|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Gs adventure 1150SE 2006
|
|
|||
|
|||
Gs adventure 1150SE 2006
Προς το παρων κρατημενη
|
|
|||
|
|||
μμμμ!μπραβο αμεσοτης...αλλα φιλικα θα σε συμβουλευα να εβαζες καποιες καλυτερες, με καλυτερη ευκρινια, για να την εξετασουμε εμεις απο μακρυα που ψαχνουμε μια τετοια μοτο...θα σε βοηθησει αρκετα στην οσο το δυνατον γρηγοροτερη πωληση της....
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο
Συγνώμη γι'αυτο απλα τρέχω να προλάβω τελευταια στιγμή μιας και όλα έγιναν πολυ γρήγορα Θα προσπαθήσω αύριο να την φρεσκάρω και να ανάβασω φωτός |
|
|||
|
|||
Ειναι γνησια special edition του 2005???
Τιμουλα ειπες? |
|
|||
|
|||
Πραγματικό σπάνιο κ μοναδικό μηχανάκι!
Γνήσιο μέχρι κόκκαλο, το έχω δει όταν εισήχθη στην Ελλάδα... Δεν θυμάμαι πόσο, αλλά πρέπει να το έχει ακριβοπληρώσει ο Μανόλο... Μόνο για γνωρίζοντες κ συλλέκτες... Δεν πιστέυω να χρειάζοντε τα δάχτυλα των 2 χεριών για να μετρήσει κανείς πόσα τέτοια μηχανάκια υπάρχουν στην Ελλάδα Μανόλο, αν αντέχεις μην το σκοτώσεις... έλα σε επαφή κ με τον Κώστα το Σάββα... |
|
|||
|
|||
Δυστυχώς την έδωσα
Το καλο ειναι οτι πιγε στα καλύτερα χέρια που θα μπορούσε . Φίλε siraxaz ευχαριστω για τα λόγια σου Κάποια στιγμή θα την ξανά πάρω ( απο αυτόν που την πήρε αποκλείεται ) |
|
|||
|
|||
Ναι την είχα πληρώσει αδρά
Και απ´ οτι ξέρω τα δάχτυλα του ενός σου φτάνουν |
|
|||
|
|||
Συγχαρητηρια για την επιλογη σου.
Ειναι το καλυτερο μηχανακι που βγηκε ποτε απο τα εργοστασια της μαμας μας. Ενα μεγαλο μου ονειρο. Επρεπε να το εχεις παρει μαζι σου, δεν θα ξαναβρεις παρομοιο. |
|
|||
|
|||
Ο τυχερος? Φορουμιστας?
|
|
|