|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι είδαμε σήμερα...
νομιζω εσυ πρεπει να σαι κατα του κρανους!
|
|
|||
|
|||
Περα απο το επαγγελματικοαδερφε,ειμαι κατα της βλακειας.............
|
|
|||
|
|||
Κάθε βράδυ η παραλιακή και όχι μόνον είναι γεμάτη από ξεκράνωτους.
Συγχαρητήρια Γιώργο για το θέμα! Πολύ σωστή πρωτοβουλία... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τα' χουμε πει ρε παιδιά χίλιες φορές!!
Εγώ πλέον προσέχω για κάποιο περίεργο λόγο κυρίως τους αναβάτες BMW (όχι απαραίτητα επειδή έχω κι εγώ...) και δη τα adventure τα οποία στατιστικά η συντριπτική πλειοψηφία είναι ξεκράνωτοι... Και μια και λέτε για παραδείγματα, τις προάλλες είδα κι εγώ στην Δαβάκη στην Καλλιθέα (η οποία όσοι ξέρετε απο την περιοχή είναι πίτα στην κίνηση) έναν ευτραφή "κύριο" 40φεύγα (τώρα που το σκέφτομαι είχε έναν αέρα "μπράβου της νύχτας"), εννοείται ξεκράνωτο και "σαγιοναράτο" να συμπεριφέρεται στον δρόμο σαν να είναι δικός του (μιλάμε για τον ορισμό της ηλίθιας σφήνας και ανούσιας ξερογκαζιάς)... Είχε γενικότερα το στυλάκι περνάω εγώ με την μηχανάρα μου, κάντε στην άκρη κοινοί θνητοί....άσχετα αν το "adventure" του, αμφιβάλλω αν έχει βγει ποτέ από τα όρια που οριοθετούν οι καφετέριες της Αθήνας...(εγώ το ξαναλέω, έχει γίνει το Cayenne των μηχανών!)... Και για να βάλω και μια νότα χιούμορ, στην αντίθετη πλευρά εκπλήσσομαι σφόδρα όταν βλέπω αναβάτη TDM με κράνος!! |
|
|||
|
|||
σωστό
και χωρίς αλλαγμένες εξατμίσεις (και νομίζει ότι είναι και πιο γρήγορος - εκεί γελάω - αλλά δεν μένω στο γέλιο) |
|
|||
|
|||
κοιταξτε να δειτε....πιστευω οτι ολα αυτα συμβαινουν...
1ον διοτι δεν την εχει παθει...(ειχα προσωπικο ατυχημα με scooter..καλοκαιρακι οταν γυριζα απο μπανιο φορωντας μονο κρανος...εσπασε το ψαλιδι στα 80kmh και γυαλιζα την ασφαλτο...περασα τις 2.5 εβδομαδεσ απο τις 3 που ειχα κατεβει Ελλαδα στο κρεβατι...τωρα για πες μου να ανεβω στην μηχανη χωρις τουλαχιστον μοτοσυκλετιστικο μπουφαν...) 2ον..για ελα εδω Αγγλια...να κυκλοφορησεις χωρις στολη...θα αισθανθεις πολυ ασχημα οταν το 90% των οδηγων ειναι παντοτε ντυμενοι...και σου την λενε που πας ξεβρακωτος..(βεβαια για να λεμε και του στραβου το δικιο...εχω δει εδω.τυπα..με κρανος και να οδηγαει μια Benelli supersport..αλλα με κοντομανικο μπλουζακι....δεν θα θελατε να μαθετε τι του εσυραν οι αλλοι με τις μηχανες.....) οσο για τους adventures της "πασαρελας" ...αναριωτιεμαι γιατι δεν αγορασαν ενα beverly...ποιο ανετα θα εκαναν την δουλεια τους... Last edited by gzpainter; 29-07-2009 at 01:28. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
έχεις τίποτα με τα beverly ;;;;;;; |
|
|||
|
|||
Beverly Adventure!!
Με ακτινωτές, σηκωμένο (κατά 0,03cm), βαλίτσες/κάγκελα/προβολάκια/GPS/Χημική τουαλέτα touratech, και αυτόγραφο McGregor/Boorman έτσι για να έχει και έναν αέρα περιπέτειας.... ps gzpainter στο John Moores είσαι? Last edited by Kimwnas; 29-07-2009 at 10:31. |
|
|||
|
|||
Οδηγώ και Adve και Beverly....
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι είναι GPS | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 16-06-2009 00:05 |
Τι πιστευεις; | riko46 | Γενικά - Αναβάτης | 3 | 07-05-2009 00:41 |
Τι να λέμε ..... | soter3gm | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 22 | 01-05-2009 14:13 |
Τι λένε 2 Λαρισαίοι; | vtheo | Ανέκδοτα | 15 | 09-04-2009 17:59 |
Τι λετε.....? | danaos | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 101 | 14-02-2009 18:39 |