|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βοβουσα και περιξ
Strats
Σ`ευχαριστω πολυ . αυτο ειναι road book με φωτογραφιες !!!!!!! καλα ταξιδια |
|
|||
|
|||
Κ οτι ετοιμαζομουν να γραφω διαδρομες κ χωρια!Αλλα με καλυψαν οι προλαλησαντες..!Αυτα τα μερη ειναι οντως μαγικα κ χαιρομαι τοσο πολυ που τα εχω στα ποδια μου τα εχω γυρισει ολα,κ καθε φορα που ξαναπαω ειναι σαν να τα περναω πρωτη φορα!Καλο δρομο φιλε μου κι οτι χρειαστεις εδω ειμαστε!
|
|
|||
|
|||
GO
Ευχαριστω φιλε . κερναω τσιπουρακι στην Βοβουσα . |
|
|||
|
|||
καλή βόλτα Ζήσημε!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
σε περιμένουμε την Τετάρτη στο καφεδάκι να μας τα πείς από κοντά!!!
|
|
|||
|
|||
ok . την επομενη φυσικα . μαλλον θα χαθω για καμμια εβδομαδα στα Ζαγοροχωρια !!!
|
|
|||
|
|||
Με το καλό καλά να περάσεις σε αυτά τα μαγευτικά μέρη και μην ξεχάσεις τους φίλους για καφέ θα περάσετε σούπερ . |
|
|||
|
|||
Eπεστρεψα και εγω απο Βοβουσα χθες.Η συναντηση με τον Ζησιμο ΟΛΑ τα λεφτα..Να τονισω οτι ξεκινησα για ενα απλο καφεδακι με αφορμη την ανοδο του Ζησιμου απο Πατρα και τα ατελιωτα στροφηλικια αναμεσα σε δεντρα που ειναι ετοιμα να σε κατασπαραξουν και κατεληξα να φυγω κατα της 5 το απογευμα απο της 10 παρα το πρωι που ξεκινησα απο Σιατιστα..η ρουφιανα η ωρα δεν παιρνεις χαμπαρη πως περναει οταν εχεις καλη παρεα
Ο Ζησιμος πολυ ωραιος τυπος απλος,αγνος καταπληκτικος αφηγητης που σε ταξιδευει χωρις να το καταλαβεις με τα οδηπορικα του λες και ησουν συνεπηβατης και αφου το μυαλο ειχε αρχισει το δικο του οδηπορικο με συντροφια τις ιστοριες του Ζησιμου δεν καταλαβαμε πως απο καφε το γυρισαμε σε τσιπουρακια αλλα οταν αρχιζεις να ταξιδευεις νοητα τοτε ο καφες ειναι περιτος και αναλαμβανει το αλοκολ για να σου βαλει ΦΟΝΤΟ ενα ποιο γλυκο χρωμα ποιο ανεμελο στην αφηγηση και το ταξιδεμα του μυαλου Μια γλυκια αυρα μας περιελουζε,απο την μια να κανει ψυχρα,τριβοντας τις παλαμες για να αποτρβηχτη η προσοχη μας απο το κρυο ΑΛΛΑστο τελειωμα του τριψηματος γινοτανε πολυ εντονο λογο χαρας,απο την αλλη το ματι σου να χανεται στο καταπρασσινο δασος το οποιο σου αποροφουσε με τον δικο του μαγικο τροπο το ανχος και τα προβληματα και τελος ο ηχος απο τα γαργαρα νερα να σε αποκοιμιζει γλυκα μαζι με τα παραμυθια του θειου Ζησιμου Οσα και να γραψω ειμαι σιγουρος πως δεν θα αγγιξω ουτε το ενα χιλιοστο απο αυτα που θελω να να σας μεταφαιρω, συνεσθηματα,αγαλιαση,χαρα,ηρεμια,μακαρι να εισασταν εκει να τα ζησετε.. Και μερικες φωτογραγιες... Η αδρεναλινη ειχε χτυπησει κοκκινο η πορωση των στροφων ηταν ΤΟΣΟ μεγαλη που σε καθε στροφη σχεδον εξινα μαρσπιεδες αφου οταν κατευηκα απο την μοτο ειχα τασεις για εμετο(σορυ που το γραφω απλα για να τονισω το μεγεθος) ιδου και οι αποδιξεις (staga κοιτα) το μπροστινο ΤΕΡΜΑ πατιμενο και το πισινο ελαχιστα χιλιοστα να τερματισει και αυτο(και μετα σου λεει ο fatsas.......ειμαι στριφτερουλης θα σου'λεγα εγω τι εισαι αλλα μας διαβαζουν πολλοι και θα σε εκθεσω)δεν θελω να δειξω κατι απλα ηταν ΤΟΣΟ ωραια τα στροφηλικια που γινοσουν ενα με την ασφαλτο.. Ζησιμε ηταν χαρα και τιμη μου που σε γνωρισα περασα καταπληκτικα η ωρες περασαν χωρις να το καταλαβουμε και μαλιστα πολυ ευχαριστα... Αντε φιλαρακι και στην επομενη συναντιση μας με υγεια... καλη ανταμωση |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
...βόλτα στα πέριξ. | fmargaritis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 16 | 13-09-2011 07:25 |
Η Μάστιξ της Εποχής | gemara | Αστεία Video | 18 | 27-06-2011 07:50 |
...Να!...γιατι Boxer! ...χαλαρωτικο, μοτο-clipακι στα περιξ! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 50 | 01-05-2011 23:04 |
[π]οδηλαταδα...στα [π]εριξ!!! | xurxes | Διάφορα | 14 | 15-10-2010 23:27 |
...μύρισε καλοκαιράκι!..και ακομα δεν μπηκε ουτε ο Ιουνιος!...βολτιτσες στα πέριξ! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 02-06-2009 00:37 |