|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γάλα, το Ναρκωτικό Δηλητήριο
Απόσπασμα:
Πάντως αν αυτό που πίνουμε είναι γάλα ή οχι είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και έχουμε πιο αρμόδιους από μένα (Tsopanis ακούει; οβερ!) Last edited by Carduelis; 26-12-2013 at 11:55. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σπαμ Δεκαετία του 70 στο πατρικό μου δίπλα υπήρχε (ακόμα) ένα οικόπεδο ακατοίκητο. Ο πατέρας μου πέταγε το καναβούρι από το κλουβί εκεί κάθε που άλλαζε την καρδερίνα. Μια μέρα ήρθαν από το τοπικό αστυνομικό τμήμα και τον πήραν για ανάκριση και συστάσεις διότι είχαν φυτρώσει κανναβουριές στο οικόπεδο και μάζευε "περίεργους" τα βράδια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Από τα γάλατα, στα καναβούρια..... Τα σπόρια από τα πουλιά σας δεν μπορούν να βλαστήσουν και να δώσουν εμπορικά εκμεταλλεύσιμη παραγωγή.....λένε |
|
|||
|
|||
Ο αρθρογραφος Δρ ? Μουρουτης , με ενα μικρο ψαξιμο βρισκει κανεις τις ενδιαφερουσες αποψεις του(youtube)
Το ροκ ειναι η μουσικη του σατανα, να μην κανουν οι γυναικες το τεστ ΠΑΠ... Παντως ο τροπος που δινει διαλεξεις θυμιζει τα σοου των ευαγγελιστων... Ξανα |
|
|||
|
|||
προσφατα στην κορη μου η γιατρος απογορευσε το γαλα και τα
γαλακτοκομικα ,και σε ερωτηση μου απαντησε οτι το ταχινή και το αυγό αντικαθηστουν το γαλα στο μεγιστο χωρις τις κακες συνεποιες αυτου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κάντα 43+ Έτσι είναι. Πάντως εγώ ακόμα έχω θέμα. Αν πιω καμιά φορά την ακούω στερεοφωνικά... |
|
|||
|
|||
Οι σκυλοι οιγατες και τοσα αλλα ζωα γιατι πινουν σα τρελα ξενο γαλα γιατρε;
Σοβαροςεπιστημονας βαζεις ολα τα γαλατα στο ιδιο κουβα; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άσε που δεν είμαι ...σοβαρός , που είδες να τα βάζω εγώ με το.... γάλα;;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ριζογαλάκι επιτρέπεται... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
K στο λιονταρι να βαλεις πιτσα θα την φαει(πιστευω!!) Εδω ομως μιλαμε για την επιλογη της ιδιας της φυσης κ την φυσικη εξελιξη των ειδων...Τουλαχιστον αυτοι που εχουν ενσταση στην επιμονη μας να συνεχιζουμε να δινουμε γαλα στα παιδια μας... |
|
|