|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΝΑΙ ρε μάνα!....έφαγα!!!
Και μας ψυχοπλάκωσε βραδιάτικα……… |
|
|||
|
|||
Ναπο μου ειναι αληθειες οπως τις βιωνω εγω μεσα απο τη σχεση μου με τα αγορια μου.Ειναι πονος γλυκος,δεν μπορεις να κρατησεις κακια στα παιδια σου οπως και να σε αντιμετωπισουν.Προσπαθεις να σαι ο κυματοθραυστης τους και ο βραχος τους και ας κανεις την αδιαφορη.Αν εσεις πονατε εμεις ποναμε διπλα και αν εσεις χαιρεστε εμεις αγαπαμε τον κοσμο ολο....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν αμφιβάλω σε αυτά που λες. Με παρεξήγησες. Μα και πιο πάνω έγραψα σε κάποιον φίλο. (Αν είσαι ο ΑΝΤΡΑΣ κράτα της κακία). Προσωπικά κάθε μέρα της τηλ. Και εδώ γίνεται το έλα να δεις που δεν ακούει και καλά. Η μάνα είναι αυτό που δεν μπορείς να το εκφράσεις με λέξεις. Ο κόσμος όλος. Καλό ξημέρωμα να έχεις………. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
............................. |
|
|||
|
|||
Μάνα Μητέρα Μαμά . Ήταν είναι και θα είναι ο μεγαλύτερος έρωτας αγάπη στη ζωή μου και ας έχει φύγει από κοντά μου . |
|
|||
|
|||
Α ρε μάνα!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Δημήτρη, δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα. Να είμαστε καλά να της θυμόμαστε.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Να τη η μανούλα..... Έσκασε μύτη.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η πιο δυστυχισμένη μάνα! | pirate | Ανέκδοτα | 14 | 14-09-2010 17:01 |
Ελληνίδα μάνα | MARK | Χιούμορ | 2 | 30-04-2010 10:51 |
ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ?? ΝΑΙ...Η ΟΧΙ?? | tsompanis | Ελλάδα | 32 | 06-03-2010 12:10 |
Ενας 42χρονος σκότωσε την 80χρονη μάνα του για λίγα ευρώ | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 02-03-2010 16:45 |