|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΚΤΑΚΤΟ --- ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
....η ελλαδα σιγοθρα ποτε δεν πεθαινει...και βεβαια ουτε ο σαπιος λαος της...
|
|
|||
|
|||
Λυπάμαι εγώ είμαι ήδη στους χθες οι σήμερα της ΕΡΤ απλα θα νιώσουν οτι εκατομμύρια έλληνες τόσα χρονια καληνύχτα και την άλλη φορά να βριζετε τους πολιτικούς που διορίζει τόσα χρονια και ακόμα και τώρα παίρνει 30% στις δημοσκοπήσεις
|
|
|||
|
|||
1.500.000 ιδιοτικοι στο δρόμο ,,,,κουβέντα ,2500 (δικά μας)παιδιά και ξεκινάει η επανάσταση
|
|
|||
|
|||
σαν την δημοκρατια δεν εχει.,.,.,..,.,
ολοι στις τηλεορασεις μπροστα για να ακουσουμε αναλυσεις.,.,. κραταμε γερα το χειριστηριο μην μας το παρουν παμε γερα!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Αργησαν πολλά χρονια οι αναλύσεις φίλε μου Ηλία
|
|
|||
|
|||
Άκη μου και Νότη....συγνώμη εγώ σας κάλεσα να υποστηρίξετε κάποιον απο την ΕΡΤ ή την ΕΡΤ????
Είπα είναι η ευκαιρία.......να φύγουμε απο κάποια δεσμά...να σηκώσουμε λιγάκι το ανάστημά μας!!!!! Είπα αδράξτε την ευκαιρία..... Και για τους άνεργους του ιδιωτικού τομέα εγώ μια ζωή τα ίδια έλεγα....και τα 3εκ. φτώχους που δεν έχουν να φάνε!!!!! Αυτή τη στιγμή στο ραδιομέγαρο είναι πάνω απο 15000 κόσμου δεν χωράνε να μπούνε στη είσοδο.....αυτοί είναι υπάλληλοι της ΕΡΤ???? Ήρθαν γιατί αγαπάνε την ΕΡΤ???? Για όλο το έθνος ήρθαν και έρχονται συνεχώς!!!! |
|
|||
|
|||
και γω γουστάρω δημοκρατία ναούμ,.
αποφασίζω και διατάσω,.. άντε ποιος την χάρη μας θα έχουμε και πάλι ,., Το νέο ΥΕΝΕΔ,., αυτό με το ΤΑΞΗΝ καλό,., Βλέπει φως ο σαμαράς ,., πάμε καλά,.,.χα Χα Last edited by tattoopanther; 11-06-2013 at 23:53. |
|
|||
|
|||
Πραγματικά στεναχωριεμαι για το Δράμα του κάθε εργαζόμενου μιλώ ειλικρινά αλλα είμαι υπέρ του κλεισίματος κάθε δημοσίου οργανισμού
|
|
|||
|
|||
Υποθέτω ότι θες κι ιδιώτες φορομπήχτες και φορομαζώχτες.
Ιδιωτικά όλα τα νοσοκομεία, φυσικά να καταργηθούν τα ασφαλιστικά ταμεία, τα πανεπιστήμια κι ότι είναι δημόσιο. Εννοείται τότε ότι δε θα πληρώνεις φόρους κι εισφορές. Και να κρατήσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας την Ασπίς... |
|
|||
|
|||
Επεσε το αναλογικο απο Παρνηθα...
Κατι μου λεει οτι το θεμα με την ΕΡΤ θα φερει ραγδαιες εξελιξεις... |
|
|