|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΧΑΝΙΩΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΟΥΓΙΑ
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Κύριε Moderator με την άδειά σας να ενημερώσω τη λίστα... ;-)
ΛΙΣΤΑ: Alfa7 spitiko Πετρουλακης Β Joseph & corsair αν πάρει ρεπο |
|
|||
|
|||
εσύ τρελό αγόρι (jmar) δε θα ακολουθήσεις
ο Αλέξανδρος? ο Γιώργης? για να δούμε συμμετοχές... Last edited by Joseph; 16-05-2013 at 22:39. |
|
|||
|
|||
Λοιπόν για να μπούν τα πράματα στη θέση τους η βόλτα μας θα ξεκινήσει με κατεύθυνση Δυτική (Κίσσαμος) μετά θα γίνει Νότια μιας και
θα περάσουμε πάνω απο το φαράγγι στα Τοπόλια, γιατί είναι κλειστό λόγω εργασιών στο τουνελ, και αφού φτάσουμε στο τεως χωριό των σκλαβων (Σκλαβοπούλα) με Νότια κατεύθυνση θα περάσουμε από Κουντούρα και μετά με Ανατολική κατεύθυνση παραλιακα θα φτάσουμε στη Παλαιόχωρα για ένα ωραίο καφεδάκι δίπλα στη θάλασσα. Συνεχίζοντας το οδοιπορικό η κατέυθυνση μας θα είναι Βόρειοανατολική προς Ανύδρους και Προδρόμι για να φτάσουμε στη Σούγια και στην ταβέρνα του φίλου Γιάννη (Πολύφημος) με καθαρά Νότια πορεία... Αυτά με τις κατευθύνσεις και τις πορείες αν και δε κατάλαβα προς τι η χρήση τους μιας και δε θα πάμε με σκάφος ή αερόπλοιο... εκτός αν θεωρήσουμε ότι τα μοτοσακά μας πετάνε...! ΥΓ: Για όποιον θέλει μπορώ να του δώσω το οδοιπορικό σε Χρόνο-Πορεία... https://maps.google.gr/maps?saddr=%C...4&via=1,7&z=12 |
|
|||
|
|||
Μου φαινεται οτι θα σε κανω βοηθό mod ΙΩΣΗΦ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και η Σκαβοπουλα ειναι ΔΥΤΙΚΑ απο τα Χανια και συμφωνω η καταληξη μας ειναι ΝΟΤΙΑ στην Σουγια. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΠΑΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΑ. |
|
|||
|
|||
Ωραία βολτάρα κοπέλια ψήνομαι αν τα καταφέρω να είμαστε Σάββατο Χανιά τότε θα σας ακολουθήσουμε την Κυριακή στην βόλτα βάλτε με στην λίστα με ερωτηματικό για διπλό
|
|
|||
|
|||
Καλως να ορίσεις Ευτυχαρε.
|
|
|||
|
|||