|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να γιατι ΚΤΜ...!
:sm5::sm5::sm5::sm5::sm5: |
|
|||
|
|||
σιδεροκέφαλος!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το 2004 πηρα την πρωτη μου μηχανη bmw, την R1200GS. Φετος ανακαλυψα πως με μεγαλωνει πολυ ηλικιακα αυτη η μηχανη και πηρα μια που να με αντιπροσωπευει... ΚΤΜ 950 Adv. Τοσο απλα...!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι απλα φιλοσοφισε λιγο την κατασταση και ειδε τι πραγματικα θελει να κανει. Και αφου εχει και οικογενεια πλεον, βλεπει αλλιως τα πραγματα, και πολυ καλα κανει. |
|
|||
|
|||
Τον Ιουλιο εκλεισα τα 33!!!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . και μυαλο δεν έβαλα Τοσο απλα...!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πες τα μεγαλεεεε! Εγω 33 χρονων αρχισα να χαλαω! Μεχρι τοτε ημουνα παιδι της εκκλησιας. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ρε παιδες την δουλεία του κανει το παλικάρι!!!!!ειναι χρόνια στο χωρο της μοτοστκλέτας οποτε φυσικο και επόμενο ειναι να μην πει οχι σε μια καλη επαγγελματική πρόταση |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειναι επαγγελματιας, κορυφαιος στον χωρο του και κανει ο,τι θελει. Το ιδιο κανουμε και εμεις στον δικο μας χωρο. |
|
|||
|
|||
Ο καθείς κάνει το κέφι του.Αν τώρα εξασφαλίσεις κέφι με επάγγελμα παρέα τότε είσαι ο καλύτερος.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτο που ειπες ειναι μεγαλη κουβεντα. Ο Νικος νομιζω οτι το εχει εξασφαλισει αυτο το πραγμα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
[ΠΩΛΗΣΗ] ΚΤΜ Duke IΙ 640 | yiannis1987 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 1 | 25-10-2009 07:59 |
Να γιατι δεν υπαρχουν πλεον Στρουμφακια | wolferin | Χιούμορ | 10 | 21-05-2009 21:54 |
Να γιατι δεν τραγουδησαν οι Depeche Mode στο Terra Vibe | emix | Χιούμορ | 5 | 14-05-2009 09:01 |
Υβριδική μοτοσυκλέτα 2WD από την ΚΤΜ! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 13-01-2009 17:03 |