|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Παρασκευή 20 Νοεμβρίου '09 !!!
χαχαχα εδώ είστε πουλάκια μου??
καλημέρα και απο εμένα πάω για το κοπάδι τώρα.(να το ετοιμάσω ψυχολογικά) gsmaniac άντε..πάρε την απόφαση! |
|
|||
|
|||
καλημερα!
|
|
|||
|
|||
καλημερα ! (Χωρίς παρεξήγηση μου το έστειλαν και γέλασα πολύ) Επειδή είμαι Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ: 1.. Κουίζ: Ποιος είναι ο μόνος τρόπος να ανοίξουν σαμπάνιες οι βάζελοι; Απάντηση: Να γίνουν σερβιτόροι! 2.. Κουίζ: Ποιο αυτοκίνητο δε θα αγοράσει ποτέ ένας βάζελος; Απάντηση: Το Ford Fiesta! 3.. Κουίζ: Γιατί ο ΠΑΟ δεν κάνει μεταγραφή τον Καφέ; Απάντηση: Γιατί δεν έχει κούπα να τον βάλει! 4.. Κουίζ: Γιατί οι βάζελοι δεν κινδυνεύουν να κολλήσουν AIDS; Απάντηση: Γιατί έχουν μόνιμο ΕΡΑΣΤΗ! 5.. Κουίζ: Πώς θα λεγόταν ο ΠΑΟ αν αγωνιζόταν στην Αγγλία; Απάντηση: Άστον Τίτλον! 6.. Κουίζ: Τι κοινό έχει ο βάζελος με το συνταξιούχο; Απάντηση: Και οι δυο κάνουν πορείες (ευρωπαίοι γαρ) και στο τέλος παίρνουν τον πούλο! 7.. Κουίζ: Τι λέει ένας Αφρικανός που πουλάει DVD σε μια παρέα από βάζελους; Απάντηση: Έργκο τέλεις;;; 8.. Κουίζ: Γιατί σταμάτησαν τα έργα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟ στο Βοτανικό; Απάντηση: Γιατί βρήκαν αρχαία. Ένα κύπελλο του Παναθηναϊκού, ένα πρωτάθλημα. 9.. Κουίζ: Ποιο είναι το αγαπημένο σίριαλ των βάζελων; Απάντηση: Χαρά αγνοείται! 10. Κουίζ: Τι έκανε ο Καραγκούνης όταν στο γάμο του η νύφη του πάτησε το πόδι; Απάντηση: Έπεσε κάτω και ζήτησε πέναλτι από τον Παπά!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
καλη σας μερα,κι απο σημερα περηφανος κατοχος παπιου 50cc
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα σας!!
Μια όμορφη Παρασκευή ξεκίνησε! Καλή δύναμη για ό,τι κάνετε και να περνάτε καλά!! |
|
|||
|
|||
φανταζομαι παραλληλα με το 1200!ε?
|
|
|||
|
|||
Καλημερα σε ολους!!!
|
|
|||
|
|||
ναι Κωστα παραλληλα,αν και μου το ζηταγαν ανταλλαγη
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα σε όλους
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, new gs |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Παρασκευή 13 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 54 | 14-11-2009 05:29 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Δευτέρα 9 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 67 | 10-11-2009 04:09 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 8 Νοεμβρίου '09 !!! | kostasvar | Μια καλημέρα είναι αυτή | 28 | 09-11-2009 01:24 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Σαββάτο 7 Νοεμβρίου '09 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 25 | 08-11-2009 02:43 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Παρασκευή 6 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 60 | 07-11-2009 05:26 |