|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκπαιδευτική μοτο-εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία - Κυριακή 12 Δεκεμβρίου !!! Π
Όμορφος προορισμός αν και έχω πάει πολλές φορές κατά το παρελθόν θέλω να πάω να δω το καινούργιο μουσείο το πρόβλημα είναι ότι θα είναι μεσοβδόμαδα . Πολύ καλή ιδέα Κωστή . Ίδωμεν . |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκπαιδευτική μοτο-εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία - Κυριακή 12 Δεκεμβρίου !!! Π
Πολυ καλο Κωστη!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πολύ όμορφη εξόρμηση. |
|
|||
|
|||
Σε πιάνει πιάνει η ψυχή σου με τα καμένα
Ενδιαφέρουσα εκδρομή και δραστηριότητα αλλά πολλά τα χλμ ~630. Θα το σκεφτώ. |
|
|||
|
|||
Sorry είμαι λίγο ζαβλακωμένος από τη δουλειά σήμερα .
Αν δεν δουλεύει η κυρία μου ίσως να μπορέσω . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωραία εκδρομή, ειδικότερα το πρώτο σκέλος από Βυτίνα – Λαγκάδια – γιοφύρια… απίθανα. Θα ήθελα να έρθω, αλλά εκείνη την Κυριακή έχω το event της ΚΤΜ. Να γίνω και λίγο χωμάτινος. Last edited by ckk; 02-12-2010 at 09:48. |
|
|||
|
|||
595km... αλλά έτσι πως θα είναι "σπασμένα"... ούτε που θα τα καταλάβουμε...
|
|
|||
|
|||
Με το καλό...
|
|
|||
|
|||
Συμμετοχές
1/ CPretenteriS + Εύα (εκτός απροόπτου) 2/ ThanDim 3/ 4/ 5/ 6/ 7/ 8/ 9/ 10/ Για να βλέπω συμμετοχές και από του Πελλοπονήσιους φίλους μας... Θανάση... Όθωνα... Βασίλη... Βασίλη... κλπ κλπ... για να σας βλέπω.... |
|
|||
|
|||
..
|
Tags |
αρχαία ολυμπία, μουσείο, μονοήμερη, εκδρομή, εκπαιδευτική |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αρχαία στην Κάλυμνο | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 7 | 31-07-2010 16:05 |
Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου | Michael Chatzilias | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 360 | 22-07-2010 23:18 |
22-23/5 Αρχαία Ολυμπία | syan | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 24 | 03-03-2010 01:08 |
Διήμερη εκδρομή στην Πάργα 13-14 Ιουνίου 2009 | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 70 | 01-07-2009 14:53 |