|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW System6...με εσωτερικό μπεκ ποτίσματος!!!
Απόσπασμα:
έχει βγει μια παρτίδα κρανοι στα οποία εχουν παρατηρηθεί αντιστοιχα προβλήματα-αστοχίες στα οποία μάλλον οφείλετε στα λαστιχα... Αύριο θα δοθούν πιστεύω ερμηνιες για το συμβάν...that's life!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
..... ίσως αυτό να εξηγεί ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα ΚΑΙ στα δύο .....
|
|||
|
|||
επανέρχομαι στο θέμα μας ...λοιπόν μιας και πέρασαν αρκετές μέρες...
ο Τρικαλιωτης μετά από δοκιμές που έκανε!!! έτσι λέει!!!! αποφάσισε να μας ανακοινώσει ότι τα κρανοι μας είναι μια χαρά... και ότι οι σταγόνες προέρχονται από άνοιγμα και κλείσιμο της ζελατίνας εν ώρα οδήγησης εκ βροχής...!!! και ερωτώμαι δηλαδή εσείς που όλοι έχετε System 6 όταν βρέχει δεν ανοίγετε καμία φορά την ζελατίνα...και αν την ανοίξετε και την ξανακλεισετε...ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ πρέπει να στάζει νερό;;; ΥΓ. κάποιος ομοσταυλος ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ μαζί μου απο Πάτρα αλλα δεν θυμάμαι το όνομά του....sorry και μου είπε ότι είχε κι αυτός το ίδιο πρόβλημα...άραγε τι έγινε!!! ομοσταυλοι ΔΩΣΤΕ μου τα φώτα σας...να κάνω ΚΑΝΑ e-MAIL στη μαμά μήπως!!! |
|
|||
|
|||
Φίλε Βασίλη πήγα τελικά το κράνος μου στον αντιπροσωπο τησ Πατρας και έλαβα την ίδια ακριβώς απάντηση ότι σε δοκιμές που έκαναν δεν έμπαινε καθόλου νερό και με ρώτησαν μήπως είχα την ζελατίνα ανοιχτή και όταν του είπα αν αυτός οδηγούσε σε πολύ βροχή και έμπαινε νερο το πρώτο πραγμα δεν θα ήταν να δει αν η ζελατίνα ή οι εξαερισμοι ήταν ανοιχτοι? και τότε έλαβα μια απάντηση πολύ κουλη... μου είπαν πως αν το στείλουν για αντικατασταση,ερθει το καινούργιο και μετα η bmw hellas διαπιστώσει οτι δεν μπάζει απο πουθενα θα τους χρέωνε το κράνος.Μετά απο πίεση τους είπα οτι το κράνος δεν το παιρνω.Σημερα με ενημέρωσαν οτι εχουν στειλει φωτο και περιμένουν απαντηση.
Για ότι νεωτερο σας ενημερώνω |
|
|||
|
|||
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ.
|
|
|||
|
|||
Κάποτε έκαναν παράπονα σε έναν επιπλά ότι έσπασαν οι καρέκλες, που είχαν αγοράσει… και εκείνος τους απάντησε: Μήπως κάτσατε επάνω?
Έτσι και σεις ρε παιδιά, μήπως το φορέσατε στην… βροχή? Και τολμήσατε να ανοίξετε τις ζελατίνες και να τις ξανακλείσετε? Και μήπως ήσασταν και τόσο ανόητοι, που ταξιδεύατε με ανοιχτούς τους αεραγωγούς ή και τις ίδιες τις ζελατίνες? Και ανόητοι Έλληνες σαν δίνουμε κράνη με injection και εσείς... Σε ανάλογο περιστατικό, με θαλασσινό GPS Garmin, που θάμπωνε με το έπεφτε λίγο νερό επάνω (το έπαιρνα και γω στην θάλασσα, άκου θράσος), μου είπαν από την αντιπροσωπεία ότι δεν μπορούσαν να το δοκιμάσουν γιατί δεν πάνε θάλασσα. Τότε εγώ τους πρότεινα να ρίξουν λίγο νερό βρύσης και να το αφήσουν στον ήλιο. Βρέθηκε λοιπόν το νερό βρέθηκε και ο ήλιος και έκαναν την δοκιμή. Όντως το διεπίστωσαν. Επίσης είπαν θα μου έδιναν ένα άλλο, αλλά όλα που δοκίμασαν το παρουσίαζαν. Έκαναν mail στην μαμά, από όπου τους απάντησαν ότι θα… απαντήσουν. Μετά από μεγάλες πιέσεις και στην Ελλάδα αλλά και στην μαμά με mails, απάντησαν μετά από 4 μήνες και ενώ το καλοκαίρι… τελείωνε, ότι δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα σε άλλο μηχάνημα. Και βέβαια δεν το αντικαθιστούν. €1,200 έκανε…Πήγα στο ΙΝΚΑ και καθάρισε το πρόβλημα. άγγλοι - αμερικάνοι αποικιοκράτες στο Ελλαδιστάν. γιατί το κράτος... δουλεύει κύριοι Last edited by ckk; 03-11-2010 at 12:39. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σωστος ο ckk....εκεί θα καταλήξουμε!!!
|
|
|||
|
|||
Βασίλη, δοκίμασες να του ρίξεις νερό στο νεροχύτη με κλειστή ζελατίνα;
|
|
|||
|
|||
ΑΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ:
1.200 καταγγελίες για ελαττωματικά προϊόντα Εννιά χιλιάδες καταγγελίες δέχτηκε το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών το διάστημα Ιανουάριος-Αύγουστος 2010. Την πρώτη θέση στα παράπονα κατέχουν τα ελαττωματικά προϊόντα και εγγυήσεις. Συγκεκριμένα, καταγγελίες για κακής κατασκευής προϊόντα αγγίζουν τις 1.246 με τους πωλητές να μη δίνουν το δικαίωμα επιλογής ανάμεσα σε επιδιόρθωση, αντικατάσταση και επιστροφή των χρημάτων όπως επιβάλλει ο νόμος αφού προτείνουν ως μοναδική λύση τη διόρθωση. Ακολουθούν καταγγελίες για υπηρεσίες κοινωνικού ενδιαφέροντος που το περασμένο οκτάμηνο έφτασαν τις 1.184. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται 990 για παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, 32 για ΕΥΑΘ, 24 για το φυσικό αέριο, 58 για ΔΕΗ και 80 παράπονα – καταγγελίες για παροχή σιδηροδρομικών και αστικών συγκοινωνιών και ταχυδρομικών υπηρεσιών. Στην τρίτη θέση έρχονται οι καταγγελίες για τράπεζες κυρίως όσον αφορά τη ρύθμιση χρεών όπως και παράνομες χρεώσεις. Η αθέτηση υποχρεώσεων από ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, βαφείς αλλά και από ιδιωτικές κλινικές ακολουθούν στη λίστα των καταγγελιών με το ΚΕΠΚΑ να συμβουλεύει τους καταναλωτές να ζητούν αναλυτικότατη προσφορά πριν το κλείσιμο συμφωνίας η οποία καλό είναι να γίνεται γραπτά. Επίσης, ορθό είναι να ζητούν αποδείξεις για κάθε ποσό που καταβάλλουν στους εργάτες. Στις 276 ανέρχονται τα παράπονα για τις Δημόσιες Υπηρεσίες – ΟΤΑ, κυρίως για φορολογία, πολεοδομίες και ανακύκλωση. Διακόσιες τέσσερις ήταν οι καταγγελίες για ασφαλιστικές εταιρίες και 190 για ινστιτούτα – γυμναστήρια. Σύμφωνα με το ΚΕΠΚΑ το μεγαλύτερο μέρος των καταγγελιών λύθηκε με τους καταναλωτές να ωφελούνται μέσω της παρέμβασης κατά 434.185,28 ευρώ. Συγκεκριμένα: |
|
|||
|
|||
Έχουμε νέα στο παρασκήνιο!!!!
Αφού λοιπόν μας επιστραφηκαν τα κρανοι, με την αιτιολογία...τα τεσταραμε και δεν πήραν νερό!!! Και χαχαχα χουχουχου και δεν πρέπει να ανοιγετε τη ζελατινα εν ώρα βροχής....και σίγουρα αυτό ηταν και τα κρανοι σας είναι μια χαρα!!! στο δόντι το' χα το στολισμα αλλά συγκρατιθηκα... Αλλα μετά τον καφέ της Τετάρτης και μετά από προτροπή του ΔημητρηΑρκα να το βαφτισω στην ντουζιερα μου...σηκωθηκα σήμερα με κέφια Νουνου!!! Και βάζω το systemακι μου κάτω από την ντουζιερα αφού πρώτα έβαλα από μέσα χαρτί κουζίνας στην ζελατινα για να δω από που το γλυφει... Και χαμογελαστό το systemακι μου δακρυσε το καημενο μετά τις τόσες βουτες μες στην κολυμπήθρα ε!!! Sorry ντουζιερα ήθελα να πω... Χαρούμενος λοιπόν παίρνω τον Μοδεστο(πεθερος μου) και του ανακοινωνω πως τρέχω στον Τρικαλιωτη να δώσω τα καθυστερημένα προσκλητηρια από τη βάφτιση του μικρού και βρεγμενου μου system.... στον Τρικαλιωτη λοιπόν κατα τις δυο το μεσημέρι σκαω μύτη και λέω...θα θελα να κάνουμε το τεστ που κάνατε πριν λίγες μέρες μαζί..... Μα αφού σας είπαμε ότι είναι όλα εντάξει δεν πειράζει θα το επαναλάβουμε μαζί αυτήν τη φορά και δεν θ διαρκέσει παραπάνω από πέντε λεπτά του χρόνου σας... Οκ οκ το systemακι μου φωτογραφήθηκε από όλες τις προοπτικές, δακρυσε ξανά...και ξανά, ο υπάλληλος διαπίστωσε ότι όντως έχει πρόβλημα...το ίδιο ισχύει και στου Μοδεστου, και την Δευτερα μας ανακοινώσει ποτέ θα παραλάβουμε τα νέα μας κρανοι...γιατί αυτά που έχουμε μάλλον θα σταλούν ως σουρωτηρια ή φίλτρα για Jacobs καφέ, στη Γερμανια Μαμα BMW ουφ πολύ σας κούρασα!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 04:12 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 14:59 |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 |
Καθαρισμός μπεκ του injection | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 28-09-2009 00:01 |
Καθαρισμός μπεκ του injection!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 19-05-2009 16:07 |