GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 19-10-2011, 15:06
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΙΝΔΙΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
τελικά οι εγκαταστάσεις αυτές του βίντεο είναι στην Ινδία ή στον καναδά?

Δεν είναι στην Ινδία.

και γιατί τα ζώα μας οι Ινδοί? τι υπάρχει στο βίντεο που δεν μπορώ να καταλάβω ?

Ρώτα τον πρωθυπουργό σου.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Nondas Εμφάνιση μηνυμάτων
έχω επισκεπτεί την Ινδία για 20 ημέρες το 1996. Εκτός τουριστικών προορισμών. Τότε η χώρα διέθετε βιομηχανία ικανή να φτιάξει σχεδόν τα πάντα, γι αυτό και δεν εισήγαγαν τίποτα. Από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο απ΄ότι ξέρω, οπότε γιατί να μην είναι Ινδοί αυτοί που είναι στο video; Αλλά και να μην είναι Ινδοί, καλό είναι να μην τους υποτιμούμε σαν κράτος..... μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα απ΄ότι φαντάζοντε πολοί από εμάς ...

Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 18:06
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95

Η Ινδοι δεν που αγορασαν την ΚΤΜ? την λαμπο? και δεν ξερω ποσες αλλες Ευρωπαικες βιομηχανιες??
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 18:17
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Διαβάζω πολλά πανάσχετα εδώ μέσα.

Το ότι ανάμεσα σε ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανθρώπων στην Ινδία, υπάρχουν μερικοί (από ΤΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΣΤΕΣ μη ξεχνιόμαστε) όπου έχουν "ξεφύγει" οικονομικά (ή και σε ιδέες, στην εφαρμογή τους ή δεν ξέρω σε τι), βασισμένοι μάλιστα στα υπόλοιπα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ εργατικού δυναμικού (ΚΑΙ εσωτερικής αγοράς) μου λέει από λίγα έως τίποτα.

Όποιος πιστεύει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να αντιστοιχιστεί πρακτικά (και μάλιστα μόνο... τα καλά του!) στην Ελλάδα, μόνο βαθιά νυχτωμένο τον κάνει.
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 18:20
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
Η Ινδοι δεν που αγορασαν την ΚΤΜ? την λαμπο? και δεν ξερω ποσες αλλες Ευρωπαικες βιομηχανιες??

Έχω την εντύπωση ότι οι Mimrans, αν εννοείς τότε αυτούς, ήταν Πακιστανοί. Αλλά το project δεν πήγε καλά και έχει καταλήξει τώρα στο group της VW.
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 18:21
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
Διαβάζω πολλά πανάσχετα εδώ μέσα.

Το ότι ανάμεσα σε ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανθρώπων στην Ινδία, υπάρχουν μερικοί (από ΤΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΣΤΕΣ μη ξεχνιόμαστε) όπου έχουν "ξεφύγει" οικονομικά (ή και σε ιδέες, στην εφαρμογή τους ή δεν ξέρω σε τι), βασισμένοι μάλιστα στα υπόλοιπα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ εργατικού δυναμικού (ΚΑΙ εσωτερικής αγοράς) μου λέει από λίγα έως τίποτα.

Όποιος πιστεύει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να αντιστοιχιστεί πρακτικά (και μάλιστα μόνο... τα καλά του!) στην Ελλάδα, μόνο βαθιά νυχτωμένο τον κάνει.

Δεν γίνεται ρε NLS όμως να κατηγορούμε ένα κράτος... δεν γίνεται.
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 18:31
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Γενικά μιλώντας;
Εμάς γιατί το κάνουν;
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 18:38
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
Γενικά μιλώντας;
Εμάς γιατί το κάνουν;

Γιατί μας αγαπάνε...

Αλλά τους αγαπάμε και μεις όμως... τους φίλους μας τους Γερμανούς χε χε χε με τρίψιμο χεράκια.
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 20:54
z_atomic Ο/Η z_atomic βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: athens - volos
Μoto: R 1200 GS Adventure

δεν ξέρω αν θα γίνουμε ή αν αξίζει να γίνουμε Ινδία κλπ. Ξέρω σίγουρα ότι στην Ελλάδα υπήρχαν (και υπάρχουν ακόμη) μεγάλα μυαλά. Άνθρωποι με καλές ιδέες, όρεξη για δουλειά και για καινοτομία, χωρίς ντε και καλά να εχουν στο μυαλό τους μόνο την αποκόμιση οικονομικού κέρδους.
Δυστυχώς η Ελλάδα μπούκωσε από επιχειρηματίες που ήθελαν μέσα σε ένα μήνα να κάνουν απόσβεση της επένδυσής τους, και να βγάζουν πενταπλάσιο από το προβλεπόμενο κέρδος. Γεμίσαμε από εξυπνάκιδες, από άσχετους με καποια επαγγέλματα, βλέπε εργολάβους οικοδομών και ιδιοκτήτες καφετέριας οι οποίοι πλούτισαν σε λίγους μήνες. Θα μου πεις ζηλεύεις? Όχι θα είχα ανοίξει κ εγώ καφετέρια αν ήθελα, είχα και τις επαφές και το κεφάλαιο από επενδυτές. Δεν ζηλεύω την παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία σε επιχειρήσεις στυλ "αρπαχτής". Πιστεύω στην ποιότητα και στην σταθερότητα, στοιχεία βέβαια στην Ελλάδα που μόνο ρομαντικοί τα κυνηγάνε ακόμη. Όχι δεν είμαι ρομαντικός. Είμαι απλά πεισματάρης και έτσι θέλω να μείνω. Να κυνηγώ αυτό που πιστεύω ότι μπορώ να κάνω καλά και να προσφέρει και στους υπόλοιπους χωρίς να κοροιδεύω κανένα.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΥΤΕ ΙΝΔΟΣ ΟΥΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΙΝΕΖΟΣ ΟΥΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Έλληνας θέλω να μείνω αρκεί να με αφήσουν.
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 21:18
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
Η ινδικη Bajaj κατεχει το 38% της ΚΤΜ (http://www.bikespace.in/2010/11/bajaj-autos-owns-2nd-biggest-pie-in-ktm-shares/) και κατασκευαζει το Duke 125 το οποιο εισαγεται και πωλειται στην ευρωπη και την Ελλαδα.
Το 2009 ειχε αποφασιστει να κατασκευαζονται εκει και τα 690 Supermoto, street bike 690 Duke, 990 Adventure, 250 EXC-F and the 990 Superduke, δεν ξερω αν σημερα το εχουν κανει.

Last edited by GeorgeP; 19-10-2011 at 21:25.
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 22:23
DoctorAbo Ο/Η DoctorAbo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Nondas Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα μπορούσαμε να φτιάχναμε κι εμείς κάτι τέτοιο, στην ΕΑΒ, αν το είχαμε πάρει αλλιώς.... Άλλά όπως είπε και ο GAP, εμείς δεν θα γίνουμε ποτέ Ινδία....

Mεγάλη κουβέντα Νώντα. Όντως θα μπορούσαμε να συναρμολογούσαμε κάτι παρόμοιο στην ΕΑΒ. Το έμψυχο υλικό το διαθέτουμε.

Για να γινόταν όμως αυτό θα χρειαζόταν
όραμα
έμπνευση
βούληση
δράση

όποιος πιστεύει ότι υπάρχει έστω και ένα από τα παραπάνω σήμερα στα πολιτικά μυαλά μας παρακαλώ να κάνει ένα βήμα μπροστά !!!!!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης