|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Την Αττική Οδό "φωτογραφίζουν" οι κινήσεις πολιτών για το άνοιγμα των διοδί
Αυτό πάντως που μου φαίνεται ύποπτο,
είναι η "αλλεργία" ορισμένων από τις "κινήσεις πολιτών", στην ύπαρξη κέρδους από την κατασκευάστρια εταιρία της Α.Ο. Δηλαδή, εάν είχε χασούρα, θα έβγαζαν από την τσέπη τους να την συνδράμουν; Τώρα που έχει κέρδη, είναι παράνομο και κατάπτυστο; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Την Αττική Οδό "φωτογραφίζουν" οι κινήσεις πολιτών για το άνοιγμα των διοδί
Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα κερδών, αλλά παρανομίας, παράβασης συμβάσεων κλπ, το οποίον έχει αντίκτυπο - σε ποιόν άλλον? Σε μας....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν έχω ταξιδέψει τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό, για τη Γερμανία μόνο ξέρω ότι γινόταν πολλά χρόνια συζήτηση για το αν πρέπει να μπουν διόδια για τα φορτηγά, λόγω της διέλευσης πολλών ξένων. Πολύ τσουχτερά είναι τα 4 ευρώ στην Αυστρία όταν εδώ για λίγα χλμ πληρώνεις κάθε φορά 2,90; Κι αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν τα έσοδα από τα διόδια πάνε στο κράτος ή σε ιδιώτες. Και να το θέσω κι αλλιώς; Οτι γίνεται σε άλλες χώρες είναι απαραίτητα καλό και για τη δική μας; Να ξαναρχίσουμε τα περί υψηλών φόρων και χαμηλών ως ανύπαρκτων παροχών από το κράτος; Γιατί δεν αντιγράφουμε τα καλά τους, παρά μόνο όσα βάζουν το χέρι του κράτους ληστρικά στην τσέπη μας; |
|
|||
|
|||
ξέρεις κανείς τι προβλέπει η Σύμβαση για να ενημερωθούμε κι εμείς; παρακαλώ με πηγές και όχι μου είπε κάποιος κλπ κλπ;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Stop" από το ΣτΕ στην Ιονία Οδό, λόγω των επιπτώσεων στο περιβάλλον | MARK | Περιβάλλον | 10 | 23-07-2010 17:11 |
Αυξάνονται οι τιμές των διοδίων στην Αττική Οδό | S.T | Επικαιρότητα | 16 | 13-07-2010 16:14 |
Για να πέρνουν οι άταχτοι ιδέες..!!! Νο2 "το σωστό" | frits | Χιούμορ | 4 | 11-10-2009 20:11 |
για να μαθαινουν οι νεοτεροι "Walter Röhrl" | Alext | Αυτοκίνητο | 5 | 26-05-2009 20:12 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |