|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: «Ο αδερφός μου ο Ντράζεν»
Δεν θελω τετοια...
Οι αντρες απο 2 πραγματα ξεχωριζουμε...... |
|
|||
|
|||
Simple the best
|
|
||||
|
||||
Ωραίο θέμα ...
|
|||
|
|||
Τί μας θύμισες ...
Sent from my genious iPad mini, using Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Μεγάλος παίκτης. Ίσως ο καλυτερος Ευρωπαιος ολων των εποχων. Και ας εφυγε νωρις.
Αλλά και μεγάλο κ..λοπαιδο. Γενικά Σέρβοι και Κροάτες δείχνουν - στο μπάσκετ - να εχουν στο αίμα τους την αλαζονεία. Μη μου πείτε για Ζαρκο Πασπαλιε... Αυτός ήταν Μαυροβουνιος... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Καταπληκτικός παίχτης ο Πέτροβιτς! κι όμως..... «O Nτράζεν είναι αδερφός μου, αλλά για καλύτερο αθλητή του 1987 ψήφισα τον Γκάλη». Aλεξάντερ Πέτροβιτς (προπονητής) «Αν εγώ είμαι ο γιος του Διαβόλου, τότε ο Γκάλης είναι ο ίδιος ο Διάβολος». Ντράζεν Πέτροβιτς |
|
|||
|
|||
Μεγαλος παιχτης...
και παραλιγο να βαλει και τα πρασινα... |
|
|||
|
|||
Ο Βλαντε Ντιβατς απεδειξε πως δεν ηταν μονο ενας πολυ μεγαλος παικτης αλλα και ενας πολυ μεγαλος ΑΝΘΡΩΠΟΣ και αυτος ο φορος τιμης στον αδικοχαμενο φιλο του και δειχνει οτι οσο ηλιθιοι και μ@λ@κες ειναι οι πολιτικοι και η πολιτικη τιποτα δεν μπορει να χωρισει μια αληθινη φιλια
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και εμενα αυτο μου αφησε το αφιερωμα στον Ντραζεν.... το ποσο μεγαλος παικτης ηταν, δεν χρειαζεται να μας το πει, ενας φιλος του.... η σχεση τους ηταν συγκλονιστικη.....οσον αφορα τον ψηλο, τουλαχιστον |
|
|||
|
|||
Τι παιχταρας ητανε Κωστα!Μπραβο που μάς θυμησες παλιες καλες στιγμες μεσα απο εναν τεραστιο παιχτη!
Επισης στο νου εφερα την μεγαλη ομαδα τής Γιουγκοσλαβιας τού τότε(θυμαμαι τις επικες μαχες το 87 με την Εθνικη τού Γκαλη του Γιαννακη και των αλλων παιδιων!!!*)και πώς (και ποιοι...)καταφεραν να την θερισουν σε Σερβους-Κροατες-Βοσνιους-Σλοβενους-Μαυροβουνιους...........αχ βαχ! Υ.Γ.Μεγαλωνουμε ρε γμτ... *Μιας και μπηκαν αναμνησεις να επιτραπει να βαλω κι ενα αξεχαστο βιντεο... |
|
|