|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αντικατάσταση πηνίων σε f800GS '09
Καλη δουλεια και σωστες η foto να δουμε και εμεις που δεν ξερουμε....
Ποσα χλμ εχεις?? |
|
|||
|
|||
43000 περίπου
|
|
|||
|
|||
Κι εγώ την 4η επιλογή διάλεξα. Περιέλιξη καθώς στα 37440 έμεινα από πηνία. Πλέον έχω 40400 χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια άλλαξα και προληπτικά ανορθωτή όπως κάνουν κάποιοι σε ξένα fora. Έβαλα αυτόν. Το LED που δείχνει αν δεν φτάνει πολύ ρεύμα στην μπαταρία δεν το έχω ακόμα εγκαταστήσει αλλά φίλος με Caponord το έβαλε και λειτουργεί τέλεια.
Ευχαριστούμε για το φωτορομάντζο! |
|
|||
|
|||
Μπράβο φίλε. Σιγά μην τα σκάσεις στην "μαμά" για το λάθος της.
Άντε να ετοιμαζόμαστε και εμείς... |
|
|||
|
|||
ωραίος!!
αντί 850 ευρώ, έδωσες 50! |
|
|||
|
|||
Ωραία μοιρασιά και ευχαριστούμε για την γνώση που μοιράστηκες...
Κάποτε όλοι οι πατεράδες μας μόνο αυτήν την επιλογή είχαν... Να προσθέσω ότι υπάρχει στην Νέα Ιωνία ένα κατάστημα συνεργείο εξειδικευμένο σε αυτήν ακριβώς την εργασία! Καταπληκτική δουλειά και απόλυτος γνώστης, δεν συζητείται ότι το αποτέλεσμα της εργασίας του είναι ανώτερο από τα βιομηχανοποιημένα εργοστασιακά! Δεν έχω πρόχειρη την διεύθυνση αλλά αν παραστεί ανάγκη σε κάποιον σας θα τα βρω όλα |
|
|||
|
|||
Όντας και εγώ παθόντας, τείνω προς τη λύση #3, θα ήθελα να ρωτήσω όμως πόσο σου κόστισε η #4. Οι τιμές που έχω πάρει μέχρι τώρα για επανατύλιξη είναι γύρω στα 200€.
Τι υλικο χρησιμοποίησες για φλάτζα; Τι πάχος και απο που το αγόρασες; Ευχαριστω Last edited by drid; 26-06-2013 at 19:22. |
|
|||
|
|||
Tο τύλιγμα κόστισε 120 ευρώ αν θυμάμαι καλά (Βασίλης λεγόταν ο μάστορας στην οδό Πέλλης 40, Βοτανικός) και το φύλλο της φλάντζας 1 ευρώ (Ράσκος, στην οδό Καστοριάς εκεί που συναντάει την Καβάλας). Το πάχος της φλάντζας δεν το θυμάμαι, κρατούσα την παλιά και την μέτρησαν εκεί. Αν θες μπορεί να σου την κόψει κιόλας (πρέπει να έχει μηχάνημα) αλλά εγώ επειδή ήταν Παρασκευή και θα μου την ετοίμαζαν από Δευτέρα την έκοψα μόνος μου.
|
Tags |
f800gs, πηνία, πρόβλημα, μπαταρία, pinia |
|
|