|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σκασμένη πίσω ανάρτηση
Πολλά παιδιά από εδώ πήγαν στο Κσοκ...
Την διαφορά την κάνει το ελατήριο επίσης. Παρόλα τα λίγα σου χλμ αν αλλάξεις κ το ελατήριο με Hyperpro, θα δεις διαφορά. Η δεύτερη ανάρτηση που σου αστόχησε πάλι, ήταν Showa? R1200GlamorusSpecial |
|
|||
|
|||
Εχω απλες Wilbers κι εχω οδηγησει δυνατα εκτος δρομου 08 απλο με Wilbers esa..
Οι αναρτησεις απλα δεν παιζονται!!!! Αλλα.... Η θεση του vtheo ειναι ενδιαφερουσα |
|
|||
|
|||
Με 35500 ειναι κριμα να αλλαξεις αναρτηση. Αυτο που σε ειπε ο Θοδωρης ειναι κατα την γνωμη μου μονοδρομος!!!
|
|
|||
|
|||
Λεω να περιμενω για κανενα χρονο ακομη και βλεπουμε..ευχαριστω ολους!
|
|
|||
|
|||
Φίλε Πασχάλη αν γίνεται γράψε τις εντυπώσεις σου ή κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τις Wilbers, είμαι κάτοχος απλού GS/08 με ESA και το ψάχνω το πράγμα για αντικατάσταση.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πατεεεεερ για ελα σε ζητανε!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειναι σημαντικο οτι εχουν 1.Απειρες πραγματικες ρυθμισεις αποσβεσης επαναφορας. 2.Υποστηριξη με σερβις και ανταλλακτικα. Γιατι η αναρτηση δεν ειναι βαλιτσα. Εχει συνεχεις αναγκες για συντηρηση και επισκευες. 3.Ελατηριο White power. Στο δρομο με μερικα κλικ μεταμορφωνεις τη μηχανη απο 911 σε Land cruiser!! Aυτα αρκουν |
|
|||
|
|||
Παδρε εδω!!!
φίλε παρε με τηλ (ειναι στο προφίλ) σόρρυ αλλα αυτο τον καιρό τρέχω πανικόβλητος....... να σχωρνας το jmar για την ρουφιανια! συνοπτικα τα wilbers ειναι best value 4 money!!!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
SUPER!!!!!!! και αναλυτικότατη ενημέρωση από τον συνφορμίτη Vasopfa για τις αναρτήσεις που έχει φορέσει στη μοτό του, πραγματικά φίλε μου σου είμαι υπόχρεος. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ.....
|
|
|