|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επιλογή touring μπότας
Απόσπασμα:
Aπό το 2004, απίστευτες και δε χαλάνε να πάρω άλλες Βέβαια για κάθε μέρα είναι βαριές και όχι ότι καλύτερο για περπάτημα. |
|
|||
|
|||
Έχω τις Revit Apache τα τελευταία 3 χρόνια και μπορώ να πω οτι τις έχω κακοποιήσει αρκετά. Ποιοτικά προβλήματα δεν είχα κανένα και σίγουρα είναι από τις πιο ####### και άνετες μπότες.
|
|
|||
|
|||
Δοκίμασα σήμερα την Revit και μου άρεσε.Θα δοκιμάσω και της Bmw την επόμενη εβδομάδα που θα κατέβω Αθήνα κι αποφασίζω.
|
|
|||
|
|||
Για τις MIG II τι λέτε?
Τις έχω σε εκτίμηση αυτές τις μπότες παρόλο που δεν τις έχω φορέσει ποτέ.Από λεγομενα-γραφόμενα. |
|
|||
|
|||
Δοκίμασε και την τουριστική της sidi coretex , λίγο ακριβές αλλά άπαιχτες για μένα.
|
|
|||
|
|||
Παιδιά ύστερα από πολύ σκέψη και αρκετές δοκιμές από κάποιες μπότες κατέληξα σε Daytona Travel Star Goretex.Δυστυχώς δεν έχουμε μαγαζί εδώ για δοκιμή αλλά από αυτά που διαβάζω στο νετ αξίζουν τα λεφτά τους.
Ακούω γνώμες μιας και Δευτέρα λογικά θα τις παραγγείλω από fcmoto. Πήρα τηλέφωνο στην Eliofil και μου είπαν ότι τις φέρνει το Motofashion,τους πήρα τηλέφωνο και μου απάντησαν αρνητικά,ότι πλέον δεν τις φέρνουν. Υπάρχει κάποιος άλλος που τις εισάγει μήπως οι τιμές δεν έχουν μεγάλες διαφορές; Last edited by apostolosb; 18-11-2012 at 00:48. |
|
|