GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 17-10-2011, 22:58
babisadve Ο/Η babisadve βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Σαλλλονίκη
Μoto: όχι Adve !!!
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ... οδηγών απορριμματοφόρων.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Οπως δυστυχως δεν ξερεις οι Γερμανιδες ΔΕΝ φορανε γουνες λογω οικολογικης συνεθδησης εδω και 30 χρονια!!!
Η πορεία της ελληνικής γούνας στα Εµιράτα είναι εντυπωσιακή, καθώς ξεκινά το 2002 µε τζίρο 20,9 εκατ. ευρώ για να κορυφωθεί το 2008 σχεδόν στα 70 εκατ. ευρώ. Είναι ενδεικτικό της δυναµικής της εν λόγω αγοράς ότι οι εξαγωγές της ελληνικής γούνας την τελευταία δεκαετία αυξήθηκαν ιλιγγιωδώς στα Εµιράτα, εκτοπίζοντας από τη λίστα των καλύτερων αγορών τους παραδοσιακούς πελάτες του κλάδου (Γερµανία, Γαλλία, κτλ.), φτάνοντας στη δεύτερη θέση, πίσω από τη Ρωσία!

Πηγή
ΤΟ ΒΗΜΑ - Πουλάμε γούνες στα… Εμιράτα! - oικονομία
Reply With Quote
Παλιό 17-10-2011, 23:04
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

μα καλά....τι ##### τις θέλουν τις γούνες στα Εμιράτα??
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 01:00
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
μα καλά....τι ##### τις θέλουν τις γούνες στα Εμιράτα??
α!εισαι πολυ πισω φιλε!
εχουν φτιαξει χιονοδρομικα μεσα στα εμπορικα τους κεντρα...
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 01:25
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Οπως δυστυχως δεν ξερεις οι Γερμανιδες ΔΕΝ φορανε γουνες λογω οικολογικης συνεθδησης εδω και 30 χρονια!!!!

Μα πού τα γράφεις αυτά? Σε καμία κλαδική του ΠΑΣΟΚ?

Δεν ξέρουμε τις ίδιες γερμανίδες Γιώργο μου. Υπάρχει περίπτωση?

Ατυχες το παραδειγμα σου και βαρβαρο, δεν εχει δε καμια σχεση με αυτα που συζηταμε εδω ουτε σαν εννοια ουτε σαν παραλληλισμο καν.

Γίνεσαι οδυνηρά προβλέψιμος και τελείς εν ντελιρίω ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. Θα έπρεπε να το έχεις δυσκολέψει λίγο, για να έχω ενδιαφέρον να σου απαντάω.

Για τον σκοπό που αγιάζει τα μέσα, σου είχα σχολιάσει ότι: Φαντάζομαι ότι συνεχίζεις να συμφωνείς με τον εαυτό σου, που σού έλεγε πριν ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…

Αλλά φαίνεται ότι δεν… σου μιλάς. Έχω όμως την αίσθηση ότι δεν καταλαβαίνεις τα λεγόμενά μου. Οπότε ρώτα, δεν είναι ντροπή.

Επίσης έχω την αίσθηση ότι το να διασύρω κάποιον τόσο εύκολα, ούτε ενδιαφέρον έχει για μένα αλλά και δεν με τιμά. Δεν ήξερα. Κατέληξα εκ των υστέρων.

Οπότε σταματάω αυτήν την τακτική, ζητώντας συγνώμη και από εσένα για αυτά, που σου έχω γράψει αλλά και από εμένα, που έπεσα τόσο χαμηλά.
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 10:44
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Γίνεσαι οδυνηρά προβλέψιμος και τελείς εν ντελιρίω ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. Θα έπρεπε να το έχεις δυσκολέψει λίγο, για να έχω ενδιαφέρον να σου απαντάω.

Για τον σκοπό που αγιάζει τα μέσα, σου είχα σχολιάσει ότι: Φαντάζομαι ότι συνεχίζεις να συμφωνείς με τον εαυτό σου, που σού έλεγε πριν ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…

Αλλά φαίνεται ότι δεν… σου μιλάς. Έχω όμως την αίσθηση ότι δεν καταλαβαίνεις τα λεγόμενά μου. Οπότε ρώτα, δεν είναι ντροπή.

Επίσης έχω την αίσθηση ότι το να διασύρω κάποιον τόσο εύκολα, ούτε ενδιαφέρον έχει για μένα αλλά και δεν με τιμά. Δεν ήξερα. Κατέληξα εκ των υστέρων.

Οπότε σταματάω αυτήν την τακτική, ζητώντας συγνώμη και από εσένα για αυτά, που σου έχω γράψει αλλά και από εμένα, που έπεσα τόσο χαμηλά.

Η συνηθης υπεκφυγη σου σε ολο της το μεγαλειο!!! Σου φαινομαι να τελω υπο ντελιρίο? για ξανακοιταξου στον καθρέπτη και παρε την πιεση σου....εμενα ειναι 10 με 6,5!

Εμενα διασυρεις? Βλεπεις κανεναν άλλον να ζει στον διονυσο (πριν που????) να κυκλοφορει με cayenne & boxter να λεει οτι εκλεισε την κατασκευαστικη εταιρεια του γιατι δεν μπορουσε να ανταπεξελθει απολυοντας τους υπαλληλους του, μετα να λεει οτι δεν την εκλεισε αλλα την εχει ακομα, πιθανως να ανηκει σε αυτους που εβγαλαν 5,5δις στο εξωτερικο δηλων 20000 εισοδημα τον χρονο -δεν ξερουμε ακομα θα το δουμε ισως στην λιστα του ΥΠΟΙΚ- και συναμα να διαδηλωνει υπερ της επιστροφης στην δραχμη και υπερ της ελληνικης χρεωκοπιας? Ποιος διασυρει ποιον? Εσυ παντως οχι εμενα.......

Εγω απο την αλλη δεν ζηταω συγνωμη απο κανεναν, ουτε γιαυτα που εχω γραψει στο φορουμ ουτε γιαυτα που απευθυνω σε εσενα οπως το παραπανω......, εχω μαθει να κοιταω τον ουρανο απο την ταρατσα και οχι απο το παραθυρακι του υπογειου....!

Last edited by GeorgeP; 18-10-2011 at 11:03.
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 11:01
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από babisadve Εμφάνιση μηνυμάτων
Η πορεία της ελληνικής γούνας στα Εµιράτα είναι εντυπωσιακή, καθώς ξεκινά το 2002 µε τζίρο 20,9 εκατ. ευρώ για να κορυφωθεί το 2008 σχεδόν στα 70 εκατ. ευρώ. Είναι ενδεικτικό της δυναµικής της εν λόγω αγοράς ότι οι εξαγωγές της ελληνικής γούνας την τελευταία δεκαετία αυξήθηκαν ιλιγγιωδώς στα Εµιράτα, εκτοπίζοντας από τη λίστα των καλύτερων αγορών τους παραδοσιακούς πελάτες του κλάδου (Γερµανία, Γαλλία, κτλ.), φτάνοντας στη δεύτερη θέση, πίσω από τη Ρωσία!

Πηγή
ΤΟ ΒΗΜΑ - Πουλάμε γούνες στα… Εμιράτα! - oικονομία
Αγαπητε Μπαμπη,
αλλο να σκοτωνεις αγρια ζωα στην αγρια φυση και με αυτον τον τροπο κι αλλο να τα εκτρεφεις για καποιον σκοπο.
Αν εισαι χορτοφαγος να σε καταλαβω αλλα αν οχι θα πρεπει να αναρωτηθεις για το κρεας που τρως....εχεις παει ποτε σε σφαγειο να δεις τι γινεται? Εχεις παει ποτε σε χωριο το πασχα να δεις τα αρνια πως σφαζονται? στο λεω γιατι απο την Κρητη ερχομαι και τα κουνελια και τα αρνια σφαζοντο μπροστα στα ματια μου με πολυ πιο αγριους τροπους.......

Ειμαι κατα της γουνας ειτε αυτη προερχεται απο εκτρεφομενα γιαυτον τον σκοπο ειδη ειτε σκοτωνονται ελευθερα στο περιβαλλον.......απλα και μονον για να ζεσταθω υπαρχουν κι αλαλ ρουχα να το κανω, τα οποια ομως κι αυτα ειναι απο..... σφαγες άλλων πιο ασχημων ζωων κι ετσι δεν μας πολυνοιαζει.

Ειναι υποκριτικο φιλε μου να τρωω μοσχαρι, αρνι, κουνελι απο τα οποια φτιαχνονται δερματινα καθε ειδους και γουνες (κουνελι) και μετα να γκρινιαζω για την παραγωγη γουνας στην καστορια και στα σιατιστα απο εκτρεφομενα γιαυτον τον σκοπο ειδη. Ο ανθρωπος μπορει να ζησει και χωρις γουνα και χωρις κρεας......αλλα δεν το κανει.

Last edited by GeorgeP; 18-10-2011 at 11:04.
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 23:12
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
Η συνηθης υπεκφυγη σου σε ολο της το μεγαλειο!!! Σου φαινομαι να τελω υπο ντελιρίο? για ξανακοιταξου στον καθρέπτη και παρε την πιεση σου....εμενα ειναι 10 με 6,5!

Εμενα διασυρεις? Βλεπεις κανεναν άλλον να ζει στον διονυσο (πριν που????) να κυκλοφορει με cayenne & boxter να λεει οτι εκλεισε την κατασκευαστικη εταιρεια του γιατι δεν μπορουσε να ανταπεξελθει απολυοντας τους υπαλληλους του, μετα να λεει οτι δεν την εκλεισε αλλα την εχει ακομα, πιθανως να ανηκει σε αυτους που εβγαλαν 5,5δις στο εξωτερικο δηλων 20000 εισοδημα τον χρονο -δεν ξερουμε ακομα θα το δουμε ισως στην λιστα του ΥΠΟΙΚ- και συναμα να διαδηλωνει υπερ της επιστροφης στην δραχμη και υπερ της ελληνικης χρεωκοπιας? Ποιος διασυρει ποιον? Εσυ παντως οχι εμενα.......

Εγω απο την αλλη δεν ζηταω συγνωμη απο κανεναν, ουτε γιαυτα που εχω γραψει στο φορουμ ουτε γιαυτα που απευθυνω σε εσενα οπως το παραπανω......, εχω μαθει να κοιταω τον ουρανο απο την ταρατσα και οχι απο το παραθυρακι του υπογειου....!
Γιώργη τι λες???
Διάβασα κάτι για… πρώην (?) χρηματιστή ?… πρώην (?) εργολάβο? ….. νυν (?) εργολάβο? Τα μπέρδεψα λίγο …αλλά μιλάμε δηλαδή, κατά κανόνα και κλαδικά , για τους πλέων έντιμους και τίμιους επαγγελματίες, άρα τα <<πιθανώς >> δεν νομίζω να έχουν βάση…
Εξάλλου είναι δυνατόν ο τύπος <<εγώ ήμουν οι αγορές>> να στέλνει έξω (και εάν) τις οικονομίες του με …εμβάσματα ? για να κάνει πονηρό τον Βενιζέλο ? όχι βέβαια….
Όσο για τα Πόρσε, τα κότερα, την Πολιτεία και τον Διόνυσο … αφού το έχει εξηγήσει :<<η φτώχεια θέλει καλοπέραση>>, γιατί επιμένεις ???
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 10:27
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργη τι λες???
Διάβασα κάτι για… πρώην (?) χρηματιστή ?… πρώην (?) εργολάβο? ….. νυν (?) εργολάβο? Τα μπέρδεψα λίγο …αλλά μιλάμε δηλαδή, κατά κανόνα και κλαδικά , για τους πλέων έντιμους και τίμιους επαγγελματίες, άρα τα <<πιθανώς >> δεν νομίζω να έχουν βάση…
Εξάλλου είναι δυνατόν ο τύπος <<εγώ ήμουν οι αγορές>> να στέλνει έξω (και εάν) τις οικονομίες του με …εμβάσματα ? για να κάνει πονηρό τον Βενιζέλο ? όχι βέβαια….
Όσο για τα Πόρσε, τα κότερα, την Πολιτεία και τον Διόνυσο … αφού το έχει εξηγήσει :<<η φτώχεια θέλει καλοπέραση>>, γιατί επιμένεις ???
Το τσουβάλιασμα Θόδωρα με ενοχλει,
το ονοματισμα σαν κλεφτη και λωποδυτη του οποιουδηποτε πολιτη ¨η πολιτικου ανευ αποδειξεων παρα μονον επειδη ειναι πολιτικος και δεν εκανε ισως τα χατηρια τους με ενοχλει ακομα περισσότερο
η κατηγορία οτι οι υπάλληλοι των τραπεζων ειναι λαμογια και η μεσω αυτης της δηλωσης εννοημενη ''δικαιοσυνη'' που απεδοθη με το καψιμο δύο απο αυτων στην Μαρφιν με ενοχλησε ΣΦΟΔΡΑ(και δεν υπηρξε καν αντιδραση -χλιαρα πραγματα - απο τα μελη αυτου του φορουμ)
η δηλωση, με αφορμη τα σκουπιδια οτι το κρατος ειναι ''διαλυμενο'' οταν οι δηλωντες δεν ξερουν τι θα πει σκουπιδι στην πορτα τους με ενοχλησε επισης πολυ διοτι μας θεωρουν υποδυεστερους των
ο χαρακτηρισμος ''παρεακι'' οσων συμφωνουμε σαν μεσο απαξιωσης της ''αλλης'' γνωμης, κι ας μην γνωριζομαστε με αυτους καν με ενοχλησε επισης....ετσι,
αποφασισα και τσουβαλιασα κι εγω καποιους που τσουβαλιαζουν ολους τους άλλους και αποδιδουν ''δικαιοσυνη'' με αυτον τον τροπο σε αθωους ανθρωπους εξαιρωντες τους εαυτους τους φυσικα.....

Οπως ειδες ΔΕΝ το αντεξαν.......χαιρομαι γιαυτο διοτι ετσι φαινεται η υποκρισια τους σε ολο της το μεγαλειο....ας το λαβουν αυτο υπόψιν τους οι ''επαναστατες'' που επιδιωκουν ''επανασταση'' κι εχουν καθοδηγητες αυτους που εννοω!

Αλλα ξεχασα ειμαι ΠΑΣΟΚΟΣ..χαρακτηρισμο που οι πιο πανω (φυσικα) μου εδωσαν αυθαιρετα......

Last edited by GeorgeP; 19-10-2011 at 10:35.
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 14:24
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Ζητάς να αντιδράσουμε ,τα μέλη του φορουμ,όταν κάποιος χαρακτηρίζει τους πολιτικούς μας κλέφτες;;;;;;;
Να υποστηρίξουμε τους πολιτικούς ;;;;;;
Έχεις ξεφύγει εντελώς,φιλαρακι......
Θα ήθελα να ακούσω και κάποιον άλλο συνμφορουμιτη να παίρνει το μέρος των πολιτικων
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 14:26
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Ζητάς να αντιδράσουμε ,τα μέλη του φορουμ,όταν κάποιος χαρακτηρίζει τους πολιτικούς μας κλέφτες;;;;;;;
Να υποστηρίξουμε τους πολιτικούς ;;;;;;
Έχεις ξεφύγει εντελώς,φιλαρακι......
Θα ήθελα να ακούσω και κάποιον άλλο συνμφορουμιτη να παίρνει το μέρος των πολιτικων

υΦάρχουν.....
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης