|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΙΝΔΙΑ
Απόσπασμα:
Ρώτα τον πρωθυπουργό σου. Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Η Ινδοι δεν που αγορασαν την ΚΤΜ? την λαμπο? και δεν ξερω ποσες αλλες Ευρωπαικες βιομηχανιες??
|
|
|||
|
|||
Διαβάζω πολλά πανάσχετα εδώ μέσα.
Το ότι ανάμεσα σε ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανθρώπων στην Ινδία, υπάρχουν μερικοί (από ΤΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΣΤΕΣ μη ξεχνιόμαστε) όπου έχουν "ξεφύγει" οικονομικά (ή και σε ιδέες, στην εφαρμογή τους ή δεν ξέρω σε τι), βασισμένοι μάλιστα στα υπόλοιπα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ εργατικού δυναμικού (ΚΑΙ εσωτερικής αγοράς) μου λέει από λίγα έως τίποτα. Όποιος πιστεύει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να αντιστοιχιστεί πρακτικά (και μάλιστα μόνο... τα καλά του!) στην Ελλάδα, μόνο βαθιά νυχτωμένο τον κάνει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχω την εντύπωση ότι οι Mimrans, αν εννοείς τότε αυτούς, ήταν Πακιστανοί. Αλλά το project δεν πήγε καλά και έχει καταλήξει τώρα στο group της VW. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν γίνεται ρε NLS όμως να κατηγορούμε ένα κράτος... δεν γίνεται. |
|
|||
|
|||
Γενικά μιλώντας;
Εμάς γιατί το κάνουν; |
|
|||
|
|||
Γιατί μας αγαπάνε... Αλλά τους αγαπάμε και μεις όμως... τους φίλους μας τους Γερμανούς χε χε χε με τρίψιμο χεράκια. |
|
|||
|
|||
δεν ξέρω αν θα γίνουμε ή αν αξίζει να γίνουμε Ινδία κλπ. Ξέρω σίγουρα ότι στην Ελλάδα υπήρχαν (και υπάρχουν ακόμη) μεγάλα μυαλά. Άνθρωποι με καλές ιδέες, όρεξη για δουλειά και για καινοτομία, χωρίς ντε και καλά να εχουν στο μυαλό τους μόνο την αποκόμιση οικονομικού κέρδους.
Δυστυχώς η Ελλάδα μπούκωσε από επιχειρηματίες που ήθελαν μέσα σε ένα μήνα να κάνουν απόσβεση της επένδυσής τους, και να βγάζουν πενταπλάσιο από το προβλεπόμενο κέρδος. Γεμίσαμε από εξυπνάκιδες, από άσχετους με καποια επαγγέλματα, βλέπε εργολάβους οικοδομών και ιδιοκτήτες καφετέριας οι οποίοι πλούτισαν σε λίγους μήνες. Θα μου πεις ζηλεύεις? Όχι θα είχα ανοίξει κ εγώ καφετέρια αν ήθελα, είχα και τις επαφές και το κεφάλαιο από επενδυτές. Δεν ζηλεύω την παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία σε επιχειρήσεις στυλ "αρπαχτής". Πιστεύω στην ποιότητα και στην σταθερότητα, στοιχεία βέβαια στην Ελλάδα που μόνο ρομαντικοί τα κυνηγάνε ακόμη. Όχι δεν είμαι ρομαντικός. Είμαι απλά πεισματάρης και έτσι θέλω να μείνω. Να κυνηγώ αυτό που πιστεύω ότι μπορώ να κάνω καλά και να προσφέρει και στους υπόλοιπους χωρίς να κοροιδεύω κανένα. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΥΤΕ ΙΝΔΟΣ ΟΥΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΙΝΕΖΟΣ ΟΥΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Έλληνας θέλω να μείνω αρκεί να με αφήσουν. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το 2009 ειχε αποφασιστει να κατασκευαζονται εκει και τα 690 Supermoto, street bike 690 Duke, 990 Adventure, 250 EXC-F and the 990 Superduke, δεν ξερω αν σημερα το εχουν κανει. Last edited by GeorgeP; 19-10-2011 at 21:25. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Mεγάλη κουβέντα Νώντα. Όντως θα μπορούσαμε να συναρμολογούσαμε κάτι παρόμοιο στην ΕΑΒ. Το έμψυχο υλικό το διαθέτουμε. Για να γινόταν όμως αυτό θα χρειαζόταν όραμα έμπνευση βούληση δράση όποιος πιστεύει ότι υπάρχει έστω και ένα από τα παραπάνω σήμερα στα πολιτικά μυαλά μας παρακαλώ να κάνει ένα βήμα μπροστά !!!!!!! |
|
|