|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απορια σχετικα με τα στιγματα των gps
Απόσπασμα:
Ειναι μια τελεια ιδεα αυτη που λες, αλλα εχω μια υποψια οτι δεν βρισκει συμφωνους ολους αυτο το πραγμα. Αφηστε λιγο να εχουμε μια επισημη απαντηση για να δουμε αν μπορει να γινει αυτο. |
|
|||
|
|||
Ετσι όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, το λογικό είναι να ανεβαίνουν τα στίγματα από εκδρομές είτε ασφάλτινες είτε χωμάτινες (εσωτερικού ή/και εξωτερικού) έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα να τις επαναλαμβάνουν και άλλα μέλη του forum, που δεν είχαν δυνατότητα να συμμετάσχουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που οργανώθηκε η εκάστοτε εκδρομή.
|
|
|||
|
|||
Αυτό είναι πολύ καλή ιδεα!
|
|
|||
|
|||
bilara η ιδεα σου all the money!
λιάκο,αναμενω,αφου το θες επισημα,τους ηγουμενους |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν καταλαβα λαθος θα ζητησω συγνωμη αμεσως. Δεν εχω κανενα προβλημα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα ηταν πολυ χρησιμες οι πληροφοριες απο ενα τετοιο thread..... να ποσταρουμε δηλαδη,τις διαδρομες που κανουμε στο χωμα.........οπως στα ασφαλτινα ταξιδια στο εξωτερικο καλο θα ηταν λοιπον,καποιοι εμπειροι και μη.....να αρχιζουν να ανεβαζουν χωματινες διαδρομες,τωρα που ερχεται και η ανοιξη.... νομιζω ομως οτι αυτο που αναφερει ο Ηλιας, ειναι εντελως διαφορετικο....
ο επαγγελματιας εκπαιδευτης, εχει λιωσει εκατονταδες ελαστικα,αρκετα μηχανακια,αμετρητα καυσιμα.....τουμπες,χρονο,χρημα, κλπ, για να μαθει αυτες τις διαδρομες και να αποκτησει γνωσεις υποθετικα μιλαω....θα ηταν σωστο να ποσταραμε τις γνωσεις και την πνευματικη ιδιοκτησια του καθε επαγγελματια,με ολες τις παραπανω θυσιες και καθισμενοι στην οθονη του υπολογιστη μας,να γινομαστε γνωστες?????? απο τα λιγα που γνωριζω,ειναι παγια τακτικη ολων των σχολων,αυτες οι πληροφοριες να μην δινονται και να μην δημοσιευονται..... πολλες σχολες δεν σε αφηνουν ουτε φωτο να τραβηξεις και στους αγωνες που γινονται(αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος),η διαδρομη περνιεται στο gps,απο τους οργανωτες για προσωπικη χρηση και απαγορευεται η δημοσιευση της.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τεσπα. Απ οτι καταλαβαινω απαγορευονται να μπαινουον τα στιγματα των gps απο οργανωμενες βολτες. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν σου απαγορευει να κουβαλας gps, αλλα σου λεει οτι ειναι για προσωπικη χρηση .... μιλαμε για επαγγελματιες του ειδους και οχι για ιδιωτες.... ειναι σαν να δημοσιευσω τα μυστικα της τεχνης μου......ειναι σαν να αυτοκτονω επαγγελματικα....διαφωνεις???? |
|
|||
|
|||
καπου εχεις δυκεο για τους επαγκελματειες !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προσωπικη χρηση πως δηλαδη; Να παω μονος μου χωμα; Θα μπορουσα να το εδινα το στιγμα σ εναν φιλο μου, αυτος αλλου, ο αλλος σε καποιον αλλον, κλπ,κλπ. Το προβλημα μας ειναι να μην γινεται η διακινηση μεσω του φορουμ; Γιατι; Παραβιαζονται καποια πνευματικα δικαιωματα; Η διαδρομη που εβγαλε καποιος επαγγελματιας ειναι πνευματικη του ιδιοκτησια; Ή η απαγορευση (αν οντως υπαρχει απαγορευση, εστω και ατυπη) γινεται για να μην θιχτουν διαπροσωπικες σχεσεις; Αυτες ειναι οι αποριες μου. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στη σωστη στιγμη | panagiotis.farmer | Διάφορα | 7 | 31-10-2011 19:53 |
Τριγμος στον αξονα | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 23-06-2011 19:59 |
εστω και την τελευταια στιγμή | z_atomic | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 15 | 21-06-2011 12:19 |
Την Αττική Οδό "φωτογραφίζουν" οι κινήσεις πολιτών για το άνοιγμα των διοδίων | MARK | Διάφορα | 22 | 30-01-2011 20:09 |
Ανέκδοτο της στιγμής | Gazi | Ανέκδοτα | 8 | 21-07-2009 21:00 |