|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 27 πανσέληνοι στην Ανατολή - Παρουσίαση !
Πολύ Ωραία παρουσιάσει του βιβλίου.μπράβο στον Ηλεία για το ταξίδι αυτο που έκανε και μας εμπνέει να τολμησουμε ότι δεν τολμουμε. Όπως σοφά λέει και ένας φίλος μεσα απο αυτόν τον δικτυακό χώρο(ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Δημήτρη (Arkas), για την παρουσίαση του βιβλίου.. Εγώ απλά να πω, ότι το βιβλίο είναι εκπληκτικό και αξίζει όλοι να το αγοράσουμε...(22 ευρώ) Α μη τι άλλο, είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής σε έναν συμπατριώτη μας, που τόλμησε να πραγματοποιήσει όλα αυτά που πολλοί από εμάς ονειρευόμαστε..
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Το φόρουμ, έχει εξασφαλίσει πολύ καλύτερη τιμή ... .
|
|||
|
|||
Για λέγε, για λέγε...
|
|
|||
|
|||
Φυσικά κ θα το διαβάσουμε!
Jefe |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
εγω το παραγκηλα ειδη !!
ειναι απο τα λυγα βιβλια που δεν πρεπη να λυπη απο σπιτι μηχανοβιου. |
|
|||
|
|||
Ουσιαστική κίνηση! Μπράβο Νικόλα!
Ένα βιβλίο που πρέπει να το διαβάσει κάθε Έλληνας μοτοσυκλετιστής που ενώ αγαπάει τα ταξίδια, έχει εκτραπεί... . ... σε ανελέητη ιντερνετική λογορύπανση περί αξόνων-κεμπάπ, πολυοργασμικών ροπών και χολυγουντιανών ταξιδιωτικών παραγωγών! Είμαι σίγουρος ότι θα βάλει πολλά πράγματα στη θέση τους. Γιατί όλα ξεκινούν από τον άνθρωπο, την ΑΠΟΦΑΣΗ και μετά τα πράγματα ...αρχίζουν απλά να συμβαίνουν. |
|
|||
|
|||
Μπράβο Ηλία !!
Μπράβο Δημήτρη !! Μπράβο Νίκο !! Μπράβο στα παιδιά που βρέθηκαν στην παρουσίαση !! Το θέλω το βιβλίο... |
|
|||
|
|||
περιμενουμε πληροφοριες
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"27 πανσέληνοι στην Ανατολή" (14 Μαΐου) Ηλίας Βροχίδης | nikos-x | Βιβλίο | 13 | 30-04-2011 19:33 |
Οι Ελληνικές πόλεις της κεντρικής Ασίας και ο Ελληνισμός στην Ανατολή | ckalfas | Πολιτισμός | 3 | 17-03-2011 12:48 |
Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ερσης Σωτηροπούλου στην Πάτρα | skippybi | Βιβλίο | 4 | 18-03-2010 11:24 |
Παρουσίαση της επαναστατικής Ducati GP9 | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 5 | 16-01-2009 00:48 |