|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προταση για ζεστα Γαντια.....
Για αυτα εδω τι εχετε να πειτε;;εχει δοκιμασει καποιος;;;ή παρομοιου ειδους..αυτα ειναι με μπαταριες αλλα εχει κ καποια που τραβαν κ ρευμα απ τη μπαταρια
Battery heated gloves (MEDIUM SIZE) + AAA batteries+STORAGE BAG, mint condition | eBay |
|
|||
|
|||
Σήμερα μου το είπε ένας dacatisti φίλος μου
|
|
|||
|
|||
Τώρα τα λες σωστά!
|
|
|||
|
|||
Γιατι ως γνωστόν..τα μεταξωτά -άκια..θέλουν και..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
επισης η προστασια πχ νιτριλιου ειναι μονο στην παλαμη και στα ακροδαχτυλα και οχι σε ολο το χερι...το πανω μερος του χεριου και τα ακροδαχτυλα ειναι πολυ πιο εκτεθημενα στον αερα και στο κρυο...!!!
|
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως το μόνο που βρήκα να μην με ενοχλεί στο κρύο για πολλές ώρες είναι η εξής σύνθεση...(3-4 ωρες με μείον και άνω των 100χαω)
Ισοθερμικό μέσα. Μάλινο αντιανεμικό απέξω, και μαλακό αδιάβροχο χειμερινό απ'εξω έξω.... Θα μου πείς και πως κινουσες τα δάκτυλα για χειρισμούς ρε αδερφε?? Ε....δεν κρύωνα πάντως |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Που να προλάβει να εφαρμοσει εστω κ μια....? Η προταση μου εχει το ρισκο που λες... Ομως αυτα τα γαντακια εργασιας ειναι μελετημενα να τα φορα ο εργαζομενος κ να δουλευει... εκει δεν μπαινει θεμα υγειας?? Να σου πω που τα ειδα? στο μηχανουργειο που παω κ κολαω αλουμινιο, ειναι μηχανουργειο επεξεργασιας καπακιων μηχανων εσωτερικης καυσης, πλανισματα, βαλβιδες, οξυγονοκοληση κλπ κλπ... Βλεπω τους τεχνιτες συνεχως με κατι μπλε γαντακια τυπου χειρουργειου κ απο κει καταλαβα οτι εχει προχωρησει η τεχνογνωσια στο θεμα προστασια...εχουν κ κατι σαν πουδρα για να μην ιδρωνει το χερι Ολη την ωρα με αυτα... μιας χρησεως κ να μην σκιζοντε με τπτ....(δες το κ για το βαφειο) Δεν ειναι το μανα εξ ουρανου... αλλα ο Περικλης ρωτα για κατι προχειρο, γρηγορο. φτηνο, αποτελεσματικο... κ του πεταμε δεκα λινκ μεχρι κ σαντιαγκο της μπεμπε... σαν να μην καταλαβαινουμε Ελληνικα τι μας λεει ο αλλος ποτε να παραγγειλει ο ανθρωπος... λεει τωρα τα θελει.... τι του προτεινουμε λοιπον...????????? Η προταση που του εκανα, ειναι ε φ ι κ τ η! Πες ποια αλλη είναι??? απο τις απαντησεις.... Απόσπασμα:
που θα μας πατε εφετος??? |
|
|||
|
|||
Τα ξέρω Χάρη μου, τα αγοράζω με τα κουτιά για το μαγαζί, για τον βαφέα...
Τώρα για τα άλλα που λες, και "μας την λές" έχεις δίκιο |
|
|||
|
|||
Cortech Scarab....Μακράν το καλύτερο γάντι που έχω δοκιμάσει.....Ζεστό, μαλακό, λεπτό (όσο γίνεται βέβαια..) και φούλ ενισχύσεις παραγγελία βέβαια μόνο απο εξωτερικό Cortech by Tour Master Scarab Winter Gloves :: MotorcycleGear.com κοίταξε βέβαια και στο ebay.... 4 φίλοι μου το έχουν πάρει μετά από μένα αφού το δοκιμάσανε,......εγγύηση..!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έξυπνος τρόπος για να αυτοφωτογραφίζεσαι | manp | Χρήσιμα | 14 | 15-10-2011 03:36 |
Μήνυση για την επίθεση στο Νομπελίστα (vid) | SenseiG | Επικαιρότητα | 1 | 16-04-2011 13:29 |
50.000 ευρώ για... δωρεάν υπηρεσίες | ortho | Ελλάδα | 1 | 27-03-2011 15:19 |
για.... καντε το τεστ... | γιαγια αρκουδα | Γενικά - Αναβάτης | 30 | 01-11-2010 17:00 |
ενδιαφερεστε για αγορα μοτο ?????? | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 8 | 24-09-2009 16:42 |