|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόστιμο για κράνος;
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν τα νοσηλια σου πεφτοντας και χτυποντας τα πληρωσεις αποκλειστικα μονος σου στο 100% τοτε παλι κανενα προβλημα απο εμενα... κτλ κτλ κτλ... Χαιρομαι οτι η απορια σου ειναι μονο θεωριτικη...και αρα δεν σημαινει οτι δεν φορας κρανος... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειδικα για μας που μαθαμε να οδηγουμε χωρις κρανος, γιατι τοτε απλα κανενας δε φοραγε κρανος, μας επεσε καπως βαρυ να το συνηθισουμε. Οταν μου ελεγαν οτι θα σε πληρωνουμε αν κανεις το λαθος και ζησεις οταν χτυπησεις, ελεγα οτι ο Αγιος Σαββας ειναι γεματος καρκινοπαθεις αλλα το τσιγαρο πουλιεται ελευθερα. Για να μη μακρυγορω, οπως πολυ σωστα ειπαν πριν απο μενα, ζουμε σε μια οργανωμενη (λεμε τωρα) πολιτεια με κανονες και νομους. Ο νομος πολυ σωστα επιβαλλει τη χρηση κρανους ( γιατι ο νομοθετης πρεπει να λαμβανει υποψη του και αυτους που δεν εχουν μυαλο) και οι νομοι ΠΡΕΠΕΙ να τηρουνται, αλλα νομιζω οτι στοιχειωδως, σαν ολα τα ζωα,το ασθημα της αυτοσυντηρησης σου λεει οτι πρεπει να κανεις ο,τι χρειαζεται για να προστατεψεις τον εαυτο σου. Πριν τη δεκαετια του '80, τα αυτοκινητα δεν ειχαν ζωνες ασφαλειας. Λενε λοιπον μερικοι οτι δεν παθαμε και τιποτα που μεγαλωσαμε σε αυτοκινητα χωρις ζωνες. Και βεβαια δεν παθαμε και τιποτα εμεις που μεγαλωσαμε οδηγωνας χωρις κρανος. Μακαρι να μπορουσαν να πουν το ιδιο κι αυτοι που 'εφυγαν' γιατι ηταν πολυ cool τοτε να μη φορας κρανος, ή αυτοι που το αυτοκινητο τους δεν ειχε ζωνες ασφαλειας! ΥΓ Αυτο με το μυγακι, δυστυχως που εχει τυχει με σφιγγα. 'Εφαγα' τη τσιμπια στο στομα, φοροντας κρανος με ανοιχτη τη ζελατινα! Επι μια βδομαδα κυκλοφορουσα με πρισμενα τα χειλια, ενα πραγμα σαν τον Ντοναλντ Ντακ..... Last edited by vrider; 26-09-2013 at 16:11. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε θα εκπλαγείς από το πόσο ώριμο είναι το φόρουμ σε αυτά τα θέματα. |
|
|||
|
|||
Τελικα η κακιά η ώρα δε την νοιάζει αν φοράς κράνος μάθατε για το παλικάρι στα μέγαρα με πλήρη ένδυση και κράνος αυτή την στιγμή απλα περιμένουν το μοιραίο .....μέσα σε πίστα με τα υποτιθέμενα μέτρα ασφαλείας και την σιγουριά και τα .........
|
|
|||
|
|||
Καλά φιλαράκι εσύ σε εκδρομή που θα είχε κανονίσει ο Πασχάλης δεν θα έμπαινες ούτε ποδαράτος!!! Πασχάλη χωρίς παρεξήγηση το σχόλιο,εγώ συμφωνώ στην εμμονή σου για το κράνος και δεν νομίζω ότι είσαι και ο μοναδικός. Θα βγάλουμε τώρα τον αναρχικό που κρύβουμε μέσα μας σε κάτι που έχει να κάνει και με την ίδια μας την ζωή σε τελική ανάλυση. 'Οπως έλεγε και ο Νίτσε που το είχε χeσμένο το κράτος"ελευθερία είναι η θέληση να είναι κανείς υπεύθυνος απέναντι στον εαυτό του" Τέλος πάντων,κουβέντα να γίνεται. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για να μη χρεισατουν οι μπυρες και τα ποπ κορν! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αλλα κρανος τυπου jet.. Σε καποιες παρεες το λενε και κατσαρολα,καθικι κλπ Γι αυτο εγινα κι εγω jet!! Ο Νιτσε ειναι σαφως πιο ψυχραιμος και κατανοητος απο μενα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το'χεις γ@--σει το θεμα πασχαλη. καταντησες πολυ γραφικος και οπου νιωσεις οτι θα βρεις υποστηριχτες συνεχως το επαναφερεις το θεμα του jet. χαμηλη αυτοεκτιμηση εχεις και αγωνα κανεις να βρισκεσαι συνεχως στα προσκηνια του forum. επιβεβαιωνεις για ακομα μια φορα τα λεγομενα μου περι κοινωνικης συναναστροφης προβληματικου επιπεδου. και οτι θελεις να μου πεις ευκολο να με βρεις. φτανει ελεος. |
|
|