|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ευχαριστω k καλως σας βρηκα !
Χωρίς να γνωρίζω κάποιον πιστεύω οτι δημόσια η λέξη κομήτης ειναι πολύ τραβηγμένο.αν έχεις προσωπικό θέμα ειναι καλύτερο να το συνεχίσεις π.μ.
|
|
|||
|
|||
Δυστυχώς μια προσωπική αντιπαράθεση δημοσιοποιείται στο forum.Επειδη δημιουργούνται εντυπώσεις αναφέρω πως τα πμ μεταξύ εμου και του μέλους spyrossam ειναι στη διάθεση του moderator.Σας ευχαριστω για το καλωσόρισμα όλους και ανταποδιδω τις ευχές.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες στην παρέα μας
|
|
|||
|
|||
και καλοταξιδο...
Οσον αφορα την κουβεντα σας με τον συμφορουμιτη, ειναι κατι που αφορα εσας οσο εκταση και να πηρε το θεμα....το να κανεις προταση με πμ το θεωρω πλεονεκτημα γιατι 1ον δεν χαλας την αγγελια και 2ον ο πωλητης εχει το δικαιωμα να μην απαντησει ή να αρνηθει την προσφορα! Οταν εδινα το δικο μου και με πηρε ενας τηλ. για να μου δωσει 6μηνη επιταγη για ολο το ποσο, ηταν καλυτερα που ισως να εμενα με ενα παλιοχαρτο στο χερι??? Με την δικαιολογια πως η επιταγη ηταν απο μεγαλη εταιρια του αδερφου του-εγγυημενη και οταν του ειπα πως τοσο μεγαλη εταιρια, δεν εχεις το ποσο, εγω με μικροτερη το ειχα για την αγορα απλα δεν με ξαναενοχλησε! Last edited by kwstas; 19-08-2013 at 17:34. |
|
|