|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χταποδι / διχτυ στο ντεποζιτο GS1200
μπλεξαμε ρε νικολα, αστα να πανε!!!
αρχιγε μου νλσ, το αναλογο καπελακι που θα φοραω τωρα ειναι του θρυλου!!!! τι εχουμε κατω απο την σελα?!?! μιπως ειναι μονο στην φουλ εξτρα εκδοσι κ δεν το εχουμε ολοι?!?! με εχασες ρε τεραστιε, δεν εχω ιδεα τι εννοεισ!!! ξερω τα αυτοματα beverly κτλ, που εχουν τρυπα κ τα βαζουν εκει, μιπως μπερδευεσαι με κανα τετοιο?!?!? |
|
|||
|
|||
Ούτε μέτρο χωρίς κρανός.Κανείς μας δεν ξαίρει που είναι το ραντεβού.
Εμένα με εχει σώσει 3 φορές. |
|
|||
|
|||
καλο το κρανος κ σωζει ζωες, αλλα επιδι ειμαι παιδαρος, καμια φορα θελω να βλεπουν τα γκομενακια την ατελειωτη ομορφια μου, οποτε, πλιζ πειτε μου:
μπαινει?? ναι?? η΄ου??? :sm5: |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
όχι για το γατζάκι πρέπει να βγάλεις τι σέλα, εκεί θα το δεις δεν μπερδεύομαι με beverly γιατί σκούτερ έχω πλησιάσει μόνο σε νησί νοικιαστό και αυτό όταν είχε νοικιασμένα ήδη όλα τα πριόνια του |
|
|||
|
|||
ok, αμα ειναι θα το βαζω μεσα στη θηκη του κ θα το βαζω στη πλατη...
αν κ η λισι να εχω καμια σκλαβα με παπι να μου το κραταει (το κρανοσ εννοω ), καλι ακουγεται.... |
|
|||
|
|||
Γιατί δεν το περνάς στο χέρι λένε ότι σε περίπτωση πτώσης προστατεύει τον αγγόνα
Φίλε ούτε μέτρο χωρίς το κράνος !!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
παιδια δεν ειναι για τον αγκονα
γιατι μετα θα ψαχνουμε για 2 κρανη αριστερο -δεξιο αγκονα. |
|
|||
|
|||
Eδω με εχασες και εμενα........εσυ οταν πεχτεις (κουφια η ωρα τωρα λεμε) πεφτεις και με τους ΔΥΟ αγκονες??? εαν ναι καλα θα κανεις να παρεις και τριτο κρανακι να περρισωσεις και το κεφαλακι και τους αγκονες.... λολ (καλο-κακιες και πειραγματα τωρα ξερεις, μην μου θυμωσεις ετσι ? καλοπροαιρεται πειραζω....)
|
|
|||
|
|||
εγώ πάλι σπάνια πειράζω καλοπροαίρετα
για να πειράζω κάτι θέλει πείραγμα (με το δικό μου φτωχό μυαλό) |
|
|||
|
|||
oλοι να ειμαστε καλα κ υγιεις για να πειραζομαστε κ να λεμε λαμακιες ο ενας στον αλλον!!!
διλαδι, αν παρω δυο κρανη, θα εχω κ δυο παπακια με ρωσσιδες για να μου τα πιανουν?!?! κομβόι θα κατεβαινω!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
προγραμα για gs1200 | kilulu | Διάφορα | 21 | 23-04-2009 12:57 |
ΖΕΛΑΤΙΝΑ GS1200 08 | Fast&Furious | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 19-03-2009 01:57 |