|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανάγκη για Αίμα
Φίλε soter3gm ευχαριστούμε για την ενημέρωση σχετικά με τις ανάγκες για αίμα γιατί εχθές πήρα τηλέφωνο στον Ευαγγελισμό να ρωτήσω για τα ωράρια αιμοδοσίας και μου είπαν μεν ότι καλύφθηκαν οι ανάγκες σε αίμα του φίλου μας (με παρότρυναν βέβαια να δώσω εθελοντικά αίμα) όμως δεν ανέφεραν για τα αιμοπετάλια και καλά έκανες και το ανέφερες εσύ στην ενημερωσή σου.
Ευχαριστούμε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ευχαριστούμε margo !!!! περαστικά στο παιδί !!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστούμε Σωτήρη που μας κρατάς ενήμερους για την πορεία της υγείας του Γιώργου.
Και πάλι περαστικά του! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μάλλον όχι των Γιατρών αλλά των παρατρεχάμενων που λένε ότι τους κατέβει Ο Γιώργος φίλοι μου μεταγγίζετε κάθε δεύτερη μέρα με δύο φιάλες αίμα και εντάξει για τώρα αλλά το καλοκαίρι που θα ήμαστε σε διακοπές και χρειαστεί που θα το βρούμε ? εφόσον θα είμαστε στα νησιά ?? Για αυτό και τα λέω έτσι λίγο άκομψα....... |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Φίλε Νικόλα, η προσφορά αίματος, είναι κάτι ΤΕΛΕΙΩΣ προσωπικό στο οποίο δεν μπορεί να παρέμβει, καμιά πρωτοβουλία, από κανέναν μας ...... Αυτό που μπορούσα να κάνω είναι, να προωθήσω την ανάγκη για αίμα, σε όλους τους γνωστούς κ φίλους ..... Περαστικά στο παλικάρι ... .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έτσι είναι δυστυχώς. Το αίμα είναι πολύτιμο και προσφερεται και δεν απαιτείται. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βασικά δεν απίτησε κανένας τπτ απο κανένα κοπελιά....απλά είπα μια πρόταση και ο Νίκος με κάλυψε απόλυτα..... Ούτως ή αλλως και μόνο το ενδιαφέρον φτάνει!!! |
|
|||
|
|||
Πολύ λυπάμαι και γι' αυτό που συνέβη στο παλληκάρι και εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη πλήρη και γρήγορη ανάρρωσή του!
Δυστυχώς, έχω δώσει πολύ πρόσφατα αίμα κι εγώ για συγγενή μου και δεν δύναμαι να συνεισφέρω άμεσα τουλάχιστον. Θα το προωθήσω όμως σε φίλους και γνωστούς για να κινητοποιηθούν. |
|
|||
|
|||
Περαστικά στο παιδί και γρήγορα στο δρόμο.
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Topcase, βασεις για πλαινες βαλιτσες και χουφτες για F800GS | ves | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 28-09-2009 01:38 |
Για όποιον ψάχνεται για εξάτμιση για GS1200 | crmaris | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 16-06-2009 12:08 |
Να και κάτι ευχάριστο... για μας, όχι για τον κλέφτη!!!!! | yannis | Επικαιρότητα | 13 | 13-05-2009 01:09 |