|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Strobo Lights για την μπέμπα μου ?
'Αλλος κάνει ερωτήσεις... 697 344 54.. (το τηλέφωνο της καλόγριας )
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα πουλανε με <<προσχημα>> τα,,,,συνοδευτικα οχηματα ασφαλειας είτε για <<αγωνιστική ή εκτος δρόμου χρηση>> αλλο βεβαια που τα καγκουρια,,,,,κατεβαινουν στην πλατεα του μπουρναζιου και θαρεις πως έρχεται ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και Το αλλο .... παλιόπαιδο..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έ, είμαι αληταράς, πώς να το κάνουμε... (75) |
|
|||
|
|||
Χωρίς παρεξήγηση παιδιά αλλά τα θέλω καθαρά για λόγους ασφάλειας...
Εδώ και 2 μήνες που έγινα για 2η φορά μπαμπάς έχω αρχίσει να φοβάμαι λίγο περισσότερο... Όταν κατεβαίνω την εθνική το απόγευμα απο τα βόρεια και κάθε πικραμένος με την κίνηση δεν ξέρει που παν τα 4, πιστεύω πως ένα strobo light τραβά την προσοχή !!! προτιμάω να με πουνε κάγκουρα παρά να με πάρει σβάρνα κάνας κοιμησμένος... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιαυτον τον λογο...ΕΧΩ ρυθμισει τα φωτα της princess να χτυπανε....λιγο ψιλα .....και ετι κανω αισθητη την παρουσια μου καλυτερα,,,,βεβαι εννιοτε ακκουω και τα μπινελικια μου,....αλλα προτιμω να με βριζουν απο το να πουν...δεν σε ειδα.... |
|
|||
|
|||
Και μην ξεχασω...αν σε τσιμπησουν σε μπλοκο με τα strobo αναμενα και τα στρουμφακια θελουν να εξαντλησουν όλη την αυστηροτητα του νομου.....εχει ΑΥΤΟΦΟΡΩ.....νομιζω ισχυει και κλειστα να τα εχεις αν τα βρουν εγκατεστημενα και λειτουργικα...γιαυτο φιλε μου κοιτα μην την γλυτωσεις απο τα κουτακια και σου φερνουμε σιγαρεττα σε κανενα πουλι....(κλορυδαλλο...)και σε ψαχνουν και τα πιστιρικια σου....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
EE !!! Πιστεύω πως θα με βλέπουν ... |
|
|||
|
|||
Να κάνουμε και διαφήμιση στα απαγορευμένα δλδ;;;
|
|
|||
|
|||
η λύση με τα νόμιμα πλαινά προβολάκια είναι νομίζω η πιό ενδεδειγμένη...μου έχουν σώσει τη ζωή μέρα-μεσημέρι...
Το τηλ της καλόγριας ...δεν απαντά ckk.. |
Tags |
στρομπο, light, strobe, strobo |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
μου την δινει που δεν τον εχω στα χερια μου... | γιαγια αρκουδα | Μου τη δίνει που ..... | 27 | 27-11-2010 11:06 |
την πηρα την νεα κυρια μου!!!! | thirio | Γενικά - Αναβάτης | 46 | 13-02-2010 18:54 |
Free Video με High Lights από Μαλαισία .. | frits | Αγώνες | 4 | 31-10-2009 12:59 |
Δεν θα ξαναπαραπονεθώ για την δουλειά μου | EOD-K9 | Χιούμορ | 13 | 12-10-2009 18:26 |
Xenon lights on GSs | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 03-09-2009 16:04 |