενα, κατά τη διάρκεια αυτών των 11 ημερών, και είμαι για άλλη μια φορά ευγνώμων γι αυτό το δώρο.
Ευχαριστώ τους/τις συνταξιδιώτες/συνταξιδιώτισσες για την παρέα, για όλες τις όμορφες στιγμές που μου χάρισαν. Δεν είναι εύκολο να συνυπάρξεις αρμονικά με άλλα 2 ζευγάρια για 11 μέρες, και να περάσεις τόσο όμορφα, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, με μόνο χαρά. Να είστε καλά παιδιά όλοι να ξαναταξιδέψουμε μαζί. Δεν ξέρω πότε θα είναι η επόμενη, αλλά θα το επιδιώξουμε σίγουρα (αν και δε χωράνε άλλα αυτοκόλλητα οι βαλίτσες μου χεχεχε Και στην επόμενη ... |
|
|||
|
|||
ομορφο ταξιδι φιλαρακι με ομορφη παρεα ευχομαι γρηγορα κ στο επομενο.
|
|
|||
|
|||
Aπιθανος καιρος παιδια!
Παντα τετοια τυχη και τετοιοι προορισμοι στις ροδες σας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπράβο σου για αυτό!!! Επίσης πολύ όμορφο το παρεάκι!! Να σας ευχηθώ πάντα ευτυχισμένοι και καλότυχοι να είστε και πάντα καλούς δρόμους μπροστά σας Για τα αυτοκόλητα μάλλον γίνοντε σουβενίρ στο σαλόνι αυτές οι βαλίτσες και βάζεις νέες βαλίτσες επάνω |
|
|||
|
|||
Πολύ ωραίο ταξίδι Στράτο Απίθανος καιρός και καταπληκτικές φωτογραφίες Οσο για τις Μινωικες στο ειχα εντοπίισει για τις καθυστερήσεις την εχω πατήσει αρκετές φορες, ειναι απαράδεκτοι. Νασται καλά και σύντομα το επόμενο |
|
|||
|
|||
Μπράβο στην παρέα
Ωραίες περιγραφές κι όμορφες οι φωτογραφίες σας, Στράτο! Με το καλό το επόμενο |
Tags |
austria, αυστρία, αλπεις, άλπεις |
|
|